Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο
Παυλο θημασαι τουφεκια σε τσιχλα οταν δωκημαζαμε την v3??Δεν τολμο να γραψω μετρα.ΑΝ μου το εδηνες εκηνη την ημερα με αυτα που ειδα το αγωραζα την ιδια στηγμη.

Παυλο θημασαι τουφεκια σε τσιχλα οταν δωκημαζαμε την v3??Δεν τολμο να γραψω μετρα.ΑΝ μου το εδηνες εκηνη την ημερα με αυτα που ειδα το αγωραζα την ιδια στηγμη.
Σου πουλάω το δικό μου. 71 είναι μαυρο

Φιλε μου εριξα μπροστα στα ματια ολων των ατομων του group. Ενα περιστερι με την καραμπινα του Μανωλη που φαινοταν σαν σπιρτοκουτο μπροστα σε ολους. Ο Σουλης και ο Νικος απο την Καστορια που κτνηγουσε με Perrazzi ακριβως διπλα μου, ειπε σε ολο το γκρουπ οτι τετοιες τουφεκιες στα 40 χρονια που κυνηγαει δεν εχει ξαναδει. Ο ανθρωπος ειναι επωνυμος οπως και ο κουνος και παρτε γνωμες κι απο κει. Ολα τα αλλα ειναι για δημιουργια εντυπωσεων.
Ουτε εγω κυνηγησα χθες για να μην μπορω να εκτιμησω αποστασεις. Τα χαιρετισματα μου
Φυλε παυλο νομιζω οτι δεν χριαζετε να αποδιξεις σε κανεναν τιποτα εινε λογικο κατι τοσο καλο να το σνομπαρουν στο χοριο μου λενε να ηταν η ζιλια ψορα επισεισ οπιος το δει απο κοντα θα καταλαβει απο εκι και περα τα λογια εινε περιτα!#!#!!!!####!!!!!!!.pop..pop..pop..pop.

Παιδια μην το κουραζεται αλλο το θεμα ειναι κριμα,γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος στις παροιμιες....το οπλο του καθενος ειναι η προεκταση του πεους του,το δικο του το θεωρει καλυτερο απο του αλλου.sarcastic.η ολοι θελουν το πεος του Roco.big smile.

Αυτός είναι. Ρίχνει κ skeet
Αν ριχνει λέει....
Καλο ντουφεκι. Οταν τον ξαναπετυχω θα του κανω κουβέντα..

Σουλης λέγεται και πάει συχνά σκοπευτηριο
Παύλο τον ειχα πετυχει πριν 2 χρονια. Επωμισα να με δει κιόλας. Ηταν ο πρωτος που μου ειπε οτι χαμηλοτουφεκαω με το οπλο.

παυλο νομιζω οτι ηρθε η ωρα να μιλησουμε τηλ. κι επειδη δεν ξερω γιατι δεν νπορω να σου στειλω π. μ στειλε μου αν θες το τηλ. σου

Είναι οκ τώρα Ευρυπίδη!!
τσακ κι έγινε όταν το αντιληφθεί η Διαχ/ση,γρηγορότερα αν ενημερωθεί δημόσια η μ ένα π.μ. ;)

Last edited:
τσακ κι έγινε όταν το αντιληφθεί η Διαχ/ση γρηγορότερα αν ενημερωθεί δημόσια η μ ένα π.μ. ;)
μακη ειδες πουθενα κατι για τη διαχειρηση?απλα εκεινη την ωρα προσπαθησα να στειλω π. μ του παυλου και δεν μπορουσα. αν δεν κανω λαθος ευχαριστησα και το μανο

IMG_4294.jpg

Η διαχείριση σας παρακολουθεί!!!

Ο Τζίμης και ο Μάκης δεν είναι της διαχείρισης, δεν είναι της παρακολούθησης ή απλά δεν φαίνονται στη φωτό γιατί είναι απασχολημένοι; .sarcastic.
Ήμασταν απασχολημένοι χθες βράδυ Χρήστο κ τα ρεμαλια βγήκαν μόνα τους

Η όλη εμπειρία στη Ν Αφρική ήταν αξέχαστη. Στη διαδρομή από και προς τον κυνηγότοπο σου άνοιγε το μάτι από τα αγρίμια που έβλεπες να βοσκούν στις απέραντες σαβάνες. Πολλοί κυνηγούν αγρίμι και πολλοί πάνε για τρόπαια. Οι τιμές αρχίζουν από περίπου 400 δολλαρια για την αντιλόπη και φθάνει μέχρι 30 χιλιάρικα για τον ελέφαντα. Σε μια ερώτηση μου στον οδηγό μας πιο θεωρεί το Νοστιμοτερο από τα αγρίμια η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Η ζέβρα έχει το πιο τρυφερό κρέας. Απόψε δοκίμασα ζέβρα σε ένα εστιατόριο στη Γερμανία και πράγματι με εξέπληξε σαν γευση

Η όλη εμπειρία στη Ν Αφρική ήταν αξέχαστη. Στη διαδρομή από και προς τον κυνηγότοπο σου άνοιγε το μάτι από τα αγρίμια που έβλεπες να βοσκούν στις απέραντες σαβάνες. Πολλοί κυνηγούν αγρίμι και πολλοί πάνε για τρόπαια. Οι τιμές αρχίζουν από περίπου 400 δολλαρια για την αντιλόπη και φθάνει μέχρι 30 χιλιάρικα για τον ελέφαντα. Σε μια ερώτηση μου στον οδηγό μας πιο θεωρεί το Νοστιμοτερο από τα αγρίμια η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Η ζέβρα έχει το πιο τρυφερό κρέας. Απόψε δοκίμασα ζέβρα σε ένα εστιατόριο στη Γερμανία και πράγματι με εξέπληξε σαν γευση
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχεις ευεσθητο στομαχακι....αν δεν ειναι ζεβρα ουτε που το ακουμπας.sarcastic.

Back