Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μισή μερίδα μπριαμ για 2 ατομα .fff.
12 φέτες ψωμί :eek:
είναι σίγουρο ότι με τοσο ψωμι θα στουμπωσε το κωλ@ντερο τους .hit.
μισό κιλό κρασι
Εμπρός στον δρόμο που μας χαραξαν οι ξανθοψειρες
έτσι θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας .smashfrak.
http://elas-lyste.blogspot.gr/2016/06/blog-post_33.html?m=1
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα .sleepy.

Καλημέρα στην παρέα.

Σερί σήμερα , 8 γύρισα από το μαγαζί και διαβάζω για τα project που ετοιμάζω.

Ελα ρε γι αυτό το έσπασες το beretta? .yelling.
Καληνύχτα παρέα.sleepy.

Με πλήγωσες, να ξέρεις. .yelling. Δεν θα περάσουν 10-15 χρόνια? Θα βρω κάννη με 300 ευρώ. .my man.

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια.
Την έφαγα (την ενεσή μου ) και τώρα πίνω εναν ....φραπέ..ha ha ha.

Ωχ κατάλαβα, έκανες το κουνέλι πελτέ. .sarcastic.

Καλημέρα στην έμορφη παρέα...σας μεταφέρω κλίμα απο χτες...πολύ όμορφα ήταν...λείπατε όλοι όσοι δεν ήρθατε!!! Και σε άλλα με υγεία...αν κρίνω από το δείγμα που γνώρισα χτες είμαι πολύ ευχαριστημένος με το οτι αποτελώ μέρος της παρέας του hunterslife!! :):)
(για να λείπει ο επίσημος φωτορεπόρτερ του foroum μείναμε χωρίς ντοκουμέντα!!:( )

Καλημέρα στην έμορφη παρέα...σας μεταφέρω κλίμα απο χτες...πολύ όμορφα ήταν...λείπατε όλοι όσοι δεν ήρθατε!!! Και σε άλλα με υγεία...αν κρίνω από το δείγμα που γνώρισα χτες είμαι πολύ ευχαριστημένος με το οτι αποτελώ μέρος της παρέας του hunterslife!! :):)
(για να λείπει ο επίσημος φωτορεπόρτερ του foroum μείναμε χωρίς ντοκουμέντα!!:( )
.asking.Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι δεν βγάλατε φωτογραφίες.Εκεινος ο...."stirella "με τους ανάποδους ντουμπλέδες ,την φωτογραφική μηχανή την ςχει μόνο για τον Εβρο;;;;; .yelling.

Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να μαζευτούμε και να τα πούμε.Καλή διάθεση χρειάζεται και να είμαστε καλά.;)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back