Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Μετά απο 13 μέρες μαντρωμένος απόψε βγήκα μια πολύ μικρή βόλτα για να τεστάρω την κατάστασή μου.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν ένοιωσα ενοχλήσεις και ότι είμαι ακόμη εντάξει.
Τα Τζουμέρκα περιμένουν........

Χαιρετώ την παρέα.
Μετά απο 13 μέρες μαντρωμένος απόψε βγήκα μια πολύ μικρή βόλτα για να τεστάρω την κατάστασή μου.

Μπραβο ρε θηριο! .well done. Προσεκτικα ομως... Με το μαλακο φιλε. ;)

Last edited:
Χαιρετώ την παρέα.
Μπράβο ρε φίλε, άντε γιατί με τις περιγραφές που έκανες μας είχες τρομάξει. Σιδερένιος ... :)

Μπράβο ρε φίλε, άντε γιατί με τις περιγραφές που έκανες μας είχες τρομάξει. Σιδερένιος ... :)
Οντως Γιώργο ,τρόμαξα κι εγω ο ίδιος με αυτή την κατάσταση.Δεν περίμενα να δω τον εαυτό μου ετσι ,απο κάτι που ποτέ δεν ειχα θέματα.
Τέλος πάντων ,ας ελπίζω οτι ήταν μεχρι εδώ τα πολύ δύσκολα.
Καλό σας βράδυ.Βλέπω τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα Γερμανία -Πολωνία

Καλημέρα σας.
Εύχομαι καλό τριήμερο σε όλους τους φίλους του H.L.
Πολύ τρέξιμο είχα τώρα τελευταία.
Θα επανέλθω σιγά σιγά .
Είδα πολλά νέα ενδιαφέροντα θέματα.
Βέβαια εκείνο το θέμα που μας ενδιαφέρει περισσότερο όλους μας είναι το μέλλον του κυνηγιού.
Το παράδοξο είναι ότι ο Τσιρώνης κάνει αυτό που πιστεύει , οι σύλλογοι και η ομοσπονδία τι κάνουν
για εμάς τους νοικοκυραίους κυνηγούς;
Κάπου άκουσα , και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες , ότι του Τσιρώνη του έχει μπει στο μάτι η θηροφυλακή
επειδή φέρονται ως τσιράκια των κυνηγετικών οργανώσεων.
Δεν επικροτείται αυτό που θέλει να κάνει ο Τσιρώνης έναντι στο τεράστιο έργο της θηροφυλακής .
Όμως οι κυνηγετικές οργανώσεις κάπου έχουν μπερδέψει την μπάλα μου φαίνεται με το απαρχαιωμένο καταστατικό τους και δεν αφήνουν νέα πρόσωπα με νέες ιδέες να προσφέρουν για το κυνήγι , παρά μόνο πως θα προβάλουν έντονα την θηροφυλακή κρύβοντας με αυτό τον τρόπο πραγματικά προβλήματα και να φροντίζουν να κάνουν συμβόλαια με τις καρέκλες τους για να μην χάσουν το ψωμί τους.
Ο Τσιρώνης αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και φυσικά θα την πληρώσουν εμείς οι νοικοκυραίοι κυνηγοί.
Εύχομαι τον Αύγουστο να μην φτάσουμε σε αυτοκριτικές της τελευταίας στιγμής με τις όποιες εξελίξεις που θα έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και πολλά χρόνια οι συνδικαλοστοκυνηγοί.

Status
Not open for further replies.
Back