Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουσαι εσύ μάνα μου ; θαρθεις να πιούμε μπύρες μετά προβατίνας στα Τζουμέρκα ;
Του χρόνου άρχοντα, θα κατέβεις εσύ πρώτα στα νότια να φάμε τα ψαράκια μας και μετά θα ανηφορησουμε αλλά θα φέρεις και το Μάκη μαζί.
Θα σε χώ στα ψηλά να βλέπεις βουνά.
imag

Καλησπερα , σημερα το απογευμα πηγα να επισκευτω μια φιλη γειτονισσα στο νοσοκομειο που μπηκε προσφατα γιατι την πονεσαν ξαφνικα τα ποδια δεν μπορουσε να περπατισει ετσι ξαφνικα. Οι εξετασεις εδειξαν καρκινο στα ποδια και γενικα στα κοκκαλα....ηρθα τωρα σπιτι καταρακομενος .fff.
Παιδια ζηστε την ζωη χαρειτε με τις οικογενειες σας....και ευχαριστηθειτε οσο γινεται το κυνηγι !!!!!!! Λιωστε τα
Ας κανουμε το σταυρο μας καθε πρωι και να λεμε ενα δοξα το θεο..!!

Καλησπέρα. Πριν λίγο επέστρεψα από τη σκυλιτσα μου. Είχα σεξουαλική παρενόχληση από τη σκυλιτσα μου, είναι στις μέρες τις και το τρίψιμο στο πόδι μου δεν είχε τέλος. .sarcastic.
Να μου τρίβεται και η ουρά στη άκρη, έτοιμοι για όλα αλλά εγώ κύριος, τιμησα το στεφάνι μου.......sarcastic.
free screenshot software

Καλησπέρα κύριοι.τους έχει κάτσει στο λαιμό το brexit.τελικά άλλοι έχουν τ όνομα και άλλοι τη χάρη.οι άγγλοι τελικά σεβάστηκαν την ιστορία τους σε αντίθεση με εμας
Ευριπιδη αυτοι δεν εχουν Τσιπρα να αλλαζει τα αποτελεσματα....το ΟΧΙ να το κανει ναι.!!!! .my man.
Περα απο την πλακα πιστευω οτι σε μερικα χρονια δεν θα υφιστατε ευρωπαικη ενωση ...

Και φανταστείτε λέει να πάρουν τα λιοντάρια το euro ε ρε γλέντια η μήπως θα τους βγάλουν εξω?δε νομιζω όμως.

Last edited:
Καλησπερα , σημερα το απογευμα πηγα να επισκευτω μια φιλη γειτονισσα στο νοσοκομειο που μπηκε προσφατα γιατι την πονεσαν ξαφνικα τα ποδια δεν μπορουσε να περπατισει ετσι ξαφνικα. Οι εξετασεις εδειξαν καρκινο στα ποδια και γενικα στα κοκκαλα....ηρθα τωρα σπιτι καταρακομενος .fff.
Παιδια ζηστε την ζωη χαρειτε με τις οικογενειες σας....και ευχαριστηθειτε οσο γινεται το κυνηγι !!!!!!! Λιωστε τα
Ας κανουμε το σταυρο μας καθε πρωι και να λεμε ενα δοξα το θεο..!!

Κριμα για την γυναικα :(αλλα Αγυρη ετσι ειναι η καθε μερα πρεπει να ειναι ξεχωριστη και να την ζουμε.......................

Status
Not open for further replies.
Back