Όντως πόσο κοστίζει ένα τέτοιο ταξίδι στην Αργεντινή; Για πόσες μέρες; Και τι περιλαμβάνει; Έχει διαμονή-φαγητο ;
NαιMaxus 2 το όπλο?
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν π.χ θες παπια ...κ πόσα....αν θες pigeons.Όντως πόσο κοστίζει ένα τέτοιο ταξίδι στην Αργεντινή; Για πόσες μέρες; Και τι περιλαμβάνει; Έχει διαμονή-φαγητο ;
Από black mamba πως είμαστεΕξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν π.χ θες παπια ...κ πόσα....αν θες pigeons.
Επίσης πόσα φυσίγγια...αν πας για τρυγόνια μόνο τοτε τα 1000 την ημέρα είναι πανευκολα. Αν κ βαρετό μπορώ να πω μόνο τρυγονι. Περιλαμβάνει τα πάντα με άριστη εξυπηρέτηση και φαγητό.
Επίσης τα αεροπορικά....δεν πας στην Κρήτη...πας στην άλλη άκρη του κόσμου...εξου κ το κόστος.
Πάντως ένα 6000 για 5ημερο με μικτό κυνήγι τα θες
ΆΠο τα φιδια που απεχθανομουν πιο πολυ στο ταισμα οταν ειμουν βοηθος στην εκθεση φιδιων ρε φιλεΑπό black mamba πως είμαστε
Από λιοντάρι λέει, μπορεί να ζήσεις....από μαμπα ...φοοοοοργκετ εμπαουτ ιτΆΠο τα φιδια που απεχθανομουν πιο πολυ στο ταισμα οταν ειμουν βοηθος στην εκθεση φιδιων ρε φιλε
Ανοιγε το στομα και σου σηκωνοταν η τριχα
Αποκοσμο πραμα
Μαυριλα λες και ηταν απατο το στομα τους
Φιλε στην γυαλα μεσα το ταιζα!Από λιοντάρι λέει, μπορεί να ζήσεις....από μαμπα ...φοοοοοργκετ εμπαουτ ιτ
-Φοβερή εμπειρία έχεις
Μέσ' το θέμα είμαστεμην πάει κανένας αφρίκη ,τον φέρουν 4 κ μας πει δεν του είπαμε τπτΦιλε στην γυαλα μεσα το ταιζα!
Δεν το επιανα στα χερια!
Δεν τρελαθηκα ακομη!!!
Τα δευτερα πιο υπουλα ηταν οι κομπρες , αυτες ομως που φτυνουν το δηλητηριο οχι οι κανονικες
Φοραγαμε γιαλια προστασιας για να ταισουμε αυτες
Πισω στο θεμα να μην χαλαμε το ποστ
Εγώ θα γούσταρα ένα Αζερμπαϊτζάν για παπιά…10 μέρες να ντουφεκάω από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι να λιώσω την μ2Για βγάλτε τα απωθημένα σας
Mε πήρε κολλητός του Θείο στην φάρμα πουκυνηγούν φάσσες στο Μπρέντφορντ .Εγώ γενικά δεν τα πάω αυτά τα "κυνήγια".
(Δεν υποτιμώ όμως αυτούς που τα κάνουν, όπως την βρίσκει ο καθένας)
Από την άλλη θα ήθελα να το κάνω 1 φορά στην ζωή μου για την εμπειρία.
Ίσως όταν μεγαλώσει ο μικρός.
Φυσικά Ευρώπη, Αφρική με τίποτα.
Αν είχατε τα χρήματα και τις επαφές, θα το κάνατε και για τι θήραμα και τρόπο κυνηγιού ;;;
Για βγάλτε τα απωθημένα σας ...
Εγώ θα έκανα τούμπες για φασσες ή παπιά. Όπου να'ναι, αρκεί να χρειαστεί κάννη ή γριάΑν είχατε τα χρήματα και τις επαφές, θα το κάνατε και για τι θήραμα και τρόπο κυνηγιού ;;;
Θα το έκανα μόνο αν τύχαινε να πάω Καναδά ας πούμε ,στο θείο που δεν εχωΕγώ γενικά δεν τα πάω αυτά τα "κυνήγια".
(Δεν υποτιμώ όμως αυτούς που τα κάνουν, όπως την βρίσκει ο καθένας)
Από την άλλη θα ήθελα να το κάνω 1 φορά στην ζωή μου για την εμπειρία.
Ίσως όταν μεγαλώσει ο μικρός.
Φυσικά Ευρώπη, Αφρική με τίποτα.
Αν είχατε τα χρήματα και τις επαφές, θα το κάνατε και για τι θήραμα και τρόπο κυνηγιού ;;;
ΓιορλαιφΑν είχα τη δυνατότητα,θα πήγαινα για μπεκάτσες με την κουταβα μου στην Κριμαία. Άραγε τι κόστος θα είχε ένα τέτοιο ταξίδι;
http://russhunting.com/aboutΑν είχα τη δυνατότητα,θα πήγαινα για μπεκάτσες με την κουταβα μου στην Κριμαία. Άραγε τι κόστος θα είχε ένα τέτοιο ταξίδι;
Σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή
Καλά! Ετοιμάσου για κοτσύφια στην εξωτική Εύβοια!
Πάμε Μόσχα, έχει κουταβες φέρμας εκεί.Αν είχα τη δυνατότητα,θα πήγαινα για μπεκάτσες με την κουταβα μου στην Κριμαία. Άραγε τι κόστος θα είχε ένα τέτοιο ταξίδι;