Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Μπράβο παιδιά, εμένα και μόνο που το εβλεπα μου ανέβηκε η αδρεναλίνη.
Εκείνο το νομιστερακι με τα μπλε πήγαινε γυρευοντας μου φαίνεται.
Και του χρόνου να μπορέσετε να ξαναπατε.

Αστα δεν επεφτε με τιποτα .sarcastic. τις γλυτωσε ολες .... εν το μεταξυ ο Kounos ολο φωναζε "Ρε τον Ολιζαντεμπε προσεχε" .very funny.

Παρα πολυ καλες τουφεκιες Τολη. Ειδικα κατι καπνισματα σε μεσαια εως μακρινα πουλια ηταν αλλο πραμα.

Παυλο με M Carlson επαιζα κυριως ... κ κατι λιγα κυριως στα Rock Pigeons με το ΙΜ Carlson .... καπνιζαν καλα παντως .... κ σε μακρινα .buy.

Ωραιος ο Τολης.... Μπραβο ρε παιδια... Βεβαια η καλυτερη ατακα του Κουνου εκει μεσα ηταν...
Ερχονται ερχονται, incoming incoming....

Ειναι αυτα τα Λεχαινιωτικα Αγγλικα που μιλαει... .yelling.Να τον ακουσω στον Εβρο να μου φωναζει "incoming-incoming mallard"... .asking..asking..asking. Αααααααααααχ... Σαν δροσια θα του ερθει... .sarcastic.

Ειναι αυτα τα Λεχαινιωτικα Αγγλικα που μιλαει... .yelling.Να τον ακουσω στον Εβρο να μου φωναζει "incoming-incoming mallard"... .asking..asking..asking. Αααααααααααχ... Σαν δροσια θα του ερθει... .sarcastic.
.very funny..very funny..very funny. Ειναι σαν να τον ακουω...

Αστα δεν επεφτε με τιποτα .sarcastic. τις γλυτωσε ολες .... εν το μεταξυ ο Kounos ολο φωναζε "Ρε τον Ολιζαντεμπε προσεχε" .very funny.

Γεια σας παιδάκια!!!! Επέστρεψα για λίγο όμως!!!!! Γιατί άδικο είχα να προσέχεις τον ολισαντέμπε!!!!!!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Ωραιος ο Τολης.... Μπραβο ρε παιδια... Βεβαια η καλυτερη ατακα του Κουνου εκει μεσα ηταν...

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Αυτό σου άρεσε Αντωνάκη εεεεεεε!!!!!!! Το incoming!!!!!Έμαθα κάτι καλό απο Καλαμάτα για σένα!!!!!!!! Φρόντισε του χρόνου να είσαι μαζί μας κάτω σαν ας πούμε """""" γαμήλιο ταξίδι""""""" λέω τώρα!!!!!!!!!

'Αρη μου φίλε καλέ και σπεσιαλίστα !!!!!!!!!!!! Όταν έρθει η ώρα θα τα ακούσεις και εκεί ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!

Γεια σας παιδάκια!!!! Επέστρεψα για λίγο όμως!!!!! Γιατί άδικο είχα να προσέχεις τον ολισαντέμπε!!!!!!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Φιλε ειδικά ο δικός μου ούτε με 9βολα δεν έπεφτε

μην το κακαλογατε το παιδι θα ηθελε να μαζεψει λουλουδακια να τα παει σε καμια δουλιτσα.........
Tις πιο καταλληλες στιγμες κ με τα πιο ευστοχα σχολια εμφανιζεσαι συνεταιρακι... .well done..sarcastic.

Geia sas palikaria eimai kainourgios sto forum,egw skopeuw gia tou xronou na paw Argentina gia trigonia.
Κατσε να ειμαστε σε euro πρωτα αχαχα!! Γιατι φιλε μ να πας Αργεντινη? Τι νομιζεις οτι σου προσφερει παραπανω απο τη Νοτια Αφρικη? Να σου απαντησω ... ατελειωτη ταλαιπωρια ταξιδιου .... τουλαχιστον 40-50% παραπανω κοστος , δεν μπορεις να χαρεις το οπλο σου (μιας κ ριχνεις με δικα τους).... κ ΙΣΩΣ παραπανω πουλια!!
Το ΙΣΩΣ το τονιζω για τα χιλιαδες πουλια γιατι αυτο ειναι σχετικο, ως του οτι ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!! Και στην Αφρικη εχει 100αδες , αλλα μετα τα πρωτα 500-750 φυσιγγια την ημερα βαριεσαι σε πιανει το κεφαλι κλπ κλπ, αρα και στη Αργεντινα και χιλιαδες να περνουν , θα κλαταρεις κ δεν ριχνεις , οποτε παλι μιλαμε για 1000-1500 το πολυ φυσιγγια την ημερα να αντεξεις κ αυτο τις πρωτες 1-2 ημερες + οτι εχει κ $12 per box εκει!
Παμε στην Αφρικη, ριχνεις ανετα 750-1000 (ισως 1000+) φυσιγγια ανα ημερα , πραγμα αρκετο μιας κ μιλαμε για 300-400 πουλια την ημερα χ 5 = σχεδον 2000 πουλια ... δεν σου φθανουν??

LEFTA YPARXOUN!!!!!!!!pou na trexoume afrikh twra na kolhsoume kai ton io tou ebola h na mas apagagoun tipota islamistes?.crying smile.plaka kanw .Dysthxws den menw ELLADA.Exeis dikio oute mena me trelenei to toufekidi alla mporeis na kaneis syndiasmous opws trigoni ydroveia h trigoni kai trixwto.

Back