Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ρωτήσουμε τον μαιευτήρα .yel.

Γιατί ρωτάει ; ενδιαφέρεται για τα επιδόματα τοκετού ;

Μμμμμμμ... Κρυαδες... .freezing cold..yelling..yelling.
Εσυ απολυτε σκοπευτικε μου φιλε εχεις βγαλει παρα πολυ γλωσσα τωρα τελευταια κ εχεις αριχσει να φερεσαι πολυ επιθετικα κ υπεροπτικα προς το προσωπο μου... .ass.

Μπορεί ο άνθρωπος να σκέφτεται...μήπως η έναρξη ταυτιστεί με το κυνήγι των υδροβίων? κάνει τα κουμάντα του!!.buy buy.;)
Πλάκα στην πλάκα, ρε άνθρωπε μου "κ. Υπουργέ", εγώ έχω την τρέλλα μου, που επωφελείστε (βλέπε έουρο!!), και θέλω αυτήν την καλοκαιρινή μου άδεια να την συνδυάσω με την τρέλλα μου...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ????? .threat..threat.

Μμμμμμμ... Κρυαδες... .freezing cold..yelling..yelling.
Εσυ απολυτε σκοπευτικε μου φιλε εχεις βγαλει παρα πολυ γλωσσα τωρα τελευταια κ εχεις αριχσει να φερεσαι πολυ επιθετικα κ υπεροπτικα προς το προσωπο μου... .ass.
Το Κρουασάν σου το έφαγες σήμερα ; .yelling.

Καλημέρα σε όλους, τελικά με τα παυσίπονα βλέπεις τον κόσμο αλλιώς.
Ο λογος λοιπόν που σου λέω οτι οι φυσικοθεραπείες ειναι χάσιμο χρονου δεν ειναι για να σε απογοητεύσω αλλά για να σου πω ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί με αυτές τις μεθόδους.Τις έχω δοκίμασει ολες και όταν λεω ολες εννοώ ολες.
Είσαι πολύ νέος για περάσεις το υπολοιπο της ζωής σου με πόνους στην μεση .

Αυτά φιλε μου , ευχομαι και εγώ τα καλύτερα ..

Το ξέρω ότι το λες καλοπροαίρετα, εγώ ποντάρω κάπως να ξεβαλτώσω από τον μόνιμο πόνο για να μπορέσω να ξεκινήσω γυμναστική και τα λοιπά λοιπά..
an_den_piw_kafe_den_leitourgw.jpg

Το Κρουασάν σου το έφαγες σήμερα ; .yelling.

Μ αυτό θα αντέχει για 15 πούλες. .sarcastic.

Μ...νακια!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Θα πρέπει να μάθετε ότι ο Άρις δεν τρώει ποτέ σκευάσματα με σοκολάτα. Σε κρουασάν θέλει κρέμα .yel.

Φιλε οτι κανουμε το κανουμε με ποιοτητα... .my man. Ετσι κανουμε τη διαφορα... .yelling. Εχεις δει πως ανοιγει το ματι μου με το κρουασανακι το πρωι στον Εβρο... Τα πηγαινει γαζι μετα... .shoot..shoot..shoot.

Καλημερα σε ολους.
Οσο αναφορα τις δηλωσεις Τσιρωνη , ανεξαρτητα τι θα γινει στο τελος, ειναι πραγματικα διφορουμενες, και επιδεχονται πολλες ερμηνειες, αλλα ειναι σιγουρο οτι θα μπορουσε να ηταν και πολυ χειροτερες, με διαφορες ψευτοοικολογικες και αντικυνηγετικες κορωνες, που δεν θα αφηναν την παραμικρη αχτιδα φωτος για το κοντυνο μελλον.
Οτι και ναναι για μια ακομη χρονια θα μας βγαλουν τη ψυχη.
Ευχομαι οπως ολοι μας να πανε ολα καλα.

Λες να το ριχνω και γω στα κρουασαν πριν τους αγωνες; Εμενα βεβαια παει χαλια η δευτερη πουλα συνηθως, οποτε μαλλον προς το μεσημεριανο με κοβω να πηγαινω.
Ταπερακι με ντολμαδακια-γεμιστα-μουσακα, τετοια. Θα ειμαι και πρωτοτυπος

Καλησπέρα στη παρεα. Βρηκα ένα κενό και είπα να χαιρετησω.
Κλασική περίπτωση τα λεγόμενα Τσιρωνη ( και γενικά των κυβερνήσεων), μας παρουσιάζουν τοσο καιρό το χειρότερο σενάριο και μόλις μας σερβίρουν κάτι καλύτερο λέμε και ευχαριστώ. Παράδειγμα με το επίδομα ανεργίας, έλεγαν καιρό που θα κοπεί τελείως και μόλις έδωσαν το μισό επίδομα κάναμε και το σταυρό μας. Ρε δε πανε να γαργαληθουν.........

Καλημέρα παρέα. Μην τρώτε κρουασάν ρε δεν θα μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας στην έναρξη. Ξεκινήστε με ένα γεύμα προβατίνας, έχει και τις πρωτεΐνες του. .sarcastic.

Ώρα για καφεδιά να ανοίξουν τα μάτια γιατί κουτουλάω.

Τώρα έβαλα σε μαρινάδα τις τελευταίες φάσες για να αδειάσει και η κατάψυξη.
Για πρώτη φορά τις έκοψα.Πέταξα τα πλατάρια και κράτησα ένα κομμάτι με τα στήθια και τις φτερούγες και τα μπούτια.
Αυριο θα πέσει η μάσα ....
Παω να την πέσω γιατί πολύ ξεθάρρεψα ενω ακόμη θέλει προσοχή.

image.jpg
image.jpg

Status
Not open for further replies.
Back