Tolis SBE1
Banned
Παυλε πιστευω αν μπωρω καθε χρονο ενα τετιο κυνιγι να κανω και εγω θα με ευτυχησμενος
Μπράβο παίχτη !
Θα αργήσουν!!! Έχω πολύ υλικο και λίγο χρόνο!!!Νταξει αυτα τα συνηθισμενα, τα αλλα τα σοβαρα τα διαστικτα που ειναι; Γιατι δε τα δειχνεις;![]()
Ναι λίγο υπομονήΕτοιμάζεις πλάνα παυλο?
Τάσο δώσε του Σπύρου χαιρετίσματα κσι πες του ότι τον περιμενουμε στην παρέα την επόμενη φορά.Ωραιος Παυλο!προχτες μιλαγα με τον Σπυρο που εχει μια m2 comfort παραλλαγης κ μου ειπε οτι ειχατε κυνηγησει μαζι χηνες στην Εσθονια το '17 κ το συμβαν με το κοτσιλισμενο τζακετ..![]()
ΤρέλαΕδω λιγες εικονες απο το κυνηγι χηνας στην Εσθονια αρχες Οκτωβρη
Για τους λάτρεις της μακρινής τουφεκιάς εφτειαξα ένα βιντεάκι από κυνήγια μου στο εξωτερικό τα τελευταία 2 χρόνια. Τα στιγμιοτυπα απο το κυνηγι παπιας ειναι απο Ρουμανια, χηνας απο Εσθονια και τρυγονιου/αγριοπεριστερου απο Ν. Αφρικη
Mητσο ειπα να ανεβασω στο συλλεκτικο τις στιγμες που με εκαναν να βγω απο τα ρουχα μου!!!
Πωω ρε φίλε !![]()
Και πολύ καλά έκανες ρε φίλε.Mητσο ειπα να ανεβασω στο συλλεκτικο τις στιγμες που με εκαναν να βγω απο τα ρουχα μου!!!![]()
Για τους λάτρεις της μακρινής τουφεκιάς εφτειαξα ένα βιντεάκι από κυνήγια μου στο εξωτερικό τα τελευταία 2 χρόνια. Τα στιγμιοτυπα απο το κυνηγι παπιας ειναι απο Ρουμανια, χηνας απο Εσθονια και τρυγονιου/αγριοπεριστερου απο Ν. Αφρικη