Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη ,Ευριπίδη (και για τη κορούλα σου) περαστικά παλικαρια.
Και εμένα χθες το βράδυ ο μικρος μου ανέβασε νέβασ πυρετό και έτσι έμεινε σπίτι, από το μεσημέρι σήμερα είναι απυρετος αλλά είμαστε σε εγρήγορση για το βράδυ μην του ανέβει. Έπεσε και λίγο δουλειτσα και έτσι δεν προλαβαινω να είμαι κοντά στη παρέα.
Σας καληνυχτιζω, εύχομαι σε όλους καλό ξημέρωμα και στους ασθενείς αύριο να είναι πολλή καλύτερα.

Δημήτρη ,Ευριπίδη (και για τη κορούλα σου) περαστικά παλικαρια.
Και εμένα χθες το βράδυ ο μικρος μου ανέβασε νέβασ πυρετό και έτσι έμεινε σπίτι, από το μεσημέρι σήμερα είναι απυρετος αλλά είμαστε σε εγρήγορση για το βράδυ μην του ανέβει. Έπεσε και λίγο δουλειτσα και έτσι δεν προλαβαινω να είμαι κοντά στη παρέα.
Σας καληνυχτιζω, εύχομαι σε όλους καλό ξημέρωμα και στους ασθενείς αύριο να είναι πολλή καλύτερα.

Γιάννη εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα στην παρέα. Το πρόγραμμα είχε σκοπευτήριο πάλι σήμερα το απόγευμα. Έριξα τις μπαλωτές μου, 2 πούλες, κάπου 3 κουτιά φυσέκια ... σχεδόν τα μισά βέβαια πήγανε στο γάμο του καραγκιόζη .yel. ... αλλά δε βαριέσαι, καλά περάσαμε ... .cool. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ούτε οι "πολύ καλοί" δεν τα πήγαν πολύ καλά σήμερα (... Ευριπίδη ο μπαρής σου, κλπ.) ... κι έτσι παρηγορούμαι λιγάκι! .big smile.

Ε μα αυτή, ρε Χρήστο, δεν πιστεύω ότι είχε πάθει "μολυβδίαση" ... Μάλλον "ορτυκίαση" είχε πάθει !!! .asking. .buy buy.

... Δεν κάνω πλάκα:
ΟΞΕΙΑ ΡΑΒΔΟΜΥΟΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΡΩΣΗ ΟΡΤΥΚΙΩΝ
.sarcastic. .sarcastic.
εμ αφου ελειπα με τη μπενελα να σας δειξω πως σπανε.που μου θελετε skb και cunergy.κατσε την τεταρτη να ειμαι καλα και να μην τυχει τιποτ αλλο και θα σας μαθει πολλα η μπενελα,ειδικα του μπαρη μου του πονηρου.ωχ ωχ αρχιζω και μιλαω σαν κατι καλαματιανους.να το προσεξω?
.yelling..yelling..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back