Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
χαιρετώ την παρέα και καλό τριήμερο σε όλους ότι και αν κάνετε
οπου κι αν πάτε να περάσετε καλά.
εμένα η μέρα δεν ξεκίνησε καλά μου έσπασε το μπόιλερ του ηλιακού
και τρέχει,είναι κανείς της δουλειάς να μου πει τιμές και κόστος ζημιάς,
είναι 200αρι 3πλής ενέργειας.

Αμσ πας Ληξούρι να πας συον φίλο μου τον Αντώνη με το σουβλαντζίδικο με τις χειροποίητες πίττες και να μου τον φιλήσεις.Τουχω στείλει χαιρετισμούς με πολλά άτομα ,αλλά αυτός περιμένει ποτε θα πάω εγώ..sarcastic.

Να πάω φιλήσω τον Αντώνη τον σουβλατζή ;;;;.fff..fff..fff.
Για τι με πέρασες ρε;;;;

Για σουβλαντζού!! .yelling.
Βλεπω τα ¨να παρετε φυσιγγια ¨ να γινεται ¨να παρετε σουβλακια ¨ ... .sarcastic.

Καλησπέρα σας!
Τώρα το μεσημέρι μια σαύρα από τις μεγάλες τις πράσινες πέρασε απέναντι ένα μονοπάτι κ από πίσω της ένα φίδι την κυνηγούσε βολίδα με σηκωμένο το κεφάλι του..Τώρα τι απέγινε δεν ξέρω γιατί χάθηκαν κ τα δυο στα χόρτα..
Πρώτη φορά που είδα τέτοιο θέαμα live!

Καλησπέρα σας!
Τώρα το μεσημέρι μια σαύρα από τις μεγάλες τις πράσινες πέρασε απέναντι ένα μονοπάτι κ από πίσω της ένα φίδι την κυνηγούσε βολίδα με σηκωμένο το κεφάλι του..Τώρα τι απέγινε δεν ξέρω γιατί χάθηκαν κ τα δυο στα χόρτα..
Πρώτη φορά που είδα τέτοιο θέαμα live!
Και γιατί ρε Τάσο δεν πήγες απο κοντά να δεις ; φοβήθηκες μην σε πουν ματάκια ;
Πήγαινε τώρα μήπως είναι ακομη εκεί και κάνουν sex στα χόρτα.

Καλησπέρα στη παρέα. Ρεπό αύριο και νιώθω λίγο άβολα, ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να κάτσω Σάββατο τέτοια εποχή. Δεν ξέρω τι να πρωτοκανω, αν και ο πιτσιρικος μου μ'εχει αγκαζαρει για μπάνιο αύριο, αντροπαρεα μιας και η συζηγος εχει τα υδραυλικά της.....sarcastic.
Από την αλλη ή συζηγος θέλει κάποιες άλλες δουλειές αλλά προταιρεοτητα έχει το παιδι, γιατί έτσι με βολευει......sarcastic.
Καλά να περάσετε το 3ημερο και με προσοχή στους δρόμους.

Καλησπέρα μάγκες! Ελπίζω να είχαν καλά αποτελέσματα σήμερα όσοι έχουν παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες! :)
ο ανηψιός μου(από τον κουνιάδο μου)έπιασε 17230 μόρια και μπαίνει λογικά χημικός η κάτι με υπολογιστές που στοχεύει
είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα παιδί που αγωνίζεται μόνο του μιας και οι γονείς του έχουν τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης δουλεύοντας πάνω από 16 ώρες καθημερινά(φούρνος)με τα οικονομικά προβλήματα της κρίσης.
καυμός του ηταν τα τελευταία χρόνια ένα καινούργιο και καλό smartphone και βολευόταν με παλιά μοντέλα από τα ξαδέρφια του και τους φίλους του
σήμερα τον περιμένει ένα ολοκαίνουργιο lenovo με όλα τα τελευταία καλά στοιχεία της εποχής δώρο από μένα και την γυναικα μου :)

Status
Not open for further replies.
Back