Και εγώ καλό βράδυ θα ξεμπερδεψω .Όλα είναι μια ιδέα σημάσια να εχουμε την υγεία μας για να μπορούμε να ντουφεκαμε.Πρισεξτε πως θα σας βγει γιατί έτσι και θα μπει το νέο έτος τις θερμότερες ευχές μου σε όλους και εύχομαι να γεμίσει ο τόπος αποδημητικά πτηνά από Γενάρη.Καλημερα στα παιδια...![]()
Καλο Σ/Κ και καλη πρωτοχρονια σε ολους, με υγεια προπαντων...
Εμεις και σημερα στην εργασία κανονικα ως το βραδυ...καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!
Παλι καλά που έχει τις ομίχλες και κρατάει και την θερμοκρασία λίγο χαμηλά εδώ. Κανε υπομονή συνονόματε, την πήγε μια εβδομάδα πίσω την αλλαγή προς το χειμωνιάτικο.Καλημέρα σε όλους.
Με καλοκαιρινή μέρα μας αφήνει το 2002
Οντως κυριε Νίκο, η χθεσινή βραδιά ήταν ηδονικη και για εμένα!!! Μακαρι να έχουμε πάντα τέτοια!!!Καλημερα παλικαρια !! Καλη δυναμη με υγεια....και την Παναγια διπλα σας!!!
Υπεροχη βραδια η χθεσινη...Με απιστευτη ωραια παρεα...Απο αυτες που λες..
Τετοιες να μου δινει ο Θεος και ας μου κοβει χρονια!!!!![]()
![]()
Πιο χειμωνιάτικο ρε Μήτσο , εκεί παραμονή θεοφανείων στα βόρεια φαίνεται να πέφτει κάπως η θερμοκρασία από κει και μετά....Παλι καλά που έχει τις ομίχλες και κρατάει και την θερμοκρασία λίγο χαμηλά εδώ. Κανε υπομονή συνονόματε, την πήγε μια εβδομάδα πίσω την αλλαγή προς το χειμωνιάτικο.
Για βόρεια χώρα ίσως εκεί 8-9 του μήνα παίξει κάτι. Για εδώ κάτω χλωμό....Πιο χειμωνιάτικο ρε Μήτσο , εκεί παραμονή θεοφανείων στα βόρεια φαίνεται να πέφτει κάπως η θερμοκρασία από κει και μετά....
Επειδή τα περιθώρια στενεύουν με βλέπω να φεύγω την ημέρα των φώτων για 10 μέρες και Η πλάστιγγα γέρνει προς το γυναικοχώρι στον Έβρο.
Εδώ κάτω Μήτσο είναι να απλώνεις τραχανά Σε δύο μέρες έχει στεγνώσειΓια βόρεια χώρα ίσως εκεί 8-9 του μήνα παίξει κάτι. Για εδώ κάτω χλωμό....
Δημητράκη,τον απλώνεις τον τραχανά?Εδώ κάτω Μήτσο είναι να απλώνεις τραχανά Σε δύο μέρες έχει στεγνώσει![]()
Όποτε θέλω και έχω κέφια, ναι!@PredatoZ το έπιασες μωρή κουφαλιτσα κατευθείαν για χθες βράδυ,ε???
Πηξε τώρα με την ησυχία σουΌποτε θέλω και έχω κέφια, ναι!![]()
Χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά κ. Νίκο. Είστε απαιχτος! Γελάσαμε πολύ όλοι στην παρέα.Καλημερα παλικαρια !! Καλη δυναμη με υγεια....και την Παναγια διπλα σας!!!
Υπεροχη βραδια η χθεσινη...Με απιστευτη ωραια παρεα...Απο αυτες που λες..
Τετοιες να μου δινει ο Θεος και ας μου κοβει χρονια!!!!![]()
![]()
Εσμπρωξες μετα απο χρόνια???Οντως κυριε Νίκο, η χθεσινή βραδιά ήταν ηδονικη και για εμένα!!! Μακαρι να έχουμε πάντα τέτοια!!!
Φαντάσου το 2022 τι θα γίνει! Στο λέω από τώρα!καλοκαιρινή μέρα μας αφήνει το 2002
Θα έχω προμηθευτεί αδιάβροχο!Εσύ μωρή κάργια outlander μη χαίρεσαι, γιατί μετά θα έρθω προς τα εκεί.