Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευριπιδη αυτοι δεν εχουν Τσιπρα να αλλαζει τα αποτελεσματα....το ΟΧΙ να το κανει ναι.!!!! .my man.
Περα απο την πλακα πιστευω οτι σε μερικα χρονια δεν θα υφιστατε ευρωπαικη ενωση ...
Ηδη έχει ξεκινήσει αργυρη και είναι ωρα επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο της ένωσης.η ενωμένη Γερμανία είμαστε.

Καλησπερίζω την παρέα!
Μας πήρε και μας σήκωσε ο αέρας σήμερα, αλλά παρόλα αυτά η ζέστη ανυπόφορη... και συν όλα αυτά...έχω φουλάρει πρωί και απόγευμα στη δουλειά, μπας και τα καταφέρω, Τρίτη-Τετάρτη, να κατέβω για λίγες μέρες στο νησί για να δροσίσω πνεύμα και κορμί....my man.

τιμησα το στεφάνι μου.......sarcastic.
Πάντως Γιάννη συμφέρει περισσότερο από το στεφάνι σου..Λίγο φαΐ,λίγο νερό,λίγο κούρεμα κ κατι εμβόλια...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ούτε ρούχα και φορέματα,ούτε καλλυντικά,ούτε βαμμένα μαλλια,ούτε κοσμήματα,και προπάντων ούτε φωνές και φασαρίες..Ενα γαβ γαβ γαβ θα ακούς μονο και αυτο ειναι όλο...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπερίζω την παρέα!
Μας πήρε και μας σήκωσε ο αέρας σήμερα, αλλά παρόλα αυτά η ζέστη ανυπόφορη... και συν όλα αυτά...έχω φουλάρει πρωί και απόγευμα στη δουλειά, μπας και τα καταφέρω, Τρίτη-Τετάρτη, να κατέβω για λίγες μέρες στο νησί για να δροσίσω πνεύμα και κορμί....my man.
Πες μου ποτέ θα έρθεις να κατεβασω στο λιμάνι τη Μαντζαρο.......sarcastic.

Πάντως Γιάννη συμφέρει περισσότερο από το στεφάνι σου..Λίγο φαΐ,λίγο νερό,λίγο κούρεμα κ κατι εμβόλια...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ούτε ρούχα και φορέματα,ούτε καλλυντικά,ούτε βαμμένα μαλλια,ούτε κοσμήματα,και προπάντων ούτε φωνές και φασαρίες..Ενα γαβ γαβ γαβ θα ακούς μονο και αυτο ειναι όλο...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Βρε λες; .xm.
( Στα συν ότι βρίσκει και τις μπεκάτσες, ενώ οι άλλες τίποτα...)
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καληνυχτίζω γιατί είμαι πτώμα σήμερα, θα τα πούμε αυριο που θα' μαι πιο ''χαλαρός''...:)
Πες μου ποτέ θα έρθεις να κατεβασω στο λιμάνι τη Μαντζαρο.......sarcastic.
Γιάννη θα δω πως θα βγει η δουλειά και εννοείτε όταν κατέβω Κέρκυρα θα σε παρω τηλ. να βρεθούμε...

Σας καλησπεριζω απο τα ορεινα της Αρκαδιας και συγκεκριμενα απο τα Πατρεια εδαφη .buy..buy.
Εδω και 2 ωρες εχω αραξει στην αυλη με τσιπουρακι και απολαμβανω τις ομορφιες της υπαιθρου :D
Το μονο που ακουγεται ειναι η φωνη ενος γρυλλου ενος τζιτζικιου και του τσοπανοσκυλου του μπαρμπα μου απο μακρια που φυλαει τις κοτες :D
Απολυτη ηρεμια ησυχια και χαλαρωση :D
Θεμοκρασια γυρω στους 26 βαθμους .buy.
Καληνυχτα Αρχοντες ωρα για ξαπλες και ξεκουραση .sleepy.

Σας καλησπεριζω απο τα ορεινα της Αρκαδιας και συγκεκριμενα απο τα Πατρεια εδαφη .buy..buy.
Εδω και 2 ωρες εχω αραξει στην αυλη με τσιπουρακι και απολαμβανω τις ομορφιες της υπαιθρου :D
Το μονο που ακουγεται ειναι η φωνη ενος γρυλλου ενος τζιτζικιου και του τσοπανοσκυλου του μπαρμπα μου απο μακρια που φυλαει τις κοτες :D

Καλα να περασεις Γειτονα καλη ξεκουραση

Φιλε μου το ιδιο πραγμα κανουμε.Τσιπουρακι (χωρις γλυκανισο εννοειται), μολις μου το στειλαν απο Μετσοβο, μαζι με σαρδελιτσα ψητη και χταποδακι.
Ωραια πραγματα.

Καλή ξεκούραση Κώστα, κάτσε κει να ηρεμήσεις.

γειά σου χαρά σου κι όλα δικά σου .congrats.

Status
Not open for further replies.
Back