Εμένα με έχουν τσιτώσει σήμερα από το πρωί η ACS με δέμα από την Αθήνα και η UPS δέμα από Γερμανία. Εν τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα γιατί έχει χαλάσει η θυροτηλεόραση μου και όταν έρχεται δέμα με παίρνουν τηλέφωνο ή το βλέπω από την εφαρμογή και αφήνω ένα σημείωμα δίπλα στο κουδούνι.
Η ACS έχει έρθει δύο φορές και δεν έχουν αφήσει χαρτί ειδοποίησης στην πόρτα, με αποτέλεσμα να μην κάνουν τρίτη παράδοση και στο τσακ πρόλαβα το δέμα να μην γυρίσει πίσω. Τους παίρνω τηλέφωνο και αμφισβητούν αυτό που τους λέω ,ότι δηλαδή δεν έχουν αφήσει ειδοποίηση . Πράγμα το οποίο έχει συμβεί και άλλες φορές και η απάντηση που πήρα ξέρετε ποια είναι ; ..."δηλαδή μας λέτε ότι ο οδηγός έχει προσωπικά με σας πρόβλημα και δεν σας αφήνει ειδοποίηση; " Πόσο μαλάκες !
Η UPS έρχεται κι αν δεν σε βρει , αυτή τουλάχιστον άφησε χαρτί κολλημένο , σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι εάν δεν χτυπάει το κουδούνι δεν μπορώ να έχω καμία ειδοποίηση γιατί τηλέφωνο δεν μπορούν να με πάρουν και τώρα είμαι στη βεράντα στο καραούλι και περιμένω .
Σε δουλειά να βρισκόμαστε....
DHL . Κορυφή. Δεν συγκρίνεται με καμία . Ετη φωτός μπροστά.