Καλησπέρα παρέα.
Τασο καλη ψαριααααααααι εγώ σημερα αργά το απόγευμα θα παω..Η με σπιν η με πολυαγκιστρα μιας έχω λίγη παλιοσαρδελα στον καταψύκτη.Θα δούμε..
Καταλαβα θα πιάσω τα αρχι..μουΤασο καλη ψαριααααααα![]()
Βρε βρε εισαι προληπτικος;; ευχες σου δινω και να δεις θα πιασουν....![]()
Δεν ειμαι καθόλου προληπτικος Νίκο,Πλακα κάνω...shake.Βρε βρε εισαι προληπτικος;; ευχες σου δινω και να δεις θα πιασουν....![]()
Μη μασας...... κΑι οσο αφορα το τουφεκι ψυχραιμιαααααααα ασε το baikal για κανα πουλακιΔεν ειμαι καθόλου προληπτικος Νίκο,Πλακα κάνω...shake.
Αλλά όταν έβλεπα ενα συγκεκριμένο άτομο στο ψάρεμα δεν επερνα τσιμπια..
Μια φορά μάλιστα είχε γουρλωσει τα μάτια του κ με κοίταγε αν θα πιάσω κάτι,Αυτή την μέρα πήρα 3 λαβράκια απανωτά κ τα έχασα κ τα τρία λιγο πριν μπουν στην αποχή (πρώτη φορά αυτό)κ μάλιστα με πολυαγκιστρο που σχεδόν πάντα τα φέρνω γαζωμενα έξω..
Αν ειχα τουφέκι θα του την άναβα..![]()
Καλησπερα στη ΚερκυρααααΚαλησπέρα στη παρέα.
Και για κάνα κωλαρακι με αλατάκι καλο ειναι..Μη μασας...... κΑι οσο αφορα το τουφεκι ψυχραιμιαααααααα ασε το baikal για κανα πουλακι![]()
Επαγγελματίας ηταν Χρυσανθε κ νομίζουν(ΟΧΙ ΟΛΟΙ)οτι τους περνεις το μεροκάματο γιατί ειναι όλη η θάλασσα δική τους..Και γω το πιστευω αυτο που λες Τασο.
μπαλιτσα; διαβασμα;Καλησπέρα μαγκες! Λογω διάβασματος εχω μείνει σπιτι με μπαλιτσα και καλη παρεα! Καλα να περασετε οτι κάνετε
μπαλιτσα; διαβασμα;
Παντως κσλο διαβασμα.... γκοοοοοοολ