Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους, τελικά με τα παυσίπονα βλέπεις τον κόσμο αλλιώς.
Το ξέρω ότι το λες καλοπροαίρετα, εγώ ποντάρω κάπως να ξεβαλτώσω από τον μόνιμο πόνο για να μπορέσω να ξεκινήσω γυμναστική και τα λοιπά λοιπά..
an_den_piw_kafe_den_leitourgw.jpg
Ρε Θεόφραστε, που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία ;;; .what. Αυτός ο παπάς ... γνωστή φυσιογνωμία ... .xm.θα έπαιρνα όρκο ότι είναι ο παπα-Γιάννης από τσι Βουκολιές (Νεριανά) ...
http://www.haniotika-nea.gr/64580-ta-koritsia-tou-aox-giortasan-titlo-kai-anodo/

Ακομα με τα XP εκει στη δουλεια;
Δυστυχώς ναι :( ... Άσε Βίκτωρα, τόχει η τύχη μου όπου κι αν πάω, πάντα να είμαι 2-3 βήματα πίσω στην τεχνολογία! Ακόμη και στο στρατό, ενώ όλα τα άλλα σώματα και μονάδες είχαν ήδη εξοπλιστεί με τα G3 ... μόνο εμείς στο Τεχνικό είχαμε ακόμη τα Μ1 !!! :)

Η σφραγίδα αριστερά είναι σταμπα μπαικαλ η μοσσμπεργκ?.sarcastic.
.big smile. ... ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ;)
.sarcastic.

Ρε Θεόφραστε, που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία ;;; .what. Αυτός ο παπάς ... γνωστή φυσιογνωμία ... .xm.θα έπαιρνα όρκο ότι είναι ο παπα-Γιάννης από τσι Βουκολιές (Νεριανά) ...
http://www.haniotika-nea.gr/64580-ta-koritsia-tou-aox-giortasan-titlo-kai-anodo/

Δίκιο έχεις Στέλιο, μοιάζει πολύ, μην σου πω ότι παίζει και η original foto να είναι από τις κερκίδες. Μπράβο μάτι.....RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Δυστυχώς ναι :( ... Άσε Βίκτωρα, τόχει η τύχη μου όπου κι αν πάω, πάντα να είμαι 2-3 βήματα πίσω στην τεχνολογία!
Στέλιο αν πάρεις καμμιά Α400 θα σου βάλουν τα ΗΡ... .sarcastic.

εμείς στο Τεχνικό είχαμε ακόμη τα Μ1
Το πιο ευθύβολο όπλο που έχω δοκιμάσει... ;)

Το ίδιο πρέπει να κάνω κ εγώ κάποια στιγμή Δημήτρη γιατί θα πάνε χαμένα κ είναι κρίμα..

Έχω μπόλικα στην κατάψυξη.
Αύριο θα μαγειρευτουν οπωσδήποτε σιγά σιγα να φεύγουν.
Πολύ μείνανε.Εχω ακόμη καμιά 40 με 50 τσίχλες και πρεπει να τις κάνω .Μπορει και να παστώσω τις μισές.Εχω φτιάξει άλλα 4 βάζα .
Θελω να αδειάσουμε τις καταψύξεις για να γίνει απόψυξη και καθάρισμα

Eπιστροφη στην τεχνολογια μετα απο ενα κεραυνο που επεσε ακριβος μπροστα απο το μαγαζι, και τα εκαψε ΟΛΛΑ.Αφου την γλητοσαμε,παλλη καλα. Τοσα χρονια στο βαλτο, και να παω απο κεραυνο καλοκαιριατικα, αυτο θα ηταν ανεκδοτο..fiurius.

Εδώ και 30 χρόνια κυκλοφορεί η τεχνολογία ... no frost .yel.
.my man.Εγω δεν γουσταρω no-frost φιλαράκι.Εχεις πρόβλημα ;
Πέρα τωρα απο την πλάκα, έχω αυτό το ψυγείο απο το 1988 ημιεντοιχισμένο. Δουλευει άψογα με φοβερή ψύξη και κατάψυξη τεράστια.Το ίδιο σε μικρότετη έκδοση εχω στο μπαλκόνι και δεν πρόκειται να τα αλλάξω αν δεν με αποχαιρετήσουν οριστικά.
Ολα τα καινούρια με τα ηλεκτρονικά πιυ έχουν πάνω όλο προβλήματα και ασύμφορες επισκευές.Το ίδιο και τα πλυντήρια.Καιγεται η πλακέτα και σου ζητάνε απο 400 μέχρι και 800 € .Απο περιπτώσεις που ξέρω πάντα και είναι πάρα πολλές

Last edited:
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο ειναι κειμηλια. Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο προσπαθουν αυτα τα κειμηλια να τα αναδεικνυουν. Εμεις τα καταστρεφουμε σαν ιδιωτες αφου το κρατος κυνηγαει την κατοχη τους οπως και το αν ειχες ενα assault riffle του 2016

Το είδα το βίντεο...προσωπικά θεωρώ πως το προβλημά μας δεν ειναι η διάρκεια της περιόδου,ή μάλλον δεν ειναι το μεγάλο μας πρόβλημα.Πιθανώς να είναι το τυράκι για να μη δούμε τη φάκα...''ελεγχος βιοποικιλότητας σε κάθε περιοχή'' .Αυτή η΄φράση κρύβει τους πραγματικούς κινδύνους και ...πολύ χρήμα πίσω της όπως λέει και Βίκτωρας.Τώρα για την απάντηση που έδωσε για την έναρξη,θεωρώ πως δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό,εξάλλου η χρονική διάρκεια όντως καθορίζεται απο την ετήσια ρυθμιστική , η οποία λαμβάνει υπόψην τις ετήσιες μελέτες κλπ κλπ....

Status
Not open for further replies.
Back