Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες μου.
Το νησί έχει λίγο κόσμο μόνο κάτι ξενους πορτοκαλοροζοκοκκινους:p
Ήθελα να ήξερα κανείς δεν τους ενημερώνει οτι ο Ελληνικός ήλιος είναι ζορικος ;;;;
Κατά τα άλλα όλα είναι υπέροχα και τακτοποιημένα.
Σε λίγο πάμε για ουζακια στον Καραβομυλο σε ενα ταβερνακι πάνω στο κύμα.
Να περνάτε ολοι όμορφα :)

Αθήναι 18/6/2016

Αγαπητέ Γέροντα
Αν πάς Καραβόμυλο φάε κανα μπιφτέκι στον Πάνο τον Γλατζούνη φιλαράκο του Μποϊλα ...
Τώρα αν θές να φάς καλή σπαλομπριτζόλα(όχι μπριζόλα) θα πάς στου Χριστόφορου του Γερασιμάτου το κουτούκι που ναι στην Ασο Χ 2....
Αυτά για την ώρα...
Αναμένουμε τους ετήσιους γνωστούς λους κω του Μύρτου...
Υγίαινε μπάρμπα....

Μετά τιμής
Κάρβελλ

Αστα σημερα σε βλαβη χωρις ανσασερ 6 φορες πανω κατω 5 οροφους για υλικα και ανταλακτη
και τα ειδα ολα.... .fiurius.
πω πω νίλα αδερφέ
εσύ δεν χρειάζεσαι τέστ κοπώσεως 2 φορές το έβγαλες σήμερα .sarcastic.

Αθήναι 18/6/2016

Αγαπητέ Γέροντα
Αν πάς Καραβόμυλο φάε κανα μπιφτέκι στον Πάνο τον Γλατζούνη φιλαράκο του Μποϊλα ...
Τώρα αν θές να φάς καλή σπαλομπριτζόλα(όχι μπριζόλα) θα πάς στου Χριστόφορου του Γερασιμάτου το κουτούκι που ναι στην Ασο Χ 2....
Αυτά για την ώρα...
Αναμένουμε τους ετήσιους γνωστούς λους κω του Μύρτου...
Υγίαινε μπάρμπα....

Μετά τιμής
Κάρβελλ
.RESPECT.

Δεν πρόλαβα να σηκωθώ απο το κρεβάτι μετά απο 13μέρες ξάπλα,σήμερα χτύπησε η γαστρεντερίτιδα.Απο το πρωί με συνεχόμενη αναγούλα και ....τις επιπτώσεις της.Ολη μέρα ξαπλωμένος πάλι.
Γαμω το κερατό μου γαμώ.....hair.

Δεν πρόλαβα να σηκωθώ απο το κρεβάτι μετά απο 13μέρες ξάπλα,σήμερα χτύπησε η γαστρεντερίτιδα.Απο το πρωί με συνεχόμενη αναγούλα και ....τις επιπτώσεις της.Ολη μέρα ξαπλωμένος πάλι.
αφού έφαγες όλα τα ληγμένα στο χορό των Ηπειρωτών τι θες να χέ...ις βερύκοκα;;;; .yel.
γαμώ την στιγμή που σε γνώρισα γαμώ .hair.

Φερτε σοδεεεες .sarcastic..sarcastic.
Αυτος ο κοκκορας ηταν τοσο δυναμη που με αναγκασε να κοπανισω και δευτερη μεριδα .sarcastic.
js0ema.jpg

Περαστικα φιλε μου ,και γω τρεις μέρες υποφερω με το στομάχι μου μάλλον κάνα κωλοκρυομα.

:eek::eek::eek:
Δημητρη αυτά φίλε που σου συμβαίνουν δεν είναι φυσιολογικά
Εγώ στο έχω ξανάπει είναι φάγωμα
Για ρίξε κανένα βλέφαρο στους γύρω σου γειτονια-συγγενια-κτλ ;)
Περαστικά γρήγορη επάνοδο
Καληνύχτα μορτες ώρα ξαπλες .sleepy.
Αύριο έχει βουτιες πέριξ του Αλεποχωριου .buy.

εσύ πρωινος πρωινος ψαρεματακι
Καλως τον Κώστα,Όχι δεν έχει τίποτα προς το παρών.
Απλά ξύπνησα νωρίς και είπα να σηκωθώ..:)
Καλύτερα που έχεις δουλειά φίλε μου,Γιατί εκτός των άλλων μπορεί η μπερεττα να βγάλει κανένα άλλο υπερσύγχρονο μοντελακι.my man.

Καλως τον Κώστα,Όχι δεν έχει τίποτα προς το παρών.
Απλά ξύπνησα νωρίς και είπα να σηκωθώ..:)
Καλύτερα που έχεις δουλειά φίλε μου,Γιατί εκτός των άλλων μπορεί η μπερεττα να βγάλει κανένα άλλο υπερσύγχρονο μοντελακι.my man.
Καλά έκανες ένα Ελληνικό καφεδάκι .cofee. τώρα στην αυλή είναι ότι πρέπει, το Cordoba θέλω Τάσο και τελείωσε δεν παίρνω αλλά .hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back