Να δεις που τους δίσκους και τασπασίματα σήμερα στη Μαλακάσα θα τα φωτογρσφίσει.
Α ρε photoshop που του χρειάζεται.....![]()
Αντε ρε φίλε γίνε καλά και για παρτυ σου θα οργανώσουμε νεα συνάντησηΧαιρετώ την παρέα.
Σήμερα ,απρόσμενα πολύ καλύτερα μετά απο 10 μέρες.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
Μπράβο Δημήτρη, πολύ ευχάριστο αυτό. Έτοιμος για χορό τώραΧαιρετώ την παρέα.
Ετσι ανέβαλλα καθε σκέψη για νοσοκομείο μια και ήρθε και ένας γιατρός του οποίου η εκτίμηση είναι κατά τα γνωστά περί δισκοκοίλης. Τα δύσκολα τελειώνουν και προχωράμε.
.....και για την καθιερωμένη ανάβαση στα Τζουμέρκα - 2500μΜπράβο Δημήτρη, πολύ ευχάριστο αυτό. Έτοιμος για χορό τώρα![]()
Μαγνητικη να κανεις. Εμενα στο κατ 3 χρονια πριν μου ειπαν δεν εχω κατι και οταν εκανα μαγνητικη εδειξε στενωση νευρου μετατοπιση σπονδυλου και κηλη δισκου. Μονο μαγνητικη διχνει.Χαιρετώ την παρέα.
Είναι το επόμενο βήμσ μόλι νοιώσω οτι μπορώ να παω.Αρκει βέβαια να μου την γράψουν, γιατί τώρα είναι πολύ σφιγμένοι.Μαγνητικη να κανεις. Εμενα στο κατ 3 χρονια πριν μου ειπαν δεν εχω κατι και οταν εκανα μαγνητικη εδειξε στενωση νευρου μετατοπιση σπονδυλου και κηλη δισκου. Μονο μαγνητικη διχνει.