Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Επιστροφή πριν λίγο απο το ΚΑΤ αφού απο χθες είμαι με πολύ έντονο πόνο στην μέση .Δεν μποροώ ουτε να σηκωθώ απο το κρεβάτι ουτε να σκύψω ουτε να περπατήσω.Ακόμη και στο κρεβάτι πόναγα πολύ.Δεν είχα νοιώσει ποτέ τέτοιον πόνο .
Τελικά η διάγνωση είναι οξεία ισχυοοσφυαλγία.Είχα κατι ενοχλήσεις απο δέκα μέρες πριν αλλά με κάνα παυσίπονο, το ξέχναγα για λίγο και πήγαινα και για τρέξιμο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή δούλευα σε χώρο με μεγάλη ψύξη λόγων των μηχανημάτων που βρίσκονται εκει μέσα και μάλλον εκεί την πάτησα.
Τώρα ξάπλα μια βδομάδα και φάρμακα.Γαμω το κέρατο μου θα σαλτάρω.
Σας γράφω όλα αυτά για να καταλήξω στο ωραιότερο.Όταν λοιπόν ο γιατρός έχει στήσει τις 3 ακτινογραφίες και τις κοιτάζει ,τον βλέπω να απορεί και να δείχνει σημασία και μεγάλο ενδιαφέρον σε κάτι μαύρα στίγματα που στη μέση ήταν κάτασπρα. .
.xm.Άρχισα να αναρωτιέμαι .Ρε γαμώτο λέω ,μήπως πέταξα καμιά κοίλη ;...
Τότε ο γιατρός φωνάζει και κάποιον μεγαλύτερο και σε λίγο και κάποιον τρίτο .Με ζώσανε τα φίδια.Εδειχναν τα στίγματα και κάτι λέγανε .Mετά απο λίγο έρχεται προς το μέρος μου και ενω περιμένω να ακούσω το κακό μαντάτο ,εκείνος με ρωτάει ." Μήπως φάγατε κυνήγι τις τελευταίες μέρες ;"
..Έφαγα το Σάββατο του λέω γιατί ; εν τω μεταξύ είχα φάει και χθες βράδυ δυο τσίχλες που είχαν μείνει στο ψυγείο.
Τότε ο doctor χαμογέλασε και μου λέει : βλέπαμε κάτι σαν σκάγια μέσα σου και παλαβώσαμε ...¨"
Που να είχα φάει και φάσσες το Σάββατο να έβλεπε τα πιο χοντρά
Τότε γυρίζει προς τους άλλους και τους λέει .."έφαγε κυνήγι ο άνθρωπος ρεε..... δεν είναι τίποτα.
Όπως καταλάβατε νόμισαν ότι είχα ντουφεκιστεί.
Τελικά τα ευτράπελα δεν μου λείπουν ποτέ..sarcastic.
περαστικά ρε φίλε και προσοχή
με τα σκάγια είναι θέμα....φαίνονται σαν τρύπες στο γαστρεντερικό σύστημα ;)

21.00 ακριβώς τσίχλες και κατσικάκι .banana..banana.
Να προσέξεις μη φας τα σκάγια φιλαράκι.Σε φοβάμαι..xm.
Σε φοβάμαι γιατί απο την πολύ μάσα μήπως δεν αντέξεις και σε πάνε στο νοσοκομείο.
.my man.φαντάζεσαι τότε να δούνε στην ακτινογραφία τα σκάγια μέσα σου ;
.very happy.

Να προσέξεις μη φας τα σκάγια φιλαράκι.Σε φοβάμαι..xm.
Σε φοβάμαι γιατί απο την πολύ μάσα μήπως δεν αντέξεις και σε πάνε στο νοσοκομείο.
.my man.φαντάζεσαι τότε να δούνε στην ακτινογραφία τα σκάγια μέσα σου ;
.very happy.
δεν έχω θέμα πριν αρκετά χρόνια είχα καταπιεί κι ένα συγκεντρωτήρα
μόλις φτάσει 36 γρ. θα σε κλάσω .very funny..very funny.

δεν έχω θέμα πριν αρκετά χρόνια είχα καταπιεί κι ένα συγκεντρωτήρα
μόλις φτάσει 36 γρ. θα σε κλάσω .very funny..very funny.
Τώρα εγινες ο γνωστός Μάκης..sarcastic..
.my man.Και που είσαι, ο συγκεντρωτήρας ήταν αποσπόμενου πάτου; ρωτάω για ξερω τι συγκέντρωση θα έχει..yelling.

Τώρα εγινες ο γνωστός Μάκης..sarcastic..
.my man.Και που είσαι, ο συγκεντρωτήρας ήταν αποσπόμενου πάτου; ρωτάω για ξερω τι συγκέντρωση θα έχει..yelling.
όπου και να πάς πάνω από 40 μέτρα θα σε ξαπλώσω και μετά θα ξαπλώσω κι εγώ δίπλα σου :)

Status
Not open for further replies.
Back