Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Μπανιαρισμενος και νηστικός......hair.περιμενω τη συζηγο να έρθει από τη πεθερά μου με το φαγητό, σήμερα μας μαγειρεψε σουτζουκακια. Εμ τι μα κάνει προσέχει το γαμπρό της.........love. γιατί και εγώ ομως τη προμηθευω με μπεκατσούλες και κιχλοκότσυφα για τα οποία τρελαίνεται........my man.
Γιαννη μηπως την φωναζεις και ...μπεκατσουλα μουυυυυ..!!!!.sarcastic.

Καλησπέρα σας. Πολύ το ευχαριστήθηκα το σκοπευτήριο σήμερα! Δεν είχα πάει και τη Δευτέρα και μου είχε λείψει... Όλη σχεδόν η καλή παρέα εκεί (Ευριπίδη πήρες απουσία!) Παρόλο που φυσούσε πάλι δυνατός αέρας, και που παίξαμε στο 3ο γήπεδο όπου δεν είχα ξαναρίξει φέτος, τα πήγα πολύ καλά, και πιο πολύ στη 2η πούλα, που είχε πέσει και ο ήλιος. Το καλύτερό μου αποτέλεσμα φέτος. Ευτυχώς, να πάρω λίγο τα πάνω μου :) γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι ... και να σκέφτομαι ότι λόγω ηλικίας είχα πάρει την κάτω βόλτα !!! :(
Εμ τι μα κάνει προσέχει το γαμπρό της.........love. γιατί και εγώ ομως τη προμηθευω με μπεκατσούλες και κιχλοκότσυφα για τα οποία τρελαίνεται.......
Γιάννη, οι πεθερές με τους γαμπρούς συνήθως τα πάνε πολύ καλά !!!.goodboy.... Πεθερά με νύφη είναι πάρα πολύ σπάνιο να "ταιριάξουνε τα χνώτα τους"..threat.
.sarcastic.
Εδώ και λίγη ώρα το site ψιλοσένρνεται ή συμβαίνει μόνο σε μένα;
Και σε μένα σέρνεται, και μάλλον θα πω Καληνύχτα !!!

Status
Not open for further replies.
Back