Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

. Ο Παύλος milvus έχει ανακαλύψει νεα κλίμακα μέτρησης... Το Παυλομετρο, 1μετρο =1,3 δικά του ... :)
Όλο κακίες είσαι. Τα μέτρα δεν τα έλεγα εγώ αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι όπως Kounos, soulis, Nikos που τραβούσαν τα μαλλιά τους από εκεί που τα κατέβαζε η V3 και μάλιστα συνεχόμενα..sarcastic.

Τλκ ποιο οπλο έδειξε καλυτερο; v3 ή 930i; ή μηπως κάποιο αλλο;;

Το V3 ηταν απλα εκτος συναγωνισμου. Για τις επομενες θεσεις το συζηυταμε. Κανενα οπλο δεν σκοτωνε εκει που σκοτωνε η V3 oυτε καν η Cosmi και η Perrazzi.sex hard.

Εγώ ξέρω ότι τα 2 V3 μαζι σε σύνολο δεν έπιασαν το 930!!!
Επίσης το ένα V3 του κουτιού όλο εμπλοκές ,missfires και καρβουνιλα ηταν. ... Είναι και για πούλημα παιδιά
Ρε Τολι ασε τα κολληματα με τη Ρεμι οση κυνηγησαν τη δικη μου πουλανε οτι εχουν για να παρουν V3. H τουφεκια δεν παιζεται. Ενας απο τουσ κορυφαιους ελληνες σκοπευτες το συγκρινε με DT 11 και η V3 ηταν ανωτερη σε ολα. Εγω στη Ν Αφρικη ξετρελλαθηκα, τη τουφεκια της V3 πολυ δυσκολα καποιος θα πλησιασει

Παιδιά πουλήσετε τα DT και πάρτε V3.
φωτια θα πέσει να σας κάψει άκου το Ρεμί καλύτερο από ένα από τα κορυφαία pose του κόσμου.

Τολι δεν το ειπα εγω φιλε αυτο, ενας επωνυμος κοινος γνωστος μας το ειπε αυτο και αποτι ξερω οχι μονο σε μενα. Πως εγινε η δοκιμη δεν ξερω φιλε

Χαχα τι ειστε εσείς ρε! Προφανως μιλαμε για δυο εξαιρετικά όπλα με πολυ καλες αποδόσεις! Απλώς οποιο κρατούσατε στα χερια σας αυτο υποστηρίζετε!! Και ετςι ειναι το σωστό!

Ετσι ειναι φιλε. Θα δειτε πολυ ομορφες τουφεκιες απο διαφορετικα οπλα σε λιγεσ μερες

Back