Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

.my man.Αντε να επιστρέψετε γιατί θα μας τρελάνετε.Μια με τις νεες μονάδες μέτρησης ,μια με τα οπλα που ειναι για πούλημα κλπ...κλπ....Δεν παιρνει θέση κι εκείνος ο Κούνος ρε παιδί μου ..buy.
Αντε να είστε καλά και έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση.

Όλο κακίες είσαι. Τα μέτρα δεν τα έλεγα εγώ αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι όπως Kounos, soulis, Nikos που τραβούσαν τα μαλλιά τους από εκεί που τα κατέβαζε η V3 και μάλιστα συνεχόμενα..sarcastic.
Για την μπρετα ενταξει καλο οπλακι αλλα ρεμι δεν ειναι..αλλα ρε Παυλο εβαλες κατο και την ΚΟΣΜΙ??

Για την μπρετα ενταξει καλο οπλακι αλλα ρεμι δεν ειναι..αλλα ρε Παυλο εβαλες κατο και την ΚΟΣΜΙ??
Γιώργο ο κυρίος με το cosmi μόλις είδε τι έκανε το V3 ήθελε να κανει ανταλλαγή , ξετρελαθηκε. Ο Παύλος δεν το δίνει όμως.

.my man.Αντε να επιστρέψετε γιατί θα μας τρελάνετε.Μια με τις νεες μονάδες μέτρησης ,μια με τα οπλα που ειναι για πούλημα κλπ...κλπ....Δεν παιρνει θέση κι εκείνος ο Κούνος ρε παιδί μου ..buy.
Αντε να είστε καλά και έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση.
Ο Κουνος ήταν μπροστά στα περισσότερα γεγονότα, το ένα ήταν για ταινία. Θα πάρει θέση όπως μου είπε πολύ συντομς

Παιδιά με αυτό που έπαθα πλάκα ήταν με το παρακάτω προϊόν.

Το είχα πάρει από Αμερική , λοιπόν έριχνα μία μέρα με αυτό κ μία χωρίς...Η διαφορά ήταν Τεράστια και να σκεφτείτε ότι το 930 είναι μαλακό για αδράνειας. Και πολύ σημαντικό έχεις πάντα ...Ή σχεδόν πάντα σωστή επωμιση.
Άξιζαν τα $ με το παραπάνω.
www.evoshield.com/en-us/shooting

Το ξέρω Παύλο, σας πειράζω φίλε :) Παρ'ολα αυτά ανυπομονούμε να ξέρεις!
Υπαρχει πολυ υλικο για καθε κυνηγετικο γουστο. Μπηχτες, ρουαγιαλ, κοντινες, ντουμπλετες, κοντα στο θρονο του Δια, λιγο υπομονη παιδια δουλευουμε πυρετωδως

Ξερετε κανενα τροπο για να ανεβασω κατι αμονταριστα πλανα σαν teaser xωρις να μπω στο youtube?
Vimeo η ακόμα καλύτερα κάνε το attach σε mail toy Gmail και το ανεβάζει σε δικό του σερβερ και σου δίνει λινκ εξαρτάται πάντα το μέγεθος

Back