Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αφορμή από την αναφορά του Γιώργου 82 , για την ανανέωση των αδεών για τα οπλα , θα ήθελα να ρωτήσω τα οπλα μου είναι αγορασμένα με διαφορά ένα χρόνο το δεύτερο και τρία χρονια το τρίτο από το πρώτο, γίνεται να τα κανω ανανέωση όλα μαζί την ιδια ημερομηνία που θα κανω το πρώτο , ώστε να γλιτώσω αυτό το τρέξιμο , και τρεις φορες τα έξοδα .
Θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες που θα πάω στο τμήμα και θα σου πώ τι θα μου πούνε
Χωρίς να το δέσεις κόμπο όμως γιατί μου φαίνεται ότι από περιοχή σε περιοχή ισχύουν και διαφορετικά εάν κρίνω και από άλλα που έχω διαβάσει κατά καιρούς

Στείλε μήνυμα ότι έχεις αποκλειστεί κάτσε καμία βδομάδα ακόμα τώρα θα έχει τσίχλες περισσότερες
Καλά ήτανε, τις αφήνω να ξεκουραστούν εκ μέρους μου!!Τα ξαναλέμε με τα κορίτσια και τους κόπρους του χρόνου με υγεία πρώτα ο θεός!!! Καλή συνέχεια σε όλους σας,πάντα με σεβασμό!!

Θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες που θα πάω στο τμήμα και θα σου πώ τι θα μου πούνε
Χωρίς να το δέσεις κόμπο όμως γιατί μου φαίνεται ότι από περιοχή σε περιοχή ισχύουν και διαφορετικά εάν κρίνω και από άλλα που έχω διαβάσει κατά καιρούς
Γιώργο να είσαι καλά , και σε ευχαριστώ φίλε , αν μάθεις κάτι , πες μπας και τα κάνω όλα την ίδια μέρα , και πάλι να είσαι καλά.

Status
Not open for further replies.
Back