Παύλο πως σας φάνηκαν τα saga? Ήταν οι νέες παρτίδες? Σε τι νούμερο τα δουλέψατε?
Φοβερή ανάλυση η κάμερα πιο ζωντανή κι απ το μάτι! Ωραία γαζωματα με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ
Παύλο πως σας φάνηκαν τα saga? Ήταν οι νέες παρτίδες? Σε τι νούμερο τα δουλέψατε?
Αρε ισπανιολες όπου και αν δουλέψουν γαζωνουνΠαρα πολυ καλα, το 70% των πουλιων με αυτα τα εκανα. Μονο την πρωτη μερα ριχναμε αλλα φυσιγγια. Το sporting λιγο ποιο κυνηγετικο απο το trap. Σκοτωναν πολυ καλα και σε αποσταση
Άντε με το καλό.!!Φθάνει ο Οκτωβρης κσι μαζί με αυτόν η αποδημία μικρών και μεγάλων πουλιών από τον παγωμένο βορρα σε ηπιότερα κλίματα είναι σε Φουλ εξέλιξη. Άλλη μια χρόνια θα με βρει στα παραλία της βαλτικης περιμένοντας τις χηνες στο ταξίδι τους προς τον νότο. Από τα μέσα της βδομάδας θα υπάρχει εδώ η αναλογη ενημερωση
Πραγματικά ζηλευτό αυτό που μπορείς κ κάνεις!!! Μπράβο!!!Φθάνει ο Οκτωβρης κσι μαζί με αυτόν η αποδημία μικρών και μεγάλων πουλιών από τον παγωμένο βορρα σε ηπιότερα κλίματα είναι σε Φουλ εξέλιξη. Άλλη μια χρόνια θα με βρει στα παραλία της βαλτικης περιμένοντας τις χηνες στο ταξίδι τους προς τον νότο. Από τα μέσα της βδομάδας θα υπάρχει εδώ η αναλογη ενημερωση
Αυτό το πωωω πωωω πωωω πωωω μας χαντακωσε φιλεΛιγα πλανα ακομη απο το κυνηγι στην Εσθονια
Μου βγαίνει αυθόρμητα φίλε μετά από μια μακρινή τουφεκια!!!Αυτό το πωωω πωωω πωωω πωωω μας χαντακωσε φιλεταίριαξε να περνάει ένας μουρανος....την ώρα που έβλεπα το βιντεάκι κ μας άφησε μαλακες
συγχρονισμός!!!!!!
Ήταν σαν να έβλεπες ....το τι πέρναγε από μπροστά μας,τα είπες όλα! στο τσακ να της πω...όχι εγώ ο Παύλος...μόλις χτύπησε χηναΜου βγαίνει αυθόρμητα φίλε μετά από μια μακρινή τουφεκια!!!
Ήταν σαν να έβλεπες ....το τι πέρναγε από μπροστά μας,τα είπες όλα! στο τσακ να της πω...όχι εγώ ο Παύλος...μόλις χτύπησε χηνα![]()
Καλησπερα milvus και από εδώ
Φίλε χάρηκα που τα είπαμε κι από κονταΚαλησπερα milvus και από εδώ![]()
Και εγώ ελπίζω την επόμενη φορά να μην είμαι έτσι βιαστικός. Καλή κυνηγετική σεζόν να έχουμε..Φίλε χάρηκα που τα είπαμε κι από κοντα