Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να είσαι καλά φίλε.
Λέω να τη γλιτώσω από ΕΝΦΙΑ γιατί δεν θα του δώσω ηλ. ρεύμα... .sarcastic.
Mπραβο Χρηστο ...αλλα δεν νομιζω να τον γλυτωσεις τον ΕΝΦΙΑ .sarcastic. αυτοι υα βαλουν και στα κλουβια για τα πουλια φορο αφου εχουν εχουν πορτα και παραθυρα

Καλησπέρα σας.
Μερικές φωτό αφιερωμένες σε όλους σας και ιδιαιτέρως στον Διονύση και στον Μάκη :):

free photo upload

photo sharing websites
Νοικοκυρεμένα πράγματα λέμε....well done.
Πάντως έχει αγριέψει κι αλλο , να τον προσέχετε.what.

Καλημερες

σας καλημεριζω απο δουλεια κι εύχομαι μια όμορφη Κυριακή σε ολους
γειά σου φιλάκι και καλή δύναμη,εγώ μετά από πολύ καιρό Κυριακή αραχτός .banana.

Την καλημέρα μου απο ακρη σε άκρη.
Απο τα Τζουμέρκα μέχρι την Κρήτη , τον Εβρο εως την Κεφαλλονιά και βεβαίως μέχρι το Βέλγιο την Νέα Υόρκη και σε όλο τον γαλαξία.
.sarcastic.
.

Last edited:
Καλημέρα σας. Κεφάτοι μου ξυπνήσατε! .well done.
Και εγώ χάλια Σ/Κ περνάω... Όλη μέρα συναυλία από καρδερίνες, όλη νύχτα συναυλία από ορτύκια, χάλια τα σας λέω... .sarcastic.

Mπραβο Χρηστο ...αλλα δεν νομιζω να τον γλυτωσεις τον ΕΝΦΙΑ .sarcastic. αυτοι υα βαλουν και στα κλουβια για τα πουλια φορο αφου εχουν εχουν πορτα και παραθυρα
Νοικοκυρεμένα πράγματα λέμε....well done.
Πάντως έχει αγριέψει κι αλλο , να τον προσέχετε.what.

Καλημερες
Δημήτρη και Διονύση σας ευχαριστώ πολύ!
Διονύση μην ψαρώνεις ρε φίλε... .sarcastic.

καλημέρα σας ρεεεεεεε
ρεπό σήμερα και μόλις γύρισα από θάλασσα...πήγα νωρίς γιατί μετά θα έχει πολύ αντηλιακό και κάτουρο
:)
Ο σοβαρότερος λόγος που πήγες ξημέρωμα ειναι γιατί τότε η άνωση ειναι μεγαλύτερη και μας το κρύβεις..banana.

Την καλημέρα μου απο ακρη σε άκρη.
Απο τα Τζουμέρκα μέχρι την Κρήτη , τον Εβρο εως την Κεφαλλονιά και βεβαίως μέχρι το Βέλγιο την Νέα Υόρκη και σε όλο τον γαλαξία.
.sarcastic.
.
Με ξεχασες ρε?
Σου ευχομαι να παιξεις 119 φασες κ οχι 120 την νεα σεζόν για να μαθεις .yelling..sarcastic.
Καλημερα:)

Last edited:
Ο σοβαρότερος λόγος που πήγες ξημέρωμα ειναι γιατί τότε η άνωση ειναι μεγαλύτερη και μας το κρύβεις..banana.
όχι ρε απλά δεν κάθομαι στην παραλία να κάνω ηλιοθεραπεία
τελευταία φορά που είχα ξαπλώσει ήρθε ένα πιτσιρίκι δίπλα μου και φώναξε στον πατέρα του
μπαμπά θα με βγάλεις φωτό σ αυτό το βράχο;;;;; .very funny.

Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.

Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.
Μπράβο Γιώργο καλά να περάσετε εγω μπαλκόνι καπουτσίνο και βιντεάκι χάζεμα ( σπασίματα σχιστό ) συγχαρητήρια ωραία τα σπασιματα και ωραία λήψη αυτών χαιρετίσματα στον Πανο.

Ετσι ειναι αυτοί οι τύποι του τραπεζικοοικονομικού συστήματος που σπούδασαν στο city.

όχι ρε απλά δεν κάθομαι στην παραλία να κάνω ηλιοθεραπεία
τελευταία φορά που είχα ξαπλώσει ήρθε ένα πιτσιρίκι δίπλα μου και φώναξε στον πατέρα του
μπαμπά θα με βγάλεις φωτό σ αυτό το βράχο;;;;; .very funny.
Πάλι καλά που σε πέρασε για βράχο και οχι για κανένα θαλάσσιο ελέφαντα.....very funny.

Status
Not open for further replies.
Back