Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μένω στην ωραιότερη γειτονιά
πριν μια ώρα βγήκα στον κήπο να δω λίγο τον σκύλο
βλέπω απέναντι τον γείτονα μου να ποτίζει και την γυναίκα του με τον μικρό τους γιό να πηγαίνουν μ ένα κουβά να τον μπουγελώσουν,παίρνω κι εγώ το λάστιχο κρυφά και την ώρα που ρίχνουν τον κουβά τους πλακώνω με το νερό ανοιχτό τέρμα
ακουλούθησε μάχη 15-20 λεπτών γίναμε όλοι μούσκεμα σκάσαμε στα γέλια κι εμείς κι όσοι μας είδαν περνώντας να μπουγελωνόμαστε
ωραίο να έχεις καλούς κι αγαπητούς γείτονες που δεν έχουμε αλλάξει κουβέντα πίνουμε τα ουζάκια μας και τα κρασάκια μας χειμώνα καλοκαίρι .well done.

Και μεις με τους δικούς μας, πολύ καλοί άνθρωποι, μας έχουν κάνει 12 δικαστήρια και έχουμε 12 αθωοτικες αποφάσεις, η τελευταία από Άρειο Πάγο που συνοδεύτηκε με αφαίρεση της άδειας επαγγέλματος της δικηγόρου τους. :cool:

Καλησπερίζω την παρέα!
Τελικά αυτη η συννεφιά σήμερα όλο ζέστη έβγαλε, κουφοβραση...
qbMulwU.jpg
Βλέμμα φωτιά και άψογο σκοπευτικό στυλ...
Α! ρε τι θα γίνει φέτος στην Κόνιτσα....ha ha ha.
Δημήτρη θα χάσεις αν το χάσεις...;)

Καλησπερίζω την παρέα!
Τελικά αυτη η συννεφιά σήμερα όλο ζέστη έβγαλε, κουφοβραση...

Πιστευω οτι δεν θα το χασω Σπυρο πρωτα ο θεος ;)

Και μεις με τους δικούς μας, πολύ καλοί άνθρωποι, μας έχουν κάνει 12 δικαστήρια και έχουμε 12 αθωοτικες αποφάσεις, η τελευταία από Άρειο Πάγο που συνοδεύτηκε με αφαίρεση της άδειας επαγγέλματος της δικηγόρου τους. :cool:
Ο κακός ο χρόνος περνάει, ο κακός γείτονας όχι..........sarcastic.

χαχαχαχαχαχα ρε τρελέ .ha ha ha.
δεν ήξερα ότι θα με φωτογραφήσει,δοκιμές κάναμε εκείνο τ απόγευμα με τον φίλο μου σε γεμισμένα φυσίγγια κι ο Δημήτρης ήρθε να πρωτοτουφεκίσει το όπλο του :)

να έρθω;;;;
τουφεκιά εσύ μπουγέλο εγώ να τους ξεπλένω .very funny.

.my man.Να φέρω 10 κιλά προβατίνα να τους πνίξουμε στον καπνό ;

Status
Not open for further replies.
Back