gvp9000
Banned
Εμφανίζεται τις μεγάλες ώρες.Γιάννη ο άλλος ακόμη τρίβει έχεις κανένα νέο
νε φωνή νε ακρόαση που χάθηκε
Εμφανίζεται τις μεγάλες ώρες.Γιάννη ο άλλος ακόμη τρίβει έχεις κανένα νέο
Κανονίζει το μενού....με την ΜαρίναΓιάννη ο άλλος ακόμη τρίβει έχεις κανένα νέο
Δεν μιλήσαμε ούτε στο τηλ τι έπαθεΕμφανίζεται τις μεγάλες ώρες.
Δεξιοχειρας είναι!Δημήτρη Περαστικά....πως έγινε αυτό, μόνο του ή το ζορισες εσύ πουθενά...
Μου έβαλε ένα like σε μια μ@λακία που έστειλα στο viber ... ζωντανός είναιΔεν μιλήσαμε ούτε στο τηλ τι έπαθε
Ξαπλωμένο θα είναι το παιδί και θα μιλάει με το κορίτσι.Μου έβαλε ένα like σε μια μ@λακία που έστειλα στο viber ... ζωντανός είναι
Δε πιστεύω να σήκωσε το μεσαίο δάχτυλοΜου έβαλε ένα like σε μια μ@λακία που έστειλα στο viber ... ζωντανός είναι
Παραντάλιασε από την ζέστη ... πάρτον τηλέφωνο να τον ξυπνήσεις ... πέσαν παπιά πεςΔε πιστεύω να σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο
Δε χαζαθκα μετά θα γυρνάει σαν τον βρυκόλακαΠαραντάλιασε από την ζέστη ... πάρτον τηλέφωνο να τον ξυπνήσεις ... πέσαν παπιά πες
Εκείνος ο outlander είναι όλο παραλία και λιάζεται σαν τς γκουσταριτσεςΠαραντάλιασε από την ζέστη ... πάρτον τηλέφωνο να τον ξυπνήσεις ... πέσαν παπιά πες
Ψαρεύει ήλιοΕκείνος ο outlander είναι όλο παραλία και λιάζεται σαν τς γκουσταριτσες
Άλλο ψαρεύει αλλά έχει χάρη έχω δώσει όρκο σιωπήςΨαρεύει ήλιο
Καλά τους όρκους, θα μου τα πεις από κοντάΆλλο ψαρεύει αλλά έχει χάρη έχω δώσει όρκο σιωπής
Όχι τον αρχηγό ποτεΚαλά τους όρκους, θα μου τα πεις από κοντά
Ότι λέμε θα κάνουμε ?
Έχω φταίω που ήθελα να σου γνωρίσω αυτά τα κοριτσάκια!Άλλο ψαρεύει αλλά έχει χάρη έχω δώσει όρκο σιωπής
Όχι τον αρχηγό ποτε
Τα ξέρασε μόνος του ...Έχω φταίω που ήθελα να σου γνωρίσω αυτά τα κοριτσάκια!
Μα διαβάζουν και άλλοι το νου σουΈχω φταίω που ήθελα να σου γνωρίσω αυτά τα κοριτσάκια!
Που πας κάτσε έχεις πολλά μηνύματαΤα ξέρασε μόνος του ...
Τα λέμε παίδες την πέφτω νωρίς σήμερα.
Μα διαβάζουν και άλλοι το νου σου