Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γκαντεμιάς συνέχεια...
Χθες μου την έπεσαν οι μέλισσες και ειμαι τούμπανο και σήμερα παρ ολίγο δυο πίτμπουλ να να μου ξεσκίσουν το σκυλί. Παραφύλαγαν στο αμάξι και μολις το σκυλι ξεπρόβαλλε απο την πλαγια του ορμάνε ,το ξαπλώνουν μεσα στις μυρτιές και το δαγκώναν με πολυ μανία . Περιττό να πω πως αυτα εχουν κανιβαλήσει γύρω στα 20 σκυλιά που βρίσκονταν σε ενα χώρο και εχει γεμισει η πλαγια κρανία και κόκκαλα.
Το σκυλι μου ηταν 15 μ μπροστά μου και με το που βγαίνει στο τελείωμα της πλαγιάς ,ακούω χαμο. Τρέχω ουρλιάζοντας και φτάνοντας εκει γλιστράω και πέφτω . Βλεπω το σκυλί κατω και τ αλλα να δαγκώνουν με μανία. Μ αυτο που εβλεπα και γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται και τις διαθέσεις που είχαν τα σκυλιά ,σαστίζω αν πρέπει να τα πυροβολήσω ή οχι. . Πεσμενος οπως ειμαι κοπανάω με την κάννη το κεφάλι του ενός πολλες φορές. Αφηνει το σκυλι και ορμάει σε μένα εξακολουθώ να είμαι πεσμένος και ο μισός μέσα στη μυρτιά,ενω το αλλο συνεχίζει να το δαγκώνει. Του χωνω δυο με την κάννη στη μουρη και με πυροβολάω 20 εκ μπροστά απ τη μούρη του. Τοτε γυρίζει να δαγκώνει ξανά το σκύλο όπως και ο άλλος . Καταφέρνω να σηκωθω και να ξεσφηνωσω απ τη μυρτιά και ρίχνω δυο ντιυφεκιές δίπλα τους στο χώμα ,συνεχίζοντας βέβαια να ουρλιάζω. Τοτε εκαναν λιγο πίσω και ξαναγεμίζοντας ακολουθεί μια τριάρα στο χωμα καθώς έφευγαν.
Ολα εγιναν τοσο γρηγορα και τόσο τρομακτικά. Η πρωτη κινηση ηταν να δω το σκυλι. Σκισιματα δεν ειχε ,αλλα τρυπες απ τις δαγκωνιές.
Μιλησα με τον γιατρο και τον παρακολουθώ να δω πως ειναι. Σίγουρα φοβισμένος και σοκαρισμένος. Αν ήμουνα 30μ πισω καθ οτι πλαγιά και με τον αέρα που είχε εκτός που δεν θα έπαιρνα χαμπάρι αλλά και μέχρι να διανύσω την απόσταση τ,ο σκυλί θα το είχανε πνίξει .
Οσο για τα υπολοιπα θα απευθυνθώ σε Δημο ,αστυνομία ,οργανώσεις γνωρίζοντας βέβαια εκ των προτέρων ποια θα είναι η αντιμετώπιση και τι μαλακίες θα μου πουν
Δημήτρη συγνώμη, αλλά εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς, αν στην πρώτη τουφεκιά στον αέρα δεν εξαφανίζονταν. Ευτυχώς απέφυγες τα χειρότερα αλλά κινδύνευσες υπερβολικά εσύ και το σκυλί σου. Όμως βλέπουμε και κάτι άλλο σε αυτή την περίπτωση. Την αξία ενός μαχαιριού εύκολα προσβάσιμου. Θεωρούμε ότι είμαστε οπλισμένοι, αλλά μόλις πέσουμε κάτω τα πράγματα δυσκολεύουν. Είχες μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια και χαίρομαι που είστε καλά!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top