Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους.
Εδώ και λίγη ώρα το site ψιλοσένρνεται ή συμβαίνει μόνο σε μένα;

και σε μένα αρκετή ώρα
Όντως έχουμε ένα θεματάκι από χθες το βράδυ το οποίο βελτιώνεται και εμφανίζεται πάλι. Έχουν γίνει οι διαδικασίες για επίλυση εντός της ημέρας, τουλάχιστον έχουμε αποφύγει για την ώρα την διακοπή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Καλησπέρα στην παρέα.

Παρέλαβα σήμερα τα παρακάτω φυσίγγια. Τα συγκεκριμένα είναι απλά υπέροχα. Sporting 28gr. Υπέροχα και στην τσίχλα. Αν δεν περισσέψουν δεν θα φτάσουν. .well done.

καλόριχτα και πετυχημένες βολές να έχεις Κωτσάκο
πόσο τα χρέωσε τελικά;;;;

Αρχίσανε οι προμήθειες και ακόμα ο Διονύσης δεν έχει βγάλει άχνα.yel.
Τα βγάζει και σε 9 ε; ενδιαφέρον.xm.

Για το σκοπευτήριο τα πήρα πιο πολύ, αλλά αν περισσέψουν (που δεν νομίζω) θα τα ρίξω στην τσίχλα. Ο Μάκης μου τα έμαθε τα συγκεκριμένα και πραγματικά είναι ότι πιο κορυφαίο. Γενικά ο Oscar βγάζει καταπληκτικά φυσίγγια. Μου αρέσει πολύ και το 36γρ που έχει. Απλά θάνατος για παπί και φάσσα.

καλόριχτα και πετυχημένες βολές να έχεις Κωτσάκο
πόσο τα χρέωσε τελικά;;;;
Σε ευχαριστώ πολυ Μάκη. :)
5.5 το κουτί μου τα άφησε Μάκη και 3 ευρώ τα έξοδα με μεταφορική. Βέβαια θα το παλέψω και για καλύτερη τιμή, σκοπεύω να παίρνω από αυτόν όλα τα φυσίγγια. :)

Σε ευχαριστώ πολυ Μάκη. :)
5.5 το κουτί μου τα άφησε Μάκη και 3 ευρώ τα έξοδα με μεταφορική. Βέβαια θα το παλέψω και για καλύτερη τιμή, σκοπεύω να παίρνω από αυτόν όλα τα φυσίγγια. :)
Δεν τα λες και λίγα για 500 κομμάτια. Τα έχεις δοκιμάσει γενικά τα 28αρια η πρώτη φορά τα παίρνεις;
ΚΑΛΟΚΑΥΤΑ.hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back