K
kastoras
Εσυ μην λες μεγαλες κουβεντες τωρα.. Θα γεμισουν τα ρεματα του δρακοντιου μολυβιι3950 φυσίγγια ρίχνω εγώ σε δέκα χρόνια...
Και του χρόνου κύριοι με υγεία να το ευχαριστηθείτε ξανά...
Εσυ μην λες μεγαλες κουβεντες τωρα.. Θα γεμισουν τα ρεματα του δρακοντιου μολυβιι3950 φυσίγγια ρίχνω εγώ σε δέκα χρόνια...
Και του χρόνου κύριοι με υγεία να το ευχαριστηθείτε ξανά...
Εσυ μην λες μεγαλες κουβεντες τωρα.. Θα γεμισουν τα ρεματα του δρακοντιου μολυβιι
Όλο κακίες είσαι. Τα μέτρα δεν τα έλεγα εγώ αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι όπως Kounos, soulis, Nikos που τραβούσαν τα μαλλιά τους από εκεί που τα κατέβαζε η V3 και μάλιστα συνεχόμενα.. Ο Παύλος milvus έχει ανακαλύψει νεα κλίμακα μέτρησης... Το Παυλομετρο, 1μετρο =1,3 δικά του ...![]()
Χρύσανθε για δες:Να ρωτησω κατι αλλα μην βαρατε ρε νταξει;
Ενας λαγος σε τοση εκταση δεν σας πετακτηκε να δουμε την φατσα του;![]()
Να ρωτησω κατι αλλα μην βαρατε ρε νταξει;
Ενας λαγος σε τοση εκταση δεν σας πετακτηκε να δουμε την φατσα του;![]()
Τλκ ποιο οπλο έδειξε καλυτερο; v3 ή 930i; ή μηπως κάποιο αλλο;;
Ρε Τολι ασε τα κολληματα με τη Ρεμι οση κυνηγησαν τη δικη μου πουλανε οτι εχουν για να παρουν V3. H τουφεκια δεν παιζεται. Ενας απο τουσ κορυφαιους ελληνες σκοπευτες το συγκρινε με DT 11 και η V3 ηταν ανωτερη σε ολα. Εγω στη Ν Αφρικη ξετρελλαθηκα, τη τουφεκια της V3 πολυ δυσκολα καποιος θα πλησιασειΕγώ ξέρω ότι τα 2 V3 μαζι σε σύνολο δεν έπιασαν το 930!!!
Επίσης το ένα V3 του κουτιού όλο εμπλοκές ,missfires και καρβουνιλα ηταν. ... Είναι και για πούλημα παιδιά
Παιδιά πουλήσετε τα DT και πάρτε V3.
φωτια θα πέσει να σας κάψει άκου το Ρεμί καλύτερο από ένα από τα κορυφαία pose του κόσμου.
Χαχα τι ειστε εσείς ρε! Προφανως μιλαμε για δυο εξαιρετικά όπλα με πολυ καλες αποδόσεις! Απλώς οποιο κρατούσατε στα χερια σας αυτο υποστηρίζετε!! Και ετςι ειναι το σωστό!
Ανυπομονούμε!!Ετσι ειναι φιλε. Θα δειτε πολυ ομορφες τουφεκιες απο διαφορετικα οπλα σε λιγεσ μερες
Σαν τα μπαικαλ δεν εχει...Παιδιά πουλήσετε τα DT και πάρτε V3.
φωτια θα πέσει να σας κάψει άκου το Ρεμί καλύτερο από ένα από τα κορυφαία pose του κόσμου.