Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόνο χάπι στην πρέζα θα με ρίξετε με τον άλλο μαζί παρέα, .ghe..badboys..seveys..fiurius.
Αμάν κ εσύ ρε Κώστα..Υπερβολικός πολύ..
Τι να κάνω για να επανορθώσω..Ορίστε ένα κοπάδι καλιακουδες...sarcastic.
image hosting 12mb
free upload

Last edited:
Αμάν κ εσύ ρε Κώστα..Υπερβολικός πολύ..
Τι να κάνω για να επανορθώσω..Ορίστε ένα κοπάδι καλιακουδες...sarcastic.
image hosting 12mb
free upload
Ή στέρηση φίλε μου Τάσο είναι μεγάλη δεν παλεύεται με τίποτα, έχω και τα φιλαράκια από το νησί και μου στέλνουν κάτι τέτοια και άντε να κάνω κουράγιο και υπομονή.

imageupload

Ή στέρηση φίλε μου Τάσο είναι μεγάλη δεν παλεύεται με τίποτα, έχω και τα φιλαράκια από το νησί και μου στέλνουν κάτι τέτοια και άντε να κάνω κουράγιο και υπομονή.

imageupload
Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ να έχουμε..
Ωραίοι σκαροι Κωνσταντίνε!!
Διχτυσια ψάρια η με την τεχνική μπάρμπα -Τζιμης?
Βάλε το βιντεακι του στο θέμα απικο να θαυμασουμε..Γιατί απικο από βάρκα είναι στην ουσία..

Χαιρετω τους φιλους! Απο το πρωι πιαστηκα με την περιφραξη και την ηλεκτροκολληση για την πορτα της ¨επαυλης¨ του Ομπι και επιτελους τελειωσα. Πηγα για μπανακι στη θαλασσα που ηταν τελεια και τωρα μετα το ντους αραξα στο μπαλκονι να σας πω ενα γεια με παρεα την υπεροχη συναυλια των καρδερινων...

Χαιρετω τους φιλους! Απο το πρωι πιαστηκα με την περιφραξη και την ηλεκτροκολληση για την πορτα της ¨επαυλης¨ του Ομπι και επιτελους τελειωσα. Πηγα για μπανακι στη θαλασσα που ηταν τελεια και τωρα μετα το ντους αραξα στο μπαλκονι να σας πω ενα γεια με παρεα την υπεροχη συναυλια των καρδερινων...
Και γω χρηστάρα πριν λίγο αρχισα το καθάρισμα του μαγικού φίλτρου και το κάνω ματσάκια.

Απο το πρωι πιαστηκα με την περιφραξη και την ηλεκτροκολληση για την πορτα της ¨επαυλης¨ του Ομπι
Πσσσσσσσσσσσ και με δική του έπαυλη .......... ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα είναι από εδώ και πέρα .banana.

Status
Not open for further replies.
Back