Mafia Calabria
Moderator
Και τι φυσίγγια τι νούμερο τα θέλουμε όλα, όλαΤο εικοσάρη ρε παιδιά πεστε μας για το εικοσαρι

Και τι φυσίγγια τι νούμερο τα θέλουμε όλα, όλαΤο εικοσάρη ρε παιδιά πεστε μας για το εικοσαρι
Δεν έχει ρίξει ακόμη φίλε μου. Το έφερε ο ιδιοκτήτης του σαν εφεδρικό όπλο. Η τιμή των φυσιγγίων είναι αξριβη και τα φυσίγγια παρά πολλα. Θα ρίξει λίγες τουφεκιές αύριο μεθαυριοΤο εικοσάρη ρε παιδιά πεστε μας για το εικοσαρι
ΑναμένουμεΔεν έχει ρίξει ακόμη φίλε μου. Το έφερε ο ιδιοκτήτης του σαν εφεδρικό όπλο. Η τιμή των φυσιγγίων είναι αξριβη και τα φυσίγγια παρά πολλα. Θα ρίξει λίγες τουφεκιές αύριο μεθαυριο
Κάθε φορά που διαβάζω τα νούμερα από την Αφρική, μου έρχεται ο Δόγγανος με τα τρυγόνια και την κωπαΐδα!![]()
Εμείς θα δούμε κανένα?Φιλε μου βλεπουμε πανω απο 50000 πουλια τηην ημερα
...ΚΑΙ λιγα λες Παυλο ... πιστευω πολλα παραπανω!!Φιλε μου βλεπουμε πανω απο 50000 πουλια τηην ημερα
Και από κάμερα μου κάνειΠιες red bull.δινει φτερααααα
![]()
αααα μωρη σουπια βρηκες ευκαιρια που λειπω και κοκορευεσαι για νουμερα εεεεε!!! επρεπε να ημουν εκει να το περνες το μαθημα σου παλι αχαχαχαχα ...εστω κ χωρις το καρβουνιαρικο v3!! Καλο καψιμο με τις κλαπες αυριο φιλεεεεε!! Βρε κανα αγριμι φαγατε που το λεγαμε περσι?Επιστροφή από τα χωράφια με τα Rock pigeon να παίζουν τρελλα!! Φοβερα αυτά τα πουλιά με τα τσαλίμια τους και τη ταχύτητα τους φχαριστηθηκαμε τουφεκιδι. 198 έγραψε το κοντέρ σήμερα, η παρέα κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα σχετικά με 950 πουλιά Ειδικά οι νέοι στη παρέα παθανε πλάκα για τη δυσκολια των Rockies και αύριο θέλουν να πάμε στο προηγούμενο χωράφι που παίζουν τα cape turtle dove. Αύριο η finalissima αν και εγώ έχω χορτάσει ήδη τουφεκιδι
Επιστροφή από τα χωράφια με τα Rock pigeon να παίζουν τρελλα!! Φοβερα αυτά τα πουλιά με τα τσαλίμια τους και τη ταχύτητα τους φχαριστηθηκαμε τουφεκιδι. 198 έγραψε το κοντέρ σήμερα, η παρέα κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα σχετικά με 950 πουλιά Ειδικά οι νέοι στη παρέα παθανε πλάκα για τη δυσκολια των Rockies και αύριο θέλουν να πάμε στο προηγούμενο χωράφι που παίζουν τα cape turtle dove. Αύριο η finalissima αν και εγώ έχω χορτάσει ήδη τουφεκιδι
Φίλε φάγαμε μπιφτέκια και λουκάνικα από ορυξ που ήταν καταπληκτικά. Το φαγητό πολύ καλύτερο φέτος η μαύρη μαγείρισσα ζωγραφίζει!αααα μωρη σουπια βρηκες ευκαιρια που λειπω και κοκορευεσαι για νουμερα εεεεε!!! επρεπε να ημουν εκει να το περνες το μαθημα σου παλι αχαχαχαχα ...εστω κ χωρις το καρβουνιαρικο v3!! Καλο καψιμο με τις κλαπες αυριο φιλεεεεε!! Βρε κανα αγριμι φαγατε που το λεγαμε περσι?