Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα καλη εβδομαδα !!!
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος που χτες γνωρισα απο κοντα ανθρωπους ωραιους καιι αξιολογους απο το φορουμ πιστυω την επομενη φορα να ειμαστε ποιο πολλοι για να γνωριστουμε και με τα αλλα παιδια.....περασαμε πολυ ωραια . Το δυστυχημα ειναι που δεν βγαλαμε μια φωτογραφια .hit.

......
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος που χτες γνωρισα απο κοντα ανθρωπους ωραιους καιι αξιόλογους.. Το δυστυχημα ειναι που δεν βγαλαμε μια φωτογραφια .hit.
Και μετά περιμένει ο Καλαματιανός να τους στείλω για εκπαίδευση τις φοιτήτριες.
Μαυτό το πλευρό να κοιμάται..buy.
Να δεις που τους δίσκους και τασπασίματα σήμερα στη Μαλακάσα θα τα φωτογρσφίσει.
Α ρε photoshop που του χρειάζεται......sarcastic.

Και μετά περιμένει ο Καλαματιανός να τους στείλω για εκπαίδευση τις φοιτήτριες.
Μαυτό το πλευρό να κοιμάται..buy.
Να δεις που τους δίσκους και τασπασίματα σήμερα στη Μαλακάσα θα τα φωτογρσφίσει.
Α ρε photoshop που του χρειάζεται......sarcastic.
.sarcastic.

Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:)

how to use print screen
Καλημερα σε ολους σας!!
Κλασικό τραπέζι στην αυλή με τη γλαστρουλα στη μέση εμείς έχουμε βασιλικό, α ρε ατιμε Τάσο τι μου κάνεις .sarcastic. μεσημέρι δεν κοιμάμαι ποτέ και πάντα τέτοια εποχή εφτιαχνα την καφεδια μου τσιγάρο και κυνηγετικα περιοδικά παλιά και καινούργια στο τραπεζάκι στην αυλή και έπεφτε πολύ μελέτη.
Καλησπέρα σας κύριοι.

Καλησπέρα στη παρέα. Στο χωριό σήμερα μιας και η συννεφιά μας έκοψε την όρεξη για μπάνιο, από την άλλη καλύτερα γιατί είχε φτιάξει ή μάνα σοφριτο με πουρέ!!!!!
Τώρα εχω ψιλοσκασει από το πολλή φαι και το ψωμί παπάρα....καλά να περνάτε.

Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα έστω και για λίγο είδα τα παιδιά στην Μαλακάσα γιατί ως ξενύχτης που ήμουν άργησα να εμφανιστώ και τους πρόλαβα στην τελευταία πούλα Γνώρισα από κοντά τον Αρη τον Αντώνη και τον Στέφανο, με τον Γιώργο είχαμε γνωριστεί στο προηγούμενο eurogroup. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που καθυστέρησαν την επιστροφή τους και με βοήθησαν πολύ με το κοντάκι στο πολύπαθο δικαννάκι μου..well done.

Status
Not open for further replies.
Back