Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
:)
ο ανηψιός μου(από τον κουνιάδο μου)έπιασε 17230 μόρια και μπαίνει λογικά χημικός η κάτι με υπολογιστές που στοχεύει
είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα παιδί που αγωνίζεται μόνο του μιας και οι γονείς του έχουν τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης δουλεύοντας πάνω από 16 ώρες καθημερινά(φούρνος)με τα οικονομικά προβλήματα της κρίσης.
καυμός του ηταν τα τελευταία χρόνια ένα καινούργιο και καλό smartphone και βολευόταν με παλιά μοντέλα από τα ξαδέρφια του και τους φίλους του
σήμερα τον περιμένει ένα ολοκαίνουργιο lenovo με όλα τα τελευταία καλά στοιχεία της εποχής δώρο από μένα και την γυναικα μου
Αυτά είναι μπράβο Μάκη, ο Θεός να στα δίνει πολαπλασια και το κυριότερο υγεία.

Αυτά είναι μπράβο Μάκη, ο Θεός να στα δίνει πολαπλασια και το κυριότερο υγεία.
ευχαριστούμε Κωνσταντίνε,είναι ένα παιδί 18 χρονών με μυαλό 40αρη
πρόπερσυ που χειρουργήθηκε ο κουνιάδος μου 3πλο μπάι μπας έδωσε το λόγο του να μειώσει τα φροντιστήρια και να περάσει Αθήνα να μην επιβαρύνει τον πατέρα του
το πέτυχε δίνοντας χαρά σε όλους μας και δικαίωσε αυτό που ζητάμε κρατάμε και παλεύουμε όλοι.......την οικογένεια .congrats.
υ.σ. έχετε και το ίδιο όνομα :)

πρόπερσυ που χειρουργήθηκε ο κουνιάδος μου 3πλο μπάι μπας έδωσε το λόγο του να μειώσει τα φροντιστήρια και να περάσει Αθήνα να μην επιβαρύνει τον πατέρα του
το πέτυχε δίνοντας χαρά σε όλους μας και δικαίωσε αυτό που ζητάμε κρατάμε και παλεύουμε όλοι.......την οικογένεια .congrats.
Παντα να ειναι ολα καλα για παιδια που παλευουν για κατι καλυτερο...Μπραβο Μακη δεν εχω λογια φιλε ηξερα οτι εισαι ψυχαρα...και μεγαλη καρδια .congrats..congrats.

Να'ναι γερό το παλληκάρι να πετύχει τα ονειρα του και εσείς και οι οικογένεια του να τον καμαρωνεται.

Να'ναι γερό το παλληκάρι να πετύχει τα ονειρα του και εσείς και οι οικογένεια του να τον καμαρωνεται.
καλά να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου
συγχαρητήρια σε όλα αυτά που έδωσαν πανελλήνιες άσχετα με το αποτέλεσμα και συγχαρητήρια στους γονείς(για το άγχος τους) τους και τους δασκάλους τους(2οι γονείς) .congrats.

Καλησπερίζω την παρέα!
Η πρώτη ''καυτή'' μέρα του καλοκαιριού σήμερα...hot sun1
Τυχεροί οι παραθαλάσσιοι και οι νησιώτες...
.congrats..congrats.
Μπράβο στον μικρό του αξίζουν συγχαρητήρια!
ο ανηψιός μου(από τον κουνιάδο μου)έπιασε 17230 μόρια και μπαίνει λογικά χημικός η κάτι με υπολογιστές που στοχεύει
είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα παιδί που αγωνίζεται μόνο του μιας και οι γονείς του έχουν τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης δουλεύοντας πάνω από 16 ώρες καθημερινά(φούρνος)με τα οικονομικά προβλήματα της κρίσης.
καυμός του ηταν τα τελευταία χρόνια ένα καινούργιο και καλό smartphone και βολευόταν με παλιά μοντέλα από τα ξαδέρφια του και τους φίλους του
σήμερα τον περιμένει ένα ολοκαίνουργιο lenovo με όλα τα τελευταία καλά στοιχεία της εποχής δώρο από μένα και την γυναικα μου :)
.congrats..congrats.
Μπράβο και σε σένα Μάκη και στη σύζυγό σου!
Έτσι πρέπει...προσεχουμε αυτούς που αξίζουν!

Καλησπέρα Παλικάρια ;)
Ή βράδια τραβάει μπριζολιτσες στο τηγάνι ffff
μπυριτσα βεργινα .beer.
και Ηπειρωτικά άσματα στο Ε .well done.
rtp5w3.jpg

Το μονο που έχω να πω οτι στην ηλικία του παιδιά με τέτοιο ήθος σπανίζουν.όσα μπράβο και να πεις για τους γονεις του είναι παρα πολύ λιγα.αυτή όμως είναι η επιβράβευση.παντα στη ζωή του μονο επιτυχίες.να έχετε όλοι την υγεια σας να τον καμαρωνετε μακη

Δεν είναι τυχαίο .my man..sarcastic..

Καλο βραδυ παιδιακαι καλο ξημερωμα .......γειτονα ασε και για αυριο λιγο οχι ολο σημερα .drunk.;)
Γείτονα αύριο το προγραμμα έχει κόκκορα προέλευσης Κοτυλιου με χυλοπίτες οπότε κάνω προετοιμασία από σήμερα .sarcastic..sarcastic.
Καλό βράδυ καλή ξεκούραση ;);)

Status
Not open for further replies.
Back