Μπορώ να δανειστώ μια φωτό να τη στείλω στον outlander ψάχνει να βρει μια φασαΚι εγω στη δίαιτα είμαι εδώ και 4 βδομάδες για να ξεσαλώσω μετά
Μπορώ να δανειστώ μια φωτό να τη στείλω στον outlander ψάχνει να βρει μια φασαΚι εγω στη δίαιτα είμαι εδώ και 4 βδομάδες για να ξεσαλώσω μετά
Εδώ συμφέρει να πίνεις μπύρες πάρα νερό...Γιάννη τι γίνετε πίνεις καμία μαύρη μπίρα
Καμία μοναστηριακή
Ρουφα άμα είναι ρουφα αν και νόμιζα είναι ακριβές εκείΕδώ συμφέρει να πίνεις μπύρες πάρα νερό...
Λέγε τέτοια να αρχίσει να σου στέλνει μπουκαλάκια νερό ο φίλος σου και να σου ζητάει να του στείλεις μπύρες για αντάλλαγμαΕδώ συμφέρει να πίνεις μπύρες πάρα νερό...
Αφρός....δεν τις καταλαβαίνωΡουφα άμα είναι ρουφα αν και νόμιζα είναι ακριβές εκεί
Έχει κάτι μαύρες πολύ δυνατέςΑφρός....δεν τις καταλαβαίνω
Ξανθές είναι όλες εδώ.. ...σε λίγο που θα βγω για συνέχεια θα δω....ακόμα ήλιο έχει...10.30 είναι τώρα.Έχει κάτι μαύρες πολύ δυνατές
Μπίρες μη μπερδεύεσαιΞανθές είναι όλες εδώ.. ...σε λίγο που θα βγω για συνέχεια θα δω....ακόμα ήλιο έχει...10.30 είναι τώρα.
Άλλος απο εδώ μπίρες λέω ρεεεεε
Και ο Γιάννης για ξανθιές μπύρες έλεγε αλλά εσένα ο νους σου όλο στο φαΐΆλλος απο εδώ μπίρες λέω ρεεεεε
Καλό βράδυΣας..αφήνω....καλό βράδυ..
Ε τον άλλο με τα τρία ποδάρια τη τον εβαλες άμα είναιΚαι ο Γιάννης για ξανθιές μπύρες έλεγε αλλά εσένα ο νους σου όλο στο φαΐ
Ύστερα μπερδεύεται ο outlanderΚαι ο Γιάννης για ξανθιές μπύρες έλεγε αλλά εσένα ο νους σου όλο στο φαΐ
Για μπύρες!Αλεξ που είσαι ρε
Μια χαρά κάνειΓια μπύρες!
Αύριο θα δούμε.Μια χαρά κάνει
Εσυ έβγαλες τίποτα σήμερα πηγες για ψάρεμα