Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλήμερα στην παρέα και καλό τριήμερο να' χουμε!
Παρότι είπαν για hot sun1τριήμερο εδώ Γιάννενα έχει ένα αεράκι από το πρωί, δροσιστικότατο θα έλεγα...
Είδωμεν... για τι δεν μπορώ να την κάνω για το νησί και η λίμνη δεν ενδυκνειται για βουτιές .sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα. Ζέστη, αλλά δεν μασάμε το "αρκουδίσον" στο φουλ, και αγκαλιά με το φρέντο εσπρέσο! Για παραλία ούτε λόγος τώρα το σκ γίνεται ο χαμός πρέπει να φας πόσες ώρες στην κίνηση. Καλύτερα σπίτι και άραγμα.

Καλησπέρα σε όλους.
Ακόμα δεν έχω κανει μπάνιο φέτος στην θάλασσα παρόλο που θέλω μερικά δευτερόλεπτα για να πάω,Την έχω ψιλοβαρεθεί..
Α και πρέπει πάντα να βουτάω με μάσκα για να βλέπω τον βυθό κ τους κατοίκους του αλλιώς δεν έχει νόημα για μένα..

Καλησπέρα σε όλους.
Ακόμα δεν έχω κανει μπάνιο φέτος στην θάλασσα παρόλο που θέλω μερικά δευτερόλεπτα για να πάω,Την έχω ψιλοβαρεθεί..
Α και πρέπει πάντα να βουτάω με μάσκα για να βλέπω τον βυθό κ τους κατοίκους του αλλιώς δεν έχει νόημα για μένα..
Χαχαχα το ίδιο κ εγώ Τάσο!

Καλησπέρα σε όλους.

Άσε αυτά τα ψέματα, πες ότι θες να βλέπεις τα κωλαράκια από τα γκομενάκια… .my man.

Άσε αυτά τα ψέματα, πες ότι θες να βλέπεις τα κωλαράκια από τα γκομενάκια… .my man.
.shake hands..shake..well done.
Μα την Παναγία το έκανα πιτσιρικάς αυτο,Πηγενα όσο περισσότερο κοντά μπορούσα δήθεν ότι κάνω μπάνιο κ έκανα υποβρύχιες εξετασεις.sarcastic.

Άσε που κάνει καλό όσα πιο πολλά μπάνια κάνεις τόσο δυσκολοτερα να πιάσεις κρυωμα το χειμώνα
Για αυτο και μόνο αξίζει όντως.
Ξέρω κ δυο χειμερινούς κολυμβητές που πραγματικά κρύωμα κ χειμωνιάτικες ιώσεις δεν ξέρουν τι θα πει.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και μου λείψατε!
Εδώ και δύο μήνες μετακόμισα και συζώ με την κοπέλα μου και δυστυχώς η περιοχή έχει έλλειψη σε τηλεφωνικές γραμμές και εγώ είμαι χωρίς ίντερνετ. Αν βάλω και τα τρεξίματα για να στήσω ένα σπίτι εξ αρχής λίγος χρόνος μου έμενε για χαλάρωση..
Δεν έχω διαβάσει καθόλου το φόρουμ μιας και μπήκα για λίγο από τη δουλειά, οπότε ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εύχομαι να μην αργήσει να συνδεθεί το τηλεφωνό μου και να τα ξαναλέμε σύντομα συχνα!
γειά σου Στέφανε καλά να περνάτε και εμείς εδώ είμαστε :)
είμαστε και κυπελούχοι εεεεεεεε ααρε ΑΕΚΑΡΑ .banana.

καλησπέρα έλιωσα σήμερα στην δουλειά δεν έβλεπα την ώρα να έρθω σπίτι για φαγητό.....εεεεεεεεε......μπάνιο ήθελα να πω .sarcastic.

Αστα σημερα σε βλαβη χωρις ανσασερ 6 φορες πανω κατω 5 οροφους για υλικα και ανταλακτη
και τα ειδα ολα.... .fiurius.

Καλησπέρα μάγκες μου.
Το νησί έχει λίγο κόσμο μόνο κάτι ξενους πορτοκαλοροζοκοκκινους:p
Ήθελα να ήξερα κανείς δεν τους ενημερώνει οτι ο Ελληνικός ήλιος είναι ζορικος ;;;;
Κατά τα άλλα όλα είναι υπέροχα και τακτοποιημένα.
Σε λίγο πάμε για ουζακια στον Καραβομυλο σε ενα ταβερνακι πάνω στο κύμα.
Να περνάτε ολοι όμορφα :)

Status
Not open for further replies.
Back