Α ρε ψυχούλες! Γεια χαρά
Α ρε ψυχούλες! Γεια χαρά
Και εγώ το ίδιο έχω. Ιωση.
Μια ίωση με ταλαιπώρησε κάτι μέρες
Περαστικά σας!και εγώ την έχω αρπάξει
Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις Κώστα!
Σ'ευχαριστώ,έχω πολλά ακόμη να μάθω σχετικά με τη χρήση H/Y και Ιnternet!Τον απέκλεισαν δλδ από το ΗL...Καλημερα Πασχαλη, αν προσεξεις στο δικο σου μνμ υπαρχουν λεξεις τονισμενες με μπλε χρωμα, αυτη ειναι η απαντηση.
Καλημερα σε ολους.
Yπέροχες οι γατούλες:αν και κυνηγός είμαι πρώτα φιλόγατος και ύστερα φιλόσκυλος!Έτσι ήταν και ο γέρος μου...Α ρε ψυχούλες! Γεια χαρά
Σε ευχαριστω πολυ Κυριακο, να εισαι καλα..Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις Κώστα!
ΠεραστικαΚαλησπερα σε όλους!
Περαστικά σας!
Και εδώ χαμός γίνεται, κρυωματα, πονολαιμοι, κ γρίπη...
Τα γνωστά της εποχής, χειμώνας......
Προφανως και δεν λαβανε υποψιν τους το ανεκδοτο με τον αντρα που ειχε τρεις γκομενες και δεν ηξερε ποια να παντρευτει...Τελικά όταν κρεβατιών εδώ άνθρωπος μαθαίνει πολλά πράγματα
Μάλιστα Το μάθαμε κι αυτό
https://www.klik.gr/gr/el/beauty/etsi-prepei-na-einai-to-teleio-gunaikeio-stithos/
Δεν το ξερω το ανέκδοτοΠροφανως και δεν λαβανε υποψιν τους το ανεκδοτο με τον αντρα που ειχε τρεις γκομενες και δεν ηξερε ποια να παντρευτει...
Ενας ''επαιζε μπαλα'' με τρεις και καποια στιγμη αποφασισε να διαλεξει μια, λεφτα ειχε οποτε σκεφτηκε να τις ''δοκιμασει'' με αλλο τροπο.Δεν το ξερω το ανέκδοτο
Αυτή με τον πιο σφιχτό κωλο! Καλησπέρα στην παρέα!Ενας ''επαιζε μπαλα'' με τρεις και καποια στιγμη αποφασισε να διαλεξει μια, λεφτα ειχε οποτε σκεφτηκε να τις ''δοκιμασει'' με αλλο τροπο.
Παει στη πρωτη και της λεει δινοντας 10.000 ευρω, αγαπη μου ξοδεψε τα οπως θες εσυ, το ιδιο εκανε και με τις αλλες δυο.
Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα βλεπει την πρωτη και του δειχνει τα ρουχα και τα κοσμηματα που αγορασε για τον εαυτο της προκειμενου να γινει πιο ομορφη, παει στη δευτερη, του ειχε αγορασει ρουχα και ρολοι και αλλα γι'αυτον, παει στην τριτη, του λεει, ''αγαπη μου επενδυσα τα χρηματα ωστε αργοτερα να ειμαστε οικονομικα πιο εξασφαλισμενοι για μας και τα παιδια μας''...
Ποια λες οτι διαλεξε????
Οοοοχιιιι!!!!!Αυτή με τον πιο σφιχτό κωλο! Καλησπέρα στην παρέα!
Αυτή με τις βυζ@ρεςΟοοοχιιιι!!!!!