δεν υπάρχει πρόβλημα ...έλα κανονικά..Ρε παίδες,με τους δρόμους τι γίνεται; Θέλω να κατέβω στο Παίδων αύριο,από Κάστρο.Χρειαζονται κάπου αλυσίδες ή να πάρω το ...επί 4;
δεν υπάρχει πρόβλημα ...έλα κανονικά..Ρε παίδες,με τους δρόμους τι γίνεται; Θέλω να κατέβω στο Παίδων αύριο,από Κάστρο.Χρειαζονται κάπου αλυσίδες ή να πάρω το ...επί 4;
Θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες που θα πάω στο τμήμα και θα σου πώ τι θα μου πούνεΑφορμή από την αναφορά του Γιώργου 82 , για την ανανέωση των αδεών για τα οπλα , θα ήθελα να ρωτήσω τα οπλα μου είναι αγορασμένα με διαφορά ένα χρόνο το δεύτερο και τρία χρονια το τρίτο από το πρώτο, γίνεται να τα κανω ανανέωση όλα μαζί την ιδια ημερομηνία που θα κανω το πρώτο , ώστε να γλιτώσω αυτό το τρέξιμο , και τρεις φορες τα έξοδα .
Ευχαριστώ φίλε!δεν υπάρχει πρόβλημα ...έλα κανονικά..
Στείλε μήνυμα ότι έχεις αποκλειστεί κάτσε καμία βδομάδα ακόμα τώρα θα έχει τσίχλες περισσότερες@Γιώργος 82 έλα αύριο γυρνάω, εντάξει;;; Είμαι καλός τώρα;;;
Καλά ήτανε, τις αφήνω να ξεκουραστούν εκ μέρους μου!!Τα ξαναλέμε με τα κορίτσια και τους κόπρους του χρόνου με υγεία πρώτα ο θεός!!! Καλή συνέχεια σε όλους σας,πάντα με σεβασμό!!Στείλε μήνυμα ότι έχεις αποκλειστεί κάτσε καμία βδομάδα ακόμα τώρα θα έχει τσίχλες περισσότερες
Κάτσε σε λέω μη φεύγεις χειμώνα έχει τώρα που θα παςΚαλά ήτανε, τις αφήνω να ξεκουραστούς εκ μέρους μου!! Καλή συνέχεια σε όλους σας,πάντα με σεβασμό!!
Εάν δεν κάνεις βιντεοκλήση από το στρατόπεδο δεν πιστεύω τίποτα@Γιώργος 82 έλα αύριο γυρνάω, εντάξει;;; Είμαι καλός τώρα;;;
Θα τις σέβομαιΚάτσε σε λέω μη φεύγεις χειμώνα έχει τώρα που θα πας
Γιώργο να είσαι καλά , και σε ευχαριστώ φίλε , αν μάθεις κάτι , πες μπας και τα κάνω όλα την ίδια μέρα , και πάλι να είσαι καλά.Θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες που θα πάω στο τμήμα και θα σου πώ τι θα μου πούνε
Χωρίς να το δέσεις κόμπο όμως γιατί μου φαίνεται ότι από περιοχή σε περιοχή ισχύουν και διαφορετικά εάν κρίνω και από άλλα που έχω διαβάσει κατά καιρούς
Κερασμενα από εμένα, στείλε λογαριασμό και χαιρετίσματα στον Άρη!
Άμα κλείνεις την κουζίνα από τώρα Άρη...Ελάτε!!!! Σας περιμένω όλους![]()