Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε
Ευριπιδη ντελιβερι κανεις....my man.??????

Καλησπέρα στη παρέα.
Καλησπέρα στην παρέα.

Παρέλαβα σήμερα τα παρακάτω φυσίγγια. Τα συγκεκριμένα είναι απλά υπέροχα. Sporting 28gr. Υπέροχα και στην τσίχλα. Αν δεν περισσέψουν δεν θα φτάσουν. .well done.

Κώστα όντως είναι υπέροχα, ειδικα αν έχεις και Μπαϊκάλ..........sarcastic.
*Ακούει ο Τάσος; Τάσο Τάσο είσαι εδώωωωωωω; .big smile.

imgur

Last edited:
καλησπέρα σας :)
Ευριπιδη ντελιβερι κανεις....my man.??????
έλα ρε Αργύρη ξεκούνα.....Σάββατο βράδυ φεύγουμε με μιά βαρκούλα από Πόρτο Ράφτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων Τετάρτη Πέμπτη μας μαζεύουν σαν λαθρομετανάστες .very funny.

καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε
Ρε που τις βρήκες μισό καταψύκτη τσίχλες; .what. Όλο το χειμώνα γκρίνιαζες ότι δεν είχε πουλιά φέτος !!! Μπας κι είναι περυσινές και θέλεις να τις ξεφορτωθείς ... και να τις φάνε τα κορόιδα ;;; .sarcastic.
Αλήθεια τώρα, το ίδιο ακριβώς είχανε πει πριν αρκετό καιρό και στο σκοπευτήριο (ο Τάκης, ο πρόεδρος, ο Μιχάλης κλπ.) να κάνανε καμιά Τετάρτη βράδυ, είτε σε συνδυασμό με κανένα νυχτερινό αγώνα είτε ανεξάρτητα, αλλά δεν βλέπω τέτοια κίνηση προς το παρόν τουλάχιστον... .xm.
Άμα κανονίσετε τίποτα, μέσα κι εγώ, αρκεί να μην είναι Παρασκευή ή Σάββατο... ;)

καλό βράδυ :)
Dog-Cocker_Spaniel_English-A_cheeky_rough_coated_English_Cocker_Spaniel.jpg

Παιδια μθα μεγαλη καληνυχτα απο Λιδωρικι Φωκιδας. Απο 530 ξυπνιος δουλεια ταξιδι για χωριο 530 εως 840 ξεχωρταριασμα αυριο παλι ξεχωρταριασμα και φροντιδα κηπου ντοματες και τα συναφη. Ειμαι κομματια αλλα ευτυχισμενος. Καληνυχτα και καλο μας ξημερωμα με υγειαααααα

Πολλη δουλεια σημερα και καπακι στο σπιτι στη θαλασσα για αγωνα με τα χορτα, τον κηπο και τα δεντρα. Εκανα ενα ντουζακι και μπηκα να δω πως παει η κατασταση σας. Ευτυχως δεν αλλαξε τιποτα. Ειστε ολοι για τη λευκη φορεσια! .sarcastic.
Βασικα καλησπερα σας :)

Σουβλάκια να τις κάνετε αλλά Axaios, θα με θυμηθείτε ... ;)
και σουβλακια και τσιγαριαστες και στα καρβουνα αλλα αδερφε μου αυτες οι λεμονατες δεν παιζονται.ειδικα αυτη η σαλτσα ειναι τρελα.και ηρακλειο κανω ντελιβερι αλλα ρε αργυρη η αθηνα μου πεφτει λιγο μακρια,αλλα μπορω να στειλω με κουριερ
.yelling..yelling.

Ρε που τις βρήκες μισό καταψύκτη τσίχλες; .what. Όλο το χειμώνα γκρίνιαζες ότι δεν είχε πουλιά φέτος !!! Μπας κι είναι περυσινές και θέλεις να τις ξεφορτωθείς ... και να τις φάνε τα κορόιδα ;;; .sarcastic.
Αλήθεια τώρα, το ίδιο ακριβώς είχανε πει πριν αρκετό καιρό και στο σκοπευτήριο (ο Τάκης, ο πρόεδρος, ο Μιχάλης κλπ.) να κάνανε καμιά Τετάρτη βράδυ, είτε σε συνδυασμό με κανένα νυχτερινό αγώνα είτε ανεξάρτητα, αλλά δεν βλέπω τέτοια κίνηση προς το παρόν τουλάχιστον... .xm.
Άμα κανονίσετε τίποτα, μέσα κι εγώ, αρκεί να μην είναι Παρασκευή ή Σάββατο... ;)
ναι οντως δεν ητανε καλη χρονια αλλα ρε φιλε ενα τριψηφιο νουμερακι το εκανα,οχι οπως αλλες χρονιες αλλα εγινε

Status
Not open for further replies.
Back