Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας :)
Τότε γυρνάει η γυναίκα μου και του λέει το τσαι εσύ τπ μάζεψες ;και αφου της απάντησε καταφατικά ,τότε αρχισε να του τα χώνει που το ξεριζώνει και το καταστρέφει.
μπράβο ρε Ιωάννα.......έχει μυαλό η γυναίκα......εσύ για τα πεζόβολα με αλβανική εκπαίδευση .hair.

Καλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....

post images
μπράβο της .RESPECT.καλά να περάσετε :)

Καλησπέρα από Σητεία! Χτες το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά,μου λέει η γυναίκα μου "φεύγουμε "και που πάμε της λέω;Σητεία έχω κλείσει ένα δωμάτιο για το τριήμερο μου λέει το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο και τα παιδιά στης μαμάς .buy buy..buy buy..buy buy.εγώ έχω κανονίσει να πάω τα σκυλάκια βόλτα αύριο της λέω δεν πάω πουθενά. Μέχρι να καταλάβει ότι έκανα πλάκα άλλαξε δέκα χρώματα. Φάγαμε και φύγαμε!!! Εδώ και μερικές φώτο....

post images
Μπραβο ρε φιλε να περασετε καλα. Αυτα τα ωραια επαναπροσδιοριζουν και τις σχεσεις τον ανδρογυνων. Μπραβο στη γυναικα σου.

Καλησπέρα σας.
Μερικές φωτό αφιερωμένες σε όλους σας και ιδιαιτέρως στον Διονύση και στον Μάκη :):

free photo upload

photo sharing websites
Μαστορική δουλειά μπράβο Χρήστο ;)
Με την τελευταία φωτο γελασα πολυ:D
Καθεται σαν απελπισμένο σαν να μην του καλό αρέσει το μαντρωμα :D:D

Καλησπέρα σας.
Μερικές φωτό αφιερωμένες σε όλους σας και ιδιαιτέρως στον Διονύση και στον Μάκη :):

free photo upload

photo sharing websites
Γιατί αφιερωμένη σε αυτούς τους δυο τύπους;
Σκέφτεσαι να τους κλεισεις μέσα στο κλουβί ;

Καλησπερα σας φιλαράκια. Πάει και αυτή ή εβδομάδα, με πολλή κούραση λόγω δουλειάς. Άλλη μία εβδομάδα λιγοτερη για τον Οκτώβρη. Ευτηχως τώρα έχει 2ημερο ρεπό για ξεκούραση, αύριο πρωί σκοπευτήριο,μπανακι και μετά για την επόμενη μέρα δεν θα κάνω τ ί π ο τ α !!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας.

free photo upload

photo sharing websites
Μπράβο Χρήστο ωραία δουλειά και το πιο ωραίο από τα χερακια σου. Πάντως ή δικιά μου σκύλα στο λεπτό θα είχε βγει από πάνω, σκαρφαλώνει και βγαίνει. Όταν είχα λείψει για 2 μέρες και την πήγα σ'ενα φιλαράκι μου, μόλις το είδα ανοικτό από πάνω και ας ήταν το ύψος κοντά 2.5 μέτρα του λέω αστο θα βγει από πάνω, σιγά μου λέει, κοίτα του λέω, μόλις μπήκα στο αμάξι σκαρφάλωσε και παρτην έξω, τρελλάθηκε ο δικός μου.........sarcastic.

Χαιρευώ την παρέα.
Ολο το απόγευμσ εκοβα χορτα και μετά ξύλα μέχρι τις 9:30.Ετσι τωρα απολαμβάνω ενα ουζακι με γαυρο και σαρδέλα μαριναρισμένη.
Στην υγειά σας φιλαράκια..
.drunk.
.beer.στην υγεία σου Δημήτρη!

post images
Καλά να περάσετε Μύρο.
Τυχερε ολα μονοι της αυτο ειναι .well done.
Ναι Τζιμη, ο Μύρος θα πληρώσει μόνο........sarcastic.

Μπράβο Χρήστο ωραία δουλειά και το πιο ωραίο από τα χερακια σου. Πάντως ή δικιά μου σκύλα στο λεπτό θα είχε βγει από πάνω, σκαρφαλώνει και βγαίνει. Όταν είχα λείψει για 2 μέρες και την πήγα σ'ενα φιλαράκι μου, μόλις το είδα ανοικτό από πάνω και ας ήταν το ύψος κοντά 2.5 μέτρα του λέω αστο θα βγει από πάνω, σιγά μου λέει, κοίτα του λέω, μόλις μπήκα στο αμάξι σκαρφάλωσε και παρτην έξω, τρελλάθηκε ο δικός μου.........sarcastic.

Γιαννη, επανιελινα η σκυλιτσα;

Χαιρευώ την παρέα.
Ολο το απόγευμσ εκοβα χορτα και μετά ξύλα μέχρι τις 9:30.Ετσι τωρα απολαμβάνω ενα ουζακι με γαυρο και σαρδέλα μαριναρισμένη.
.drunk.
Στην υγεία σου Άρχοντα ο καλύτερος του χωριού είσαι.

Γιατί αφιερωμένη σε αυτούς τους δυο τύπους;
Σκέφτεσαι να τους κλεισεις μέσα στο κλουβί ;
Γιατί ο ένας έχει νύφη (Σπίθα) κι ο άλλος έχει αρσενικό (Μπλάνκο) που πρέπει να μαθαίνει... .sarcastic.
Πέρα από την πλάκα, ο λόγος για τον Διονύση είναι επειδή έχει στον Όμπι μεγάλη αδυναμία και για τον Μάκη ο λόγος είναι ότι αυτός είναι η αιτία που επέλεξε η οικογένεια αυτήν τη ράτσα και είμαστε καταενθουσιασμένοι με την επιλογή αυτή!
Χαιρευώ την παρέα.
.drunk.
Στην υγειά σου φίλε!

Μπράβο Χρήστο ωραία δουλειά και το πιο ωραίο από τα χερακια σου.
Να είσαι καλά Γιάννη. Πράγματι από τα χεράκια μου και μόνος μου. Μεγάλη χαρά εκτός από εμένα να αρέσει και στους άλλους ...:)
Πάντως δεν νομίζω ο δικός μου να μπορεί να σαλτάρει από τα σύρματα... .sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back