Καλησπέρα σας παιδιά!
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα..Μια διαφορά στο παράβολο έχει.Ετσι ήταν πριν κανά δίμηνο..Εγώ τηλέφωνο από την αστυνομία το πρωί
Είχα ξεχάσει ότι δεν είχα κάνει τις άδειες κατοχής όλες ίδια ημερομηνία και το πέμπτο έληξε
Τρέξε τώρα μαλάκα......
Πρόβλημα δεν θα έχω και μάλλον γλυτώνω ψυχίατρο ίσως και παθολόγο γιατί πρίν δύο χρόνια είχα κάνει για τα άλλα και ενδεχομένως να μην χρειαστώΔε νομίζω να έχεις πρόβλημα..Μια διαφορά στο παράβολο έχει.Ετσι ήταν πριν κανά δίμηνο..
Γιώργο ,νομίζω ότι οι βεβαιώσεις των γιατρων εχουν εξάμηνη ισχύ..Πρόβλημα δεν θα έχω και μάλλον γλυτώνω ψυχίατρο ίσως και παθολόγο γιατί πρίν δύο χρόνια είχα κάνει για τα άλλα και ενδεχομένως να μην χρειαστώ
Θα μάθω το απόγευμα
Ναι... Γιατί αν χρειαστεί θα περάσεις το τέστ αέρα.Εμας βρήκες?Πρόβλημα δεν θα έχω και μάλλον γλυτώνω ψυχίατρο
Δεν αγχώνομαι καθόλουΝαι... Γιατί αν χρειαστεί θα περάσεις το τέστ αέρα.Εμας βρήκες?
Εγκω 50.Φιλος τζάμπα...Δεν αγχώνομαι καθόλου
Εσύ βγήκες παγανιά στο πρόσφατο παρελθόν και έψαχνες για ψυχίατρο τάχα για κάποιον φίλο σου
Πάλι καλά που έχεις και δουλειά:σκέψου να ήσουν μακροχρόνια άνεργος!Πάντως όλοι οι κυνηγοί νιώθουμε το να μην μπορούμε να κυνηγήσουμε ενώ ο καιρός το επιτρέπει...Καλημερα σας Για κυνηγι κανει ,εχω δουλεια ομως .Γαμω τις δουλεις
μπα είναι καλά.....μόνο τα κλειστρα ακούγονταιΆμα της τον σφυρίξεις θα σε ακούσει με τα προφυλακτικά στα αφτιά?
για κοίτα την καλά... πας κατευθείαν για αποκεφαλισμό...Αυτό άμα σου πει έλα θα πας ας έχει και 10 μέτρα χιόνι.