skyfall
Banned
Παυλο θημασαι τουφεκια σε τσιχλα οταν δωκημαζαμε την v3??Δεν τολμο να γραψω μετρα.ΑΝ μου το εδηνες εκηνη την ημερα με αυτα που ειδα το αγωραζα την ιδια στηγμη.Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο
Παυλο θημασαι τουφεκια σε τσιχλα οταν δωκημαζαμε την v3??Δεν τολμο να γραψω μετρα.ΑΝ μου το εδηνες εκηνη την ημερα με αυτα που ειδα το αγωραζα την ιδια στηγμη.Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο
Σου πουλάω το δικό μου. 71 είναι μαυροΠαυλο θημασαι τουφεκια σε τσιχλα οταν δωκημαζαμε την v3??Δεν τολμο να γραψω μετρα.ΑΝ μου το εδηνες εκηνη την ημερα με αυτα που ειδα το αγωραζα την ιδια στηγμη.
Φυλε παυλο νομιζω οτι δεν χριαζετε να αποδιξεις σε κανεναν τιποτα εινε λογικο κατι τοσο καλο να το σνομπαρουν στο χοριο μου λενε να ηταν η ζιλια ψορα επισεισ οπιος το δει απο κοντα θα καταλαβει απο εκι και περα τα λογια εινε περιτα!#!#!!!!####!!!!!!!.pop..pop..pop..pop.Φιλε μου εριξα μπροστα στα ματια ολων των ατομων του group. Ενα περιστερι με την καραμπινα του Μανωλη που φαινοταν σαν σπιρτοκουτο μπροστα σε ολους. Ο Σουλης και ο Νικος απο την Καστορια που κτνηγουσε με Perrazzi ακριβως διπλα μου, ειπε σε ολο το γκρουπ οτι τετοιες τουφεκιες στα 40 χρονια που κυνηγαει δεν εχει ξαναδει. Ο ανθρωπος ειναι επωνυμος οπως και ο κουνος και παρτε γνωμες κι απο κει. Ολα τα αλλα ειναι για δημιουργια εντυπωσεων.
Ουτε εγω κυνηγησα χθες για να μην μπορω να εκτιμησω αποστασεις. Τα χαιρετισματα μου
Αν ριχνει λέει....Αυτός είναι. Ρίχνει κ skeet
Παύλο τον ειχα πετυχει πριν 2 χρονια. Επωμισα να με δει κιόλας. Ηταν ο πρωτος που μου ειπε οτι χαμηλοτουφεκαω με το οπλο.Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο
παυλο νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μιλησουμε τηλ. κι επειδη δεν ξερω γιατι δεν νπορω να σου στειλω π. μ στειλε μου αν θες το τηλ. σου
τσακ κι έγινε όταν το αντιληφθεί η Διαχ/ση,γρηγορότερα αν ενημερωθεί δημόσια η μ ένα π.μ.Είναι οκ τώρα Ευρυπίδη!!
μακη ειδες πουθενα κατι για τη διαχειρηση?απλα εκεινη την ωρα προσπαθησα να στειλω π. μ του παυλου και δεν μπορουσα. αν δεν κανω λαθος ευχαριστησα και το μανοτσακ κι έγινε όταν το αντιληφθεί η Διαχ/ση γρηγορότερα αν ενημερωθεί δημόσια η μ ένα π.μ.![]()
Το λενε και οι ερευνες αλλωστε!![]()
Η διαχείρηση σας παρακολουθεί!!!
![]()
Η διαχείριση σας παρακολουθεί!!!
Ήμασταν απασχολημένοι χθες βράδυ Χρήστο κ τα ρεμαλια βγήκαν μόνα τουςΟ Τζίμης και ο Μάκης δεν είναι της διαχείρισης, δεν είναι της παρακολούθησης ή απλά δεν φαίνονται στη φωτό γιατί είναι απασχολημένοι;![]()
Kρατα χαρακτηρα και απο αυριο οταν σε καλουν μην πας αμεσως μετα απο κανα δεκαλεπτο ετσι θελουνΉμασταν απασχολημένοι χθες βράδυ Χρήστο κ τα ρεμαλια βγήκαν μόνα τους
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχεις ευεσθητο στομαχακι....αν δεν ειναι ζεβρα ουτε που το ακουμπαςΗ όλη εμπειρία στη Ν Αφρική ήταν αξέχαστη. Στη διαδρομή από και προς τον κυνηγότοπο σου άνοιγε το μάτι από τα αγρίμια που έβλεπες να βοσκούν στις απέραντες σαβάνες. Πολλοί κυνηγούν αγρίμι και πολλοί πάνε για τρόπαια. Οι τιμές αρχίζουν από περίπου 400 δολλαρια για την αντιλόπη και φθάνει μέχρι 30 χιλιάρικα για τον ελέφαντα. Σε μια ερώτηση μου στον οδηγό μας πιο θεωρεί το Νοστιμοτερο από τα αγρίμια η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Η ζέβρα έχει το πιο τρυφερό κρέας. Απόψε δοκίμασα ζέβρα σε ένα εστιατόριο στη Γερμανία και πράγματι με εξέπληξε σαν γευση
Τολι μου αν καποια στηγμη παρω οπλο αυτο σηγουρα θα ειναιη πρωτη μου επιλογη.Σου πουλάω το δικό μου. 71 είναι μαυρο