Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα και καλό ΣΚ.
Σακάτης κι εγώ… Δυστυχώς ο πόνος στον μηνίσκο έχει αυξηθεί πολύ, ο χιαστός είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις ασκήσεις τετρακέφαλου αλλά προκοπή δεν βλέπω. Φυσικοθεραπείες έκανα, αντιφλεγμονώδη πήρα, κάτι ενέσεις τις έκανα, για μασάζ πήγα ( μασάζ από φοιτήτριες και στο σπίτι .sarcastic.) αλλά δεν γίνεται τίποτα.
90% πάω για μαχαίρι δυστυχώς.
Άκουσα πολύ καλά λόγια για τον Νικολάου της ΑΕΚ, πρέπει να τον επισκεφτώ σύντομα.
Αν και είμαι γενικά κατα του ''μαχαιριού'' στη περίπτωσή σου φίλε, φαίνεται μονόδρομος...
Παντως έχω κολλητό, που έκανε παρόμοια επέμβαση, και στους 6 μήνες έπαιζε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο...
Οπως και να γίνει σου ευχομαι γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση...

Απο τα 23 μέχρι τα 35 περίπου είχα μεγάλο πρόβλημα με τον μηνίσκο στο δεξί πόδι.Το πόδι δεν λύγιζε ,το κάθισμα βαθύ ήταν ξεχασμένο ακι το μεγάλο πρόβλημα βέβαια ήταν με το κυνήγι σε ανώμαλο έδαφος.Οταν ταξίδευα με λεωφορείο,ζήταγα πάντα θεση δεξιά και διάδρομο για να μπορώ να το έχω τεντωμένο.Δεν ήθελα να ακούσω για μαχαίρι και υπέφερα.Απο κει και μετά άρχισε σιγα σιγα να μειώνεται το πρόβλημα μέχρι που εξαφανίστηκε πια.Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα
Δεν σου λεω να κανεις το ίδιο και να κατσεις να πονάς.Απλά το παραθέτω για την κουβέντα.

Σου είπα να σου στείλω 2-3 να μου πεις τη γνώμη σου αλλά φοβάμαι ότι θα στην κάνουν χειρότερα τη μέση από τα κουνήματα. .very happy.

.xm.Δε μου λες .....αυτές οι κοπελίτσες ,στο απόρτ ειναι καλές ; ρωτάω ,άμα είναι, να μου τιε στείλεις τον Νοέμβριο πάνω..sarcastic.

Εγώ Ξερω οτι έχει και ψιλά για μπεκατσα...banana..banana..banana..banana.
6784.gif

Γεια σας λεβεντες.
Το πρωί πηγα σε εναν φιλο στο χωριο κ φορτωσα την μπετομηχανη που του χα δανεισει.
Ηρθα εκανα κατι δουλειές κ μπηκα σπίτι μετα σπο ωρα.
Βλέπω 5 αναπαντητες.
Γαμωτο λεεω κατι επαθαν.
Τον περνω τηλ κ μιλάει.
Ξαναδοκιμάζω κ τον πέτυχα.
Ελα ρε .......για δεν απαντας ρε μαλακα ελα γρηγορα....μια φινα(οχια) μπηκε στα κλουβια.....
Περνω τα εργαλεια κ είμαι εκει σε δυο λεπτα.
Η πουτ.......λιγι ελειψε να κρουσει κ τα δυο σκυλια.
Ευτυχως προλαβα.
Την καμακωσα πίσω απ το κιβωτιο κ της ελιωσα την κεφαλη.
Σαν δεμονισμενη εκανε.
Γυρο στο 1μιση μέτρο κ θυληκη.
Τώρα αναπαυετε....
Το νου σας μαγκες.

Τυχερε Τάσο κονομισες Lambro παλαιάς κοπής μόνο που θα ναι 4αρια και κάτω .sarcastic..

Εγώ Ξερω οτι έχει και ψιλά για μπεκατσα...banana..banana..banana..banana.

Oλα τα ξερει ο Τασος... .well done. Τα χοντρα εχουν τελειωσει, που κ που δινω κανα τελευταιο σε κανα φιλο να παιρνει κανα παπι στο σουρουπο γιατι αλλιως δεν... .yelling.

.xm.Δε μου λες .....αυτές οι κοπελίτσες ,στο απόρτ ειναι καλές ; ρωτάω ,άμα είναι, να μου τιε στείλεις τον Νοέμβριο πάνω..sarcastic.

Μητσο, ειμαι καλος στην εκμαθηση του απορτ... Αν στις στειλει στα αγια, ησυχα κ μοναχικα χωματα των Τζουμερκων νιωθω υποχρεομενος σαν φιλος να ερθω να τις προσεχω, να τις φροντιζω κ να τις μαθω τα μυστικα της επαναφορας οσο εσυ θα αναζητας τις γαλαζιες... .hair. Σωπα κ εννοια σου, μη σε νοιαζει τιποτα... .my man.

Μητσο, ειμαι καλος στην εκμαθηση του απορτ... Αν στις στειλει στα αγια, ησυχα κ μοναχικα χωματα των Τζουμερκων νιωθω υποχρεομενος σαν φιλος να ερθω να τις προσεχω, να τις φροντιζω κ να τις μαθω τα μυστικα της επαναφορας οσο εσυ θα αναζητας τις γαλαζιες... .hair. Σωπα κ εννοια σου, μη σε νοιαζει τιποτα... .my man.

.xm.Επειδή εισαι καλό παλικάρι έχω να σου προτείνω κάτι.
Να τις πάρεις τώρα εσύ και να τις εκπαιδεύσεις ,οπότε τον Νοέμβριο που θα τις πάρω εγω θα πετάνε ......
.my man.Πως σου φαίνεται ;
Ετσι οα γίνουν όλα σωστά..shake.

Μονοφαγα!!!!!! .yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μα τι ξεφτίλας είσαι ; σουλέω να τις πάρεις τώρακαι για όσο καιρό θες να τις εκπαιδεύσεις και μετά εγω.
Ομως για να σου δείξω ότι είμαι πολύ καλός ,έλα και συ τον Νοέμβριο να μας απορτάρουν παρέα..sarcastic.

Απο τα 23 μέχρι τα 35 περίπου είχα μεγάλο πρόβλημα με τον μηνίσκο στο δεξί πόδι.Το πόδι δεν λύγιζε ,το κάθισμα βαθύ ήταν ξεχασμένο ακι το μεγάλο πρόβλημα βέβαια ήταν με το κυνήγι σε ανώμαλο έδαφος.Οταν ταξίδευα με λεωφορείο,ζήταγα πάντα θεση δεξιά και διάδρομο για να μπορώ να το έχω τεντωμένο.Δεν ήθελα να ακούσω για μαχαίρι και υπέφερα.Απο κει και μετά άρχισε σιγα σιγα να μειώνεται το πρόβλημα μέχρι που εξαφανίστηκε πια.Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα
Δεν σου λεω να κανεις το ίδιο και να κατσεις να πονάς.Απλά το παραθέτω για την κουβέντα.

Θυμάμαι Δημήτρη μου τα είχες πει και στο τηλέφωνο.

Είναι πολύ καλές στο απορτ. Απορτάρουν όμως μόνο πουλιά. .yelling.

Παρτες εσύ στα Τζουμέρκα στο σπίτι με τον Άρι για εκπαίδευση και θα πάω εγώ να αναλάβω τις φάσσες.
Οι γυναίκες μας κάθονται, οι κωλοφάσσες δεν κάθονται. Θα ξεχάσω εγώ τον Οκτώβρη του 14 που είμαι για φάσσες στο Πήλιο και αφού φύγω από το καρτέρι σε 2 λεπτά περνάει μια κοπαδάρα να! Ε το σπας το όπλο και το πετάς όπως είναι ή όχι… Και να ταν μόνο αυτό…. Από φάσσα ή θα φύγεις με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ή θα φύγεις με καντήλια.
Τι να λέω τα ξέρεις καλύτερα..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back