Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Τη γκαντεμια μου μεσα. Καθε μηνα ταξιδια ειμαι σε κυνηγετικα εντελως αδιαφορες χωρες. Κατι Κινες και Ινδιες. Δεν μπορει να μου κατσει καμμια Αργεντινη η εστω καμμια Νοτια Αφρικη?

Γι
Με πήρε χθες ο Κουνος τηλέφωνο απο South Africa, έχουν χαζεψει απο το πολύ τουφεκιδι. Κάτι μου έλεγε για 2000 φασσες και 4000 τρυγονια...ούτε τον Μπεζο να άκουγα... .victory.
Γιώργη κόψε κ καμια χιλιάδα βρεεεε. Έχουμε κάνει είδη στο 3 ήμερο σύνολο 8 κυνηγοί κάνα 5000+ απολα τα ειδη

Πω -πω μόνο διακόσια πουλιά την ημέρα το άτομο, δεν έρχομαι!!!
Καλά να περνάτε παιδιά και καλή επιστροφή.

Ήταν μια ακόμη φανταστική εκδρομή , με παρά μα παρά πολλά θηράματα , βολές κάθε τύπου κ ύψους , ο διοργανωτής άψογος κ παρέα , διαμονή τέλεια … οι φωτογραφίες τα λένε όλα.
Μακάρι να είμαστε καλά να ξαναπάμε κ του χρόνου!
IXNMEP4.jpg

iluBEj6.jpg

S3lgKFv.jpg

Δεστε τι πουλιά παίζουν στο βάθος στην φωτογραφία στο χωράφι που ήμασταν.
uvawKr3h.jpg

Last edited by a moderator:
Καλως ηρθατε κ να ειστε καλα να ξαναπατε παλικαρια...
Για πειτε κανενα "μασαλι"... Μονο περιστεροειδη κυνηγησατε?

Ναι Πανο με το εργαλείο ... κάηκε στα φυσίγγια κανα 3500 έριξα πάλι αχαχα!!!! Φαίνεται κ στη δεύτερη φωτογραφία.

Με 28 γρμ Ν 7.5 με τα pose έριχναν κ 24 μερικοί ... Αν κ οι περισσότεροι προτιμούσαν τα 28 ειδικά για τα rock pigeons.
Με τα ΝSI Due Europe μου έκανε αρκετές αν κ ηταν ψόφια τελείως τις επόμενες ημέρες με τα Clever 28 #7.5 κανένα πρόβλημα (όπως κ πέρσι με τα clever κεντούσαν)

…. Εεε μετά τις φωτογραφίες έπρεπε να ανεβεί και το Βίντεο! Δείτε το σε HD 1080p και Full screen…… όλα τα λεφτά το κομμάτι που ρίχνουμε παρέα με το Kouno στο 15:10 και ειδικά η ατάκα στο 18:40 :-)

Επίσης τα ευχαριστήρια μου στον φίλο και coach Leo (ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗΤΣΙΑΛΗ) για τις γνώσεις που μου έχει μεταφέρει και από καψοφυσιγγης ….. έγινα long range hunter .sarcastic.

Last edited:
Εχω μείνει άφωνος, συγχαρητήρια Τολη σε σένα κ όλη την παρέα. Τρελές τουφεκιες...ειδικά τα ντουμπλεδακια απιθανα.

Εχω μείνει άφωνος, συγχαρητήρια Τολη σε σένα κ όλη την παρέα. Τρελές τουφεκιες...ειδικά τα ντουμπλεδακια απιθανα.

Ευχαριστω Γιωργη. Αυτο το ωραιο εχει η Αφρικη ..... πολλα πουλια κ ολων των ειδων τις βολες σε αφθονια.

Παρα πολυ καλες τουφεκιες Τολη. Ειδικα κατι καπνισματα σε μεσαια εως μακρινα πουλια ηταν αλλο πραμα.

Πολλες κ ωραιες τουφεκιες... Να ειστε καλα να ξαναπατε...
Captain ωραιες τουφεκιες τους εκανες...Μπραβο... Αλλα ρε φιλε εκεινα τα δυο τα καθιστα τι τα ηθελες? .buy buy.
Κυριε Kouno αυτη η σκοπευστικη αμφιεση σας εχει βγει καλη?.goodboy. Βγαινεις εξω κ βρισκεις τον εαυτο σου μου φαινεται....yelling.

Χαρακτηριστικό σλόγκαν του Κουνου... Σκοτωσ'το! ☺

Μπράβο παιδιά, εμένα και μόνο που το εβλεπα μου ανέβηκε η αδρεναλίνη.
Εκείνο το νομιστερακι με τα μπλε πήγαινε γυρευοντας μου φαίνεται.
Και του χρόνου να μπορέσετε να ξαναπατε.

Πολλες κ ωραιες τουφεκιες... Να ειστε καλα να ξαναπατε...
Captain ωραιες τουφεκιες τους εκανες...Μπραβο... Αλλα ρε φιλε εκεινα τα δυο τα καθιστα τι τα ηθελες? .buy buy.
Κυριε Kouno αυτη η σκοπευστικη αμφιεση σας εχει βγει καλη?.goodboy. Βγαινεις εξω κ βρισκεις τον εαυτο σου μου φαινεται....yelling.

Ηταν για την ληψη ρε Αρη .... αφου θα επεφτε πολυ γελιο μετα .sarcastic.

Back