Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.

Παρέλαβα σήμερα τα παρακάτω φυσίγγια. Τα συγκεκριμένα είναι απλά υπέροχα. Sporting 28gr. Υπέροχα και στην τσίχλα. Αν δεν περισσέψουν δεν θα φτάσουν. .well done.

Καλοξόδευτα Κώστα. Ωραία προμήθεια! Το φαντάστηκα μόλις τα είδα, και προτού δω το επόμενο σου μήνυμα, ότι σου τα σύστησε ο Μάκης !!! ;) Οπότε δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι πολύ καλά! Αν είναι εύκολο να μας πεις τι πυρίτιδα έχουν; Και τι συγκεντρωτήρα;;;
Αν αρχίσεις να πηγαίνεις σκοπευτήριο ... δεν νομίζω να σου περισσέψουν για τσίχλες ...;) :)
Εξαρτάται βέβαια και από το πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις ....xm.

Σε ευχαριστώ πολυ Μάκη. :)
5.5 το κουτί μου τα άφησε Μάκη και 3 ευρώ τα έξοδα με μεταφορική. Βέβαια θα το παλέψω και για καλύτερη τιμή, σκοπεύω να παίρνω από αυτόν όλα τα φυσίγγια. :)
ok είναι γι αυτό που προσφέρουν....στην Κόνιτσα τα έριχνα απόγευματινό με - 4 βαθμούς και ήταν φαρμάκι
θα πάω κι εγώ την άλλη εβδομάδα για 3 κούτες που θέλει ο Αντώνης με 2 φίλους του οι οποίοι πέρυσι στο περπατητό δεν το άλλαξαν
:)
Δεν τα λες και λίγα για 500 κομμάτια. Τα έχεις δοκιμάσει γενικά τα 28αρια η πρώτη φορά τα παίρνεις;
ΚΑΛΟΚΑΥΤΑ.hunter.1
δοκιμασμένα και άριστα ακόμα και με κρύο Θεόφραστε .well done.
Αυτό με τα 8αρια θα στο κόλλησε ο Μάκης...sarcastic.
εγώ μόνο 9αρια βρε και τώρα με 18,8 πιο φανατικά :)

Καλοξόδευτα Κώστα. Ωραία προμήθεια! Το φαντάστηκα μόλις τα είδα, και προτού δω το επόμενο σου μήνυμα, ότι σου τα σύστησε ο Μάκης !!! ;) Οπότε δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι πολύ καλά! Αν είναι εύκολο να μας πεις τι πυρίτιδα έχουν; Και τι συγκεντρωτήρα;;;
Αν αρχίσεις να πηγαίνεις σκοπευτήριο ... δεν νομίζω να σου περισσέψουν για τσίχλες ...;) :)
Εξαρτάται βέβαια και από το πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις ....xm.
g2000 έχουν Στέλιο 28 και κάτι σε γρ συγκεντρωτήρα δεν θυμάμαι :)

Αρχίσανε οι προμήθειες και ακόμα ο Διονύσης δεν έχει βγάλει άχνα.yel.
Τα βγάζει και σε 9 ε; ενδιαφέρον.xm.
Αν η καριόλα η πυθία που μασάει φυστίκια και κάνει χρησμούς , φέτος δεν ξαναπεί το περιβόητο "αγοράστε φυσίγγια.." τότε μπορεί να είναι πράγματι τόσο καλή η σεζόν ,ώστε να πρέπει να αγοράσουμε πραγματι ,πολλάααα φυσίγγια.
.yelling.

Τώρα πήγα να δοκιμάσω λίγο απο ένα στήθος κοκκινιστής φάσσας και βρήκα 2 σκάγια.Ε ρε τι εχει να γίνει σε λίγο.Εχω να φάω μολύβι.......αφού σκέφτομαι μήπως αυριο αν παω για μαγνητική ,μπορεί να κάψω τον τομογράφο..sarcastic.

Δεν τα λες και λίγα για 500 κομμάτια. Τα έχεις δοκιμάσει γενικά τα 28αρια η πρώτη φορά τα παίρνεις;
ΚΑΛΟΚΑΥΤΑ.hunter.1

Τα συγκεκριμένα τα έριξα με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν που μας πέρασε στην τσίχλα. Είναι πολύ καλά. .well done.
Έτσι μπράβο να βλέπουμε κ κάνα φουσεκιον να ανοίξει το μάτι μας να πουμε...well done.
Κώστα να μην σου μείνει ούτε για δείγμα!
Απο τα 20 κουτιά μόνο τα 5 ειναι 9αρακια.xm.
Αυτό με τα 8αρια θα στο κόλλησε ο Μάκης...sarcastic.

Ο Μάκης μου είπε να τα πάρω μισά μισά, αλλά το θέλω το 8άρι μου..sarcastic.

Οσοι ειστε ετοιμοι για διακοπες, ελατε Χανια. Θαλασσα, ηλιος, καλο φαι, μνακια, και σκοπευτηριο.

Ειναι μια πληρωμενη καταχωρηση του Δημου Χανιων .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Για να λέμε την αλήθεια όταν πριν 20 χρόνια κατέβηκα για διακοπές πρώτη φορά στα Χανιά, έλεγα τύφλα να χει η Μύκονος. Μνθυελλα όπου σταθείς και όπου βρεθείς. .sarcastic.

καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε

καλησπερα κυριοι.ρε βικτωρα εμεις γιατι δε μαζευομαστε καπου να ψησουμε τσιχλακια με κρασακια μια ωραια βραδια?εσυ ο μπαρης μου ο στελιος ο ψηλος ο γιωργος και οσοι πιστοι προσελθετε?ο μισος μου καταψυκτης ειναι γεματος τσιχλες.αντε ξεκουνατεεεεεεεεεεεε
Aντε βαλτε και ερχομαι παληκαρια ενα τσιγαρο δρομος ειναι .badboys.

Status
Not open for further replies.
Back