Ευριπιδη ντελιβερι κανεις...καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε
Κώστα όντως είναι υπέροχα, ειδικα αν έχεις και Μπαϊκάλ.........
έλα ρε Αργύρη ξεκούνα.....Σάββατο βράδυ φεύγουμε με μιά βαρκούλα από Πόρτο Ράφτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων Τετάρτη Πέμπτη μας μαζεύουν σαν λαθρομετανάστεςΕυριπιδη ντελιβερι κανεις...??????
Καλησπέρα σας κύριοι.
Σήμερα το πρόγραμμα μετά την δουλειά είχε ρακί με κριτικούς μεζέδες...
Τώρα είμαι σε μια περίεργη κατάστασηκαι χαζεύω το HL.
Καλό βράδυ να έχουμε....
καλησπέρα σας
έλα ρε Αργύρη ξεκούνα.....Σάββατο βράδυ φεύγουμε με μιά βαρκούλα από Πόρτο Ράφτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων Τετάρτη Πέμπτη μας μαζεύουν σαν λαθρομετανάστες![]()
Μέχρι Ηράκλειο πάει!!Ευριπιδη ντελιβερι κανεις...??????
Ρε που τις βρήκες μισό καταψύκτη τσίχλες; .what. Όλο το χειμώνα γκρίνιαζες ότι δεν είχε πουλιά φέτος !!! Μπας κι είναι περυσινές και θέλεις να τις ξεφορτωθείς ... και να τις φάνε τα κορόιδα ;;;καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε
Σουβλάκια να τις κάνετε αλλά Axaios, θα με θυμηθείτε ...ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?
Είσαι κομπλέ λοιπόν ...Ειμαι κομματια αλλα ευτυχισμενος.
και σουβλακια και τσιγαριαστες και στα καρβουνα αλλα αδερφε μου αυτες οι λεμονατες δεν παιζονται.ειδικα αυτη η σαλτσα ειναι τρελα.και ηρακλειο κανω ντελιβερι αλλα ρε αργυρη η αθηνα μου πεφτει λιγο μακρια,αλλα μπορω να στειλω με κουριερΣουβλάκια να τις κάνετε αλλά Axaios, θα με θυμηθείτε ...![]()
ναι οντως δεν ητανε καλη χρονια αλλα ρε φιλε ενα τριψηφιο νουμερακι το εκανα,οχι οπως αλλες χρονιες αλλα εγινεΡε που τις βρήκες μισό καταψύκτη τσίχλες; .what. Όλο το χειμώνα γκρίνιαζες ότι δεν είχε πουλιά φέτος !!! Μπας κι είναι περυσινές και θέλεις να τις ξεφορτωθείς ... και να τις φάνε τα κορόιδα ;;;
Αλήθεια τώρα, το ίδιο ακριβώς είχανε πει πριν αρκετό καιρό και στο σκοπευτήριο (ο Τάκης, ο πρόεδρος, ο Μιχάλης κλπ.) να κάνανε καμιά Τετάρτη βράδυ, είτε σε συνδυασμό με κανένα νυχτερινό αγώνα είτε ανεξάρτητα, αλλά δεν βλέπω τέτοια κίνηση προς το παρόν τουλάχιστον... .xm.
Άμα κανονίσετε τίποτα, μέσα κι εγώ, αρκεί να μην είναι Παρασκευή ή Σάββατο...![]()