Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Παύλε αν επιτρέπεις, βάζω τις φωτό ξανά για τη διευκόλυνση των συναδέλφων...
23rjo2c.jpg

2wddggo.jpg

2uxw6ya.jpg

2hdry9c.jpg

2ntwx00.jpg

2j5g9x3.jpg

Μπράβο σας και καλή συνέχεια... .well done.

Όχι collared dove ένα είδος τρυγονιου. Από κάτω έχει το κοκκινωπό του τρυγονιου από πάνω μοιάζει με δεκαοχτουρα

ααααα
οι Swainson‘s Spurfowl παντος ειναι μεγαλοι...
δοκιμασατε να μαγειρεψετε κανα πουλι φιλε μου
φιλε μου ευχαριστηθηκες τουφεκιες....
παντα τετοια ......RESPECT..RESPECT.

Η δεκαοχτουρα είναι τρυγονι. Streptopelia decaocto,ητο ευρασιατικο τρυγονι γνωστο και ως collared pidgeon αγγλιστί.
Το τρυγονι που φωλεοποιει και συνανταμε στα περασματα στην ελλαδα ειναι το Streptopelia turtur.

Που σαι Νικολαε να με καμαρωσεις!!

Η δεκαοχτουρα είναι τρυγονι. Streptopelia decaocto,ητο ευρασιατικο τρυγονι γνωστο και ως collared pidgeon αγγλιστί.
Το τρυγονι που φωλεοποιει και συνανταμε στα περασματα στην ελλαδα ειναι το Streptopelia turtur.

Που σαι Νικολαε να με καμαρωσεις!!
Λέκτορας τρυγονιου!

Με 228 πουλιά έκλεισα τη σημερινή μέρα. Κυνηγήσα παρέα με τον Αντώνη από τη Σύρο στο ίδιο καρτέρι, 235 πουλιά αυτός 5 μέτρα δίπλα μου. Η παρέα έκλεισε τη μέρα στα 1150 πουλιά. Τα long range shooting είχε τη τιμητική του. Απίστευτα σκοτωματα και από τους δυο με τη παρέα του κουνου στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Η μέρα ξεκίνησε νωθρά καθότι λόγω πυκνής ομίχλης κυνηγήσαμε το ίδιο χωραφι. Τα πουλιά με την ομίχλη δεν έπαιζαν μέχρι το μεσημεράκι που καλυτέρεψε η κατάσταση. και οι τουφεκιές από όλη τη παρέα απλά απίστευτες. Λίγο το υψόμετρο, λίγο η χαμηλή σχετική υγρασία συνεισφέρουν στο αποτέλεσμα. Αύριο πάλι σε άλλο χωράφι για περισσότερες εμπειρίες αν και αισθάνομαι ήδη πλήρης

Back