Για την μπρετα ενταξει καλο οπλακι αλλα ρεμι δεν ειναι..αλλα ρε Παυλο εβαλες κατο και την ΚΟΣΜΙ??Όλο κακίες είσαι. Τα μέτρα δεν τα έλεγα εγώ αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι όπως Kounos, soulis, Nikos που τραβούσαν τα μαλλιά τους από εκεί που τα κατέβαζε η V3 και μάλιστα συνεχόμενα.![]()
Γιώργο ο κυρίος με το cosmi μόλις είδε τι έκανε το V3 ήθελε να κανει ανταλλαγή , ξετρελαθηκε. Ο Παύλος δεν το δίνει όμως.Για την μπρετα ενταξει καλο οπλακι αλλα ρεμι δεν ειναι..αλλα ρε Παυλο εβαλες κατο και την ΚΟΣΜΙ??
Γιώργο ο κυρίος με το cosmi μόλις είδε τι έκανε το V3 ήθελε να κανει ανταλλαγή , ξετρελαθηκε. Ο Παύλος δεν το δίνει όμως.
Ο Κουνος ήταν μπροστά στα περισσότερα γεγονότα, το ένα ήταν για ταινία. Θα πάρει θέση όπως μου είπε πολύ συντομςΑντε να επιστρέψετε γιατί θα μας τρελάνετε.Μια με τις νεες μονάδες μέτρησης ,μια με τα οπλα που ειναι για πούλημα κλπ...κλπ....Δεν παιρνει θέση κι εκείνος ο Κούνος ρε παιδί μου ..buy.
Αντε να είστε καλά και έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση.
Ποτε ερχεσαι Αθήνα Παυλο δεν θυμάμαι τι μου είχες πει ,αυριο ;Ο Κουνος ήταν μπροστά στα περισσότερα γεγονότα, το ένα ήταν για ταινία. Θα πάρει θέση όπως μου είπε πολύ συντομς
Αύριο μεσημέρι και θα πάω μάλλον στην έκθεση κατευθειανΠοτε ερχεσαι Αθήνα Παυλο δεν θυμάμαι τι μου είχες πει ,αυριο ;
ε τότε να τα πούμε από κοντα ρε φίλεΑύριο μεσημέρι και θα πάω μάλλον στην έκθεση κατευθειαν
Δώστε στο λαό το φουλ βίντεο ρε αλάνιαΕνα μικρο δειγμα απο το περασμα στη Ν. Αφρικη.
Υπομονή... ΠρόγευσηΔώστε στο λαό το φουλ βίντεο ρε αλάνια![]()
Δώστε στο λαό το φουλ βίντεο ρε αλάνια![]()
Το ξέρω Παύλο, σας πειράζω φίλεΦιλε θελω 2 μερες για να δω το υλικο μου και αλλεσ τοσες να το μονταρω
Υπαρχει πολυ υλικο για καθε κυνηγετικο γουστο. Μπηχτες, ρουαγιαλ, κοντινες, ντουμπλετες, κοντα στο θρονο του Δια, λιγο υπομονη παιδια δουλευουμε πυρετωδωςΤο ξέρω Παύλο, σας πειράζω φίλεΠαρ'ολα αυτά ανυπομονούμε να ξέρεις!
Dropbox...Ξερετε κανενα τροπο για να ανεβασω κατι αμονταριστα πλανα σαν teaser xωρις να μπω στο youtube?
Μάλλον του Ποσειδώνα ήταν φίλεΥπαρχει πολυ υλικο για καθε κυνηγετικο γουστο. Μπηχτες, ρουαγιαλ, κοντινες, ντουμπλετες, κοντα στο θρονο του Δια, λιγο υπομονη παιδια δουλευουμε πυρετωδως
Vimeo η ακόμα καλύτερα κάνε το attach σε mail toy Gmail και το ανεβάζει σε δικό του σερβερ και σου δίνει λινκ εξαρτάται πάντα το μέγεθοςΞερετε κανενα τροπο για να ανεβασω κατι αμονταριστα πλανα σαν teaser xωρις να μπω στο youtube?