Mπραβο Χρηστο ...αλλα δεν νομιζω να τον γλυτωσεις τον ΕΝΦΙΑΝα είσαι καλά φίλε.
Λέω να τη γλιτώσω από ΕΝΦΙΑ γιατί δεν θα του δώσω ηλ. ρεύμα...![]()
Νοικοκυρεμένα πράγματα λέμε...Καλησπέρα σας.
Μερικές φωτό αφιερωμένες σε όλους σας και ιδιαιτέρως στον Διονύση και στον Μάκη:
free photo upload
photo sharing websites
γειά σου φιλάκι και καλή δύναμη,εγώ μετά από πολύ καιρό Κυριακή αραχτός .banana.σας καλημεριζω απο δουλεια κι εύχομαι μια όμορφη Κυριακή σε ολους
Την καλημέρα μου απο ακρη σε άκρη.
Απο τα Τζουμέρκα μέχρι την Κρήτη , τον Εβρο εως την Κεφαλλονιά και βεβαίως μέχρι το Βέλγιο την Νέα Υόρκη και σε όλο τον γαλαξία.
.
Mπραβο Χρηστο ...αλλα δεν νομιζω να τον γλυτωσεις τον ΕΝΦΙΑαυτοι υα βαλουν και στα κλουβια για τα πουλια φορο αφου εχουν εχουν πορτα και παραθυρα
Δημήτρη και Διονύση σας ευχαριστώ πολύ!Νοικοκυρεμένα πράγματα λέμε...
Πάντως έχει αγριέψει κι αλλο , να τον προσέχετε.what.
Καλημερες
Ο σοβαρότερος λόγος που πήγες ξημέρωμα ειναι γιατί τότε η άνωση ειναι μεγαλύτερη και μας το κρύβεις..banana.καλημέρα σας ρεεεεεεε
ρεπό σήμερα και μόλις γύρισα από θάλασσα...πήγα νωρίς γιατί μετά θα έχει πολύ αντηλιακό και κάτουρο![]()
Με ξεχασες ρε?Την καλημέρα μου απο ακρη σε άκρη.
Απο τα Τζουμέρκα μέχρι την Κρήτη , τον Εβρο εως την Κεφαλλονιά και βεβαίως μέχρι το Βέλγιο την Νέα Υόρκη και σε όλο τον γαλαξία.
.
όχι ρε απλά δεν κάθομαι στην παραλία να κάνω ηλιοθεραπείαΟ σοβαρότερος λόγος που πήγες ξημέρωμα ειναι γιατί τότε η άνωση ειναι μεγαλύτερη και μας το κρύβεις..banana.
Μπράβο Γιώργο καλά να περάσετε εγω μπαλκόνι καπουτσίνο και βιντεάκι χάζεμα ( σπασίματα σχιστό ) συγχαρητήρια ωραία τα σπασιματα και ωραία λήψη αυτών χαιρετίσματα στον Πανο.Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.
Ετσι ειναι αυτοί οι τύποι του τραπεζικοοικονομικού συστήματος που σπούδασαν στο city.Με Πανούτσο και γυναικόπαιδα στο Θυμάρι για μπανακι. Προϊστάμενος έσκασε ο νέος κατά τις 11, αφού του κράταγα με νύχια και δόντια ομπρέλα και ξαπλώστρα από τις 9. Η συγκεκριμένη παραλία είναι η αγαπημένη μου από τα νότια του νομού.
Πάλι καλά που σε πέρασε για βράχο και οχι για κανένα θαλάσσιο ελέφαντα....όχι ρε απλά δεν κάθομαι στην παραλία να κάνω ηλιοθεραπεία
τελευταία φορά που είχα ξαπλώσει ήρθε ένα πιτσιρίκι δίπλα μου και φώναξε στον πατέρα του
μπαμπά θα με βγάλεις φωτό σ αυτό το βράχο;;;;;![]()
το πιτσιρίκι ήταν πιο ξυπνιο από σέναΠάλι καλά που σε πέρασε για βράχο και οχι για κανένα θαλάσσιο ελέφαντα....![]()