Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέας, στους εκδρομούντες και στους παραμένοντες!!!
Στα παραπάνω θα προσθέσω την παρότρυνση μου για "αμυντική οδήγηση"!!! υπομονή και καλή διάθεση...εκδρομή πάτε στο φινάλε!!!:):).ha ha ha.

Εμεις αμυντικά πάμε ,αλλά όταν βλέπεις τον κάθε μαλάκα να έρχεται πάνω σου και ο δρόμος δεν επιτρέπει πολλά πολλά τί γίνεται ;
Στο τελευταίο ταξίδι απο Αρτα για Αθήνα είδα τον χαρο 4 με 5 φορές.Ενα απο τα χειρότερα ταξίδια στη ζωή μου.

Εμ....οι ακριβοθώρητοι προορισμοί έχουν και περιπετειώδη ταξίδια!!! :D:D
Ευχή να περάσει το τριήμερο χωρίς παρατράγουδα στους δρόμους!!!

Καλημέρα και καλό τριήμερο σε όλους.
Εγώ αύριο θα βγάζω πατάτες!!! Να δω πως θα την παλέψω με τον καύσωνα !!! "-Σκάσε και σκάβε" που λένε ... Θα πάω και σήμερα αργά το απόγευμα να βγάλω μερικές και αύριο πρωί-πρωί, πιστεύω να τελειώσω προτού πιάσει για τα καλά η ζέστη ...
Την Κυριακή έχουμε πανηγυράκι, γιορτάζει η παλαιά κεντρική εκκλησία (Αγία Τριάδα) του χωριού, που πέρυσι είχε πέσει κεραυνός και είχε ανατινάξει το μισό νεκροταφείο και το εσωτερικό της εκκλησίας !
images

Άστα Στέλιο και γω έκανα δροσερά όνειρα για το ΣΚ, με ολονύκτιο ψαρεματάκι μάλιστα σε κοντινό κυκλαδονήσι, αλλά κανόνιζα χωρίς τον ξενοδόχο. Με πήρε ο κουμπάρος μου και παιδικός μου φίλος και μου ζήτησε βοήθεια το Σάββατο για μια μετακόμιση που κάνει και έχει φρικάρει. Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να του αρνηθώ. Οπότε αύριο με 40c θα ξεστήνω κρεβατοκάμαρες και θα κουβαλάω σαλόνια :)

Καλημέρα στην παρέα και καλό τριήμερο σε όλους ότι και αν κάνετε.
Εγώ θα ασχοληθώ με το λεπτομερές πλύσιμο του αμαξιού, ξεσκόνισμα στο σπίτι, θα ρίξω και ένα καθάρισμα στις δυο μου αγάπες (Benelli + Browning .love.)
Για παραλία ούτε λόγος, δεν έχω καμία όρεξη να κάνω 50 χιλιόμετρα απόσταση σε 3 ώρες από την κίνηση.

Δεν κρατιέμαι απο την χαρά μου που θα ξαναπεράσω αυτόν τον υπέροχο δρόμο Κορίνθου -Πατρών -Ιωαννίνων ,
Τι μου το θύμισες ρε Μήτσο;;;.hair.
Γαμώ την τρέλα μου , μόνο που το σκέφτομαι .kkk..kkk.

Αμσ πας Ληξούρι να πας συον φίλο μου τον Αντώνη με το σουβλαντζίδικο με τις χειροποίητες πίττες και να μου τον φιλήσεις.Τουχω στείλει χαιρετισμούς με πολλά άτομα ,αλλά αυτός περιμένει ποτε θα πάω εγώ..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back