Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίο και το cordoba αλλά (για μένα)έτσι όπως τα έχω δει στα βίντεο πιστεύω ότι το colombo ειναι πιο όμορφο!
Ωραία τα ξύλα στο ματι και γω πιο παλιά δεν ήθελα να ακούσω για πλαστικά με τίποτα το πρώτο όπλο που πήρα με συνθετικα ήταν η m2 και παρόλο που είναι 20αρι και παραπέμπει σε κάτι πιο ρομαντικό δεν το μετάνιωσα καθόλου και άλλαξα γνώμη για τα οσα που σκεφτόμουν πριν, η μαύρη καλονη(cordoba) έχει αλλά προτερήματα και είναι η μόνη τύπου raffaelo που μαρεσει προτιμώ την μονοκοματη βάση, ας μας συνχωρεσουν οι συμφορουμιτες για το .off topic.

Αθήναι 18/6/2016

Αγαπητέ Γέροντα
Αν πάς Καραβόμυλο φάε κανα μπιφτέκι στον Πάνο τον Γλατζούνη φιλαράκο του Μποϊλα ...
Τώρα αν θές να φάς καλή σπαλομπριτζόλα(όχι μπριζόλα) θα πάς στου Χριστόφορου του Γερασιμάτου το κουτούκι που ναι στην Ασο Χ 2....
Αυτά για την ώρα...
Αναμένουμε τους ετήσιους γνωστούς λους κω του Μύρτου...
Υγίαινε μπάρμπα....

Μετά τιμής
Κάρβελλ
Καλημέρα ρε φίλε , πρέπει να ανοίξω φάκελο να αποθηκεύω κάποια ποστ σου..RESPECT.

Καλημέρα και στο υπόλοιπο φόρουμ απο την συννεφιασμένη και δροσερή Κεφαλλονιά.
Πρωινό ξύπνημα με τους γνωστούς και αγαπημένους ήχους του χωριού .Τα κοκόρια δίνουν το σύνθημα και μετα από λιγο αναλαμβάνουν και οι υπολοιποι συντελεστές της ορχήστρας .Φετος εχει και πάρα πολλά κοτσύφια τα οποία άθελα τους φέρνουν περίεργους συνειρμούς :)

Δεν πρόλαβα να σηκωθώ απο το κρεβάτι μετά απο 13μέρες ξάπλα,σήμερα χτύπησε η γαστρεντερίτιδα.Απο το πρωί με συνεχόμενη αναγούλα και ....τις επιπτώσεις της.Ολη μέρα ξαπλωμένος πάλι.
Γαμω το κερατό μου γαμώ.....hair.

Δημητρη δεν πας καλα πρεπει καποιος να σε ζηλευει και σου κανει βουντου .asking.περαστικα

Last edited:
Καλημέρα στην παρέα!
Συννεφιά με αεράκι και 'δω , έχω ελπίδες να τη βγαλουμε καθαρή και σήμερα...
στα σημερα σε βλαβη χωρις ανσασερ 6 φορες πανω κατω 5 οροφους για υλικα και ανταλακτη
και τα ειδα ολα.... .fiurius.
Ρε Μητσο, νωρίς ξεκίνησες την προπόνηση για τα περδικοβούνια....sarcastic.
Δεν πρόλαβα να σηκωθώ απο το κρεβάτι μετά απο 13μέρες ξάπλα,σήμερα χτύπησε η γαστρεντερίτιδα.Απο το πρωί με συνεχόμενη αναγούλα και ....τις επιπτώσεις της.Ολη μέρα ξαπλωμένος πάλι.
Ρε φίλε ξεματιάστρα θέλεις τελικά, όχι γιατρό...
Φετος εχει και πάρα πολλά κοτσύφια τα οποία άθελα τους φέρνουν περίεργους συνειρμούς :)
Έχεις δίκιο Διονύση αυτο το (Κ) της Κεφαλλονιάς και το κελάηδισμα των κερομύτηδων φέρνουν περίεργους συνειρμούς....well done..sarcastic.
Μην ανησυχείς το γιατρικό θα το βρείς σε must παραλία του νησιού;)

Ρωτα τον Τάσο που έχει κάνει υποβρύχιες κατοπτεύσεις....my man..sarcastic.

Καλυτερα τωρα,παρα το χειμωνα που εχουμε κυνηγια μητσαρα.....

ΥΓ....Σκεψου αυτο σαν θετικο της υποθεσης...
Λάμπρο απο την πρώτη στιγμή αυτό είχα στο μυαλό μου.Αντε να με επιανε τέλος Οκτώβρη.....

Δημητρη δεν πας καλα πρεπει καποιος να σε ζηλευει και σου κανει βουντου .asking.περαστικα
Που θα παει ; θα τον βρω τον ..."βουντιστή".
Εχω κάτι ωραία 10βολα για τα κωλομέρια του.......

Περαστικα φιλε μου ,και γω τρεις μέρες υποφερω με το στομάχι μου μάλλον κάνα κωλοκρυομα.

Δημήτρη και Κωνσταντίνε θέλω σας δώσω 2 ευχές:
  1. Πρώτη και κυριότερη, σας εύχομαι περαστικά!
  2. Δεύτερη και σημαντική, σας εύχομαι να μην βρεθείτε μαζί σε χώρο που να έχει μια μόνο τουαλέτα... .sarcastic.

Δημήτρη και Κωνσταντίνε θέλω σας δώσω 2 ευχές:
  1. Πρώτη και κυριότερη, σας εύχομαι περαστικά!
  2. Δεύτερη και σημαντική, σας εύχομαι να μην βρεθείτε μαζί σε χώρο που να έχει μια μόνο τουαλέτα... .sarcastic.
.crying smile..crying smile..crying smile.
Έγραψες παλι....RESPECT.

Καλησπέρα στην παρέα! Πολλή ζέστη ρε μάγκες και σήμερα, τουλάχιστον να κυνηγούσαμε κάτι τριγονάκι να μην το σκεφτόμαστε!
Καλά που μου το θύμισες..Άκουσα ένα το πρωί πανω σε έναν πλάτανο..
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ακούω κάνα δυο αλλα μέχρι την έναρξη έχουν γίνει καπνός.

Status
Not open for further replies.
Back