Καλησπέρα παιδιά. Εύχομαι το 2023 ναχετε υγεία εσείς και οι οικογένειες σας. Και μην στεναχωριέστε θάρθουν και τα κυνήγια.
ΠεραστικάΜε λουμπάγκο απο τις 12 και τεζα στο κρεβάτι..
Αυτα παθαίνει όποιος δεν πηγαίνει για κυνήγι Σάββατο και κάθεται σπίτι και σηκώνει βαριά αντικείμενα .
Εκτος κι αν μου εκαναν βουντού οι Εβρίτες φοβούμενοι την πλημμύρα![]()
Περαστικά και Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία.Με λουμπάγκο απο τις 12 και τεζα στο κρεβάτι..
Αυτα παθαίνει όποιος δεν πηγαίνει για κυνήγι Σάββατο και κάθεται σπίτι και σηκώνει βαριά αντικείμενα .
Θερμοφωρα στην μέση με καυτό νέρο μεσαΜε λουμπάγκο απο τις 12 και τεζα στο κρεβάτι..
Εχω πάθει χειρότερα με θερμοφόρα πριν κανω το χειρουργείο και απι τοτε την αποφεύγω Λιάκο.Θερμοφωρα στην μέση με καυτό νέρο μεσα
Περαστικά.. ..γαργάρες με τσίπουρο ..και θα γίνεις περδίκι...Με λουμπάγκο απο τις 12 και τεζα στο κρεβάτι..
τώρα συνηλθες... Η πέρδικες σε πείραξαν ηΚαλησπέρα παίδες![]()
Πριν λίγο γύρισα από τραπέζι πάλι.Εφτιαξα έναν καφέ και κάνω υπομονή να πάει 12 να πέσω ξερός.τώρα συνηλθες... Η πέρδικες σε πείραξαν η
Ή πορταλοπιτα...
Δεν πιστεύω να έφαγες και την πόρτα του μαγαζιού?Εγώ πορτοκαλόπιτα είδα.πορταλοπιτα...
Μπράβο ρε Κωστάρα πουτσούλα!!!!Καλησπερα σε ολους..
Τετοιες μερες γιορτινες, ειναι ημερες αγαπης, αλληλεγγύης, κανείς μας δεν ειναι ανωτερος του αλλου, ολοι μας θα πρεπει να κανουμε μια κινηση βοηθειας στον καθε συνανθρωπο μας εστω και 1 καρβελι ψωμί απ'το υστεριμα μας, μια αγκαλια, εστω κ ενα γρηγορο χαμογελο απο το απεναντι πεζοδρομιο...υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε αυτα, που μας μοιαζουν ασημαντα, κι ομως, ΑΥΤΑ κανουν τη μικρη διαφορα στην ψυχη του αλλου...τιποτα πιο σημαντικο απο την αγαπη κ τη γαλινη, απο τα χρηματα...
Χρονια πολλα σε ολους μας, ευχομαι το νεο ετος, να μας φερει περισσοτερη υγεια κ ηρεμια στις οικογενειες μας...
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!