Μπράβο παιδιά, εμένα και μόνο που το εβλεπα μου ανέβηκε η αδρεναλίνη.
Εκείνο το νομιστερακι με τα μπλε πήγαινε γυρευοντας μου φαίνεται.
Και του χρόνου να μπορέσετε να ξαναπατε.
Αστα δεν επεφτε με τιποτα

Μπράβο παιδιά, εμένα και μόνο που το εβλεπα μου ανέβηκε η αδρεναλίνη.
Εκείνο το νομιστερακι με τα μπλε πήγαινε γυρευοντας μου φαίνεται.
Και του χρόνου να μπορέσετε να ξαναπατε.
Παρα πολυ καλες τουφεκιες Τολη. Ειδικα κατι καπνισματα σε μεσαια εως μακρινα πουλια ηταν αλλο πραμα.
Ειναι αυτα τα Λεχαινιωτικα Αγγλικα που μιλαει...Ερχονται ερχονται, incoming incoming....
Ειναι αυτα τα Λεχαινιωτικα Αγγλικα που μιλαει...Να τον ακουσω στον Εβρο να μου φωναζει "incoming-incoming mallard"... .asking..asking..asking. Αααααααααααχ... Σαν δροσια θα του ερθει...
![]()
Αστα δεν επεφτε με τιποτατις γλυτωσε ολες .... εν το μεταξυ ο Kounos ολο φωναζε "Ρε τον Ολιζαντεμπε προσεχε"
![]()
Ωραιος ο Τολης.... Μπραβο ρε παιδια... Βεβαια η καλυτερη ατακα του Κουνου εκει μεσα ηταν...
Ερχονται ερχονται, incoming incoming....
'Αρη μου φίλε καλέ και σπεσιαλίστα !!!!!!!!!!!! Όταν έρθει η ώρα θα τα ακούσεις και εκεί ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!Ειναι αυτα τα Λεχαινιωτικα Αγγλικα που μιλαει...Να τον ακουσω στον Εβρο να μου φωναζει "incoming-incoming mallard"... .asking..asking..asking. Αααααααααααχ... Σαν δροσια θα του ερθει...
![]()
Φιλε ειδικά ο δικός μου ούτε με 9βολα δεν έπεφτεΓεια σας παιδάκια!!!! Επέστρεψα για λίγο όμως!!!!! Γιατί άδικο είχα να προσέχεις τον ολισαντέμπε!!!!!!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Θα με χωρισει η γυναικα....buy buy.![]()
[QUOTE="Antonis Stamatiou, post: 16628, member: 8"
Θα με χωρισει η γυναικα....buy buy.![]()
Εγω δεν βγηκα χερακι χερακι την Πρωτομαγια στα λειβαδια...![]()
Tις πιο καταλληλες στιγμες κ με τα πιο ευστοχα σχολια εμφανιζεσαι συνεταιρακι...μην το κακαλογατε το παιδι θα ηθελε να μαζεψει λουλουδακια να τα παει σε καμια δουλιτσα.........
Κατσε να ειμαστε σε euro πρωτα αχαχα!! Γιατι φιλε μ να πας Αργεντινη? Τι νομιζεις οτι σου προσφερει παραπανω απο τη Νοτια Αφρικη? Να σου απαντησω ... ατελειωτη ταλαιπωρια ταξιδιου .... τουλαχιστον 40-50% παραπανω κοστος , δεν μπορεις να χαρεις το οπλο σου (μιας κ ριχνεις με δικα τους).... κ ΙΣΩΣ παραπανω πουλια!!Geia sas palikaria eimai kainourgios sto forum,egw skopeuw gia tou xronou na paw Argentina gia trigonia.
Αμερική μένει βρε Τόλη, ένα τσιγάρο δρόμος είναι η Αργεντίνα.Γιατι φιλε μ να πας Αργεντινη?