Εγκρίνω και επαυξάνω.Με γκομενάρεςΔε θα μακροημερευσεις .asking.
Με αυτη τη ζεστη παντως, ψηφιζω γκομενακια
Πουσαι εσύ μάνα μου ; θαρθεις να πιούμε μπύρες μετά προβατίνας στα Τζουμέρκα ;Καλησπέρα σας κύριοι.
Ε ρε γλέντια!!!!Πουσαι εσύ μάνα μου ; θαρθεις να πιούμε μπύρες μετά προβατίνας στα Τζουμέρκα ;
Του χρόνου άρχοντα, θα κατέβεις εσύ πρώτα στα νότια να φάμε τα ψαράκια μας και μετά θα ανηφορησουμε αλλά θα φέρεις και το Μάκη μαζί.Πουσαι εσύ μάνα μου ; θαρθεις να πιούμε μπύρες μετά προβατίνας στα Τζουμέρκα ;
Καμιά φωτογραφία θα δούμε Δημήτρη να γουστάρουμε;Πουσαι εσύ μάνα μου ; θαρθεις να πιούμε μπύρες μετά προβατίνας στα Τζουμέρκα ;
Ευριπιδη αυτοι δεν εχουν Τσιπρα να αλλαζει τα αποτελεσματα....το ΟΧΙ να το κανει ναι.!!!!Καλησπέρα κύριοι.τους έχει κάτσει στο λαιμό το brexit.τελικά άλλοι έχουν τ όνομα και άλλοι τη χάρη.οι άγγλοι τελικά σεβάστηκαν την ιστορία τους σε αντίθεση με εμας
Ετσι οπως τα λες Αργυρη.Παιδια ζηστε την ζωη χαρειτε με τις οικογενειες σας....και ευχαριστηθειτε οσο γινεται το κυνηγι !!!!!!! Λιωστε τα
Ας κανουμε το σταυρο μας καθε πρωι και να λεμε ενα δοξα το θεο..!!
Καλησπερα , σημερα το απογευμα πηγα να επισκευτω μια φιλη γειτονισσα στο νοσοκομειο που μπηκε προσφατα γιατι την πονεσαν ξαφνικα τα ποδια δεν μπορουσε να περπατισει ετσι ξαφνικα. Οι εξετασεις εδειξαν καρκινο στα ποδια και γενικα στα κοκκαλα....ηρθα τωρα σπιτι καταρακομενος
Παιδια ζηστε την ζωη χαρειτε με τις οικογενειες σας....και ευχαριστηθειτε οσο γινεται το κυνηγι !!!!!!! Λιωστε τα
Ας κανουμε το σταυρο μας καθε πρωι και να λεμε ενα δοξα το θεο..!!