Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κάτι μου λέει αυτό το μέρος, στην πλάτη σου έχει λίμνη?
Όχι Μιχάλη. Δεν είμαι στο Φανάρι αν αυτό σου ήρθε στο μυαλό. Είμαι Αλκυόνα.

Καλά να περάσετε Χρηστάρα.Σήμερα που ειμαι πιο χαλαρός ,θα σου στείλω και γω τον απογευματινό μου..cofee.
Να είσαι καλά φίλε. Το ίδιο εύχομαι και για εσάς! .well done.
Φέτος θα πάμε για ορτύκια;

καλησπέρα σας :)
Να είσαι καλά φίλε. Το ίδιο εύχομαι και για εσάς! .well done.
Φέτος θα πάμε για ορτύκια;
έχει ακόμα τα περσινά δεν πρόλαβε να τα ψήσει όλα τόσα πολλά που ήταν,τα έκοβε και στα τέεσερα τόσο παχιά πού ήταν(όχι Βοιωτίας)........
....Ρεπό εχω αλλά το βλέπω δύσκολο.
ρεμάλια και τα δυό σας .ha ha ha.

Καλαματιανέ ακούς;;;
Τί άλλο να κάμει ο μάστορας;;;!!!!!.big smile..big smile.

Τωρα θα του ελεγα τι αλλο να κανει αλλα εχε χαρη... .hit.
Πανουτσο καμια πατωτη του εκανες του...μαστορα... .buy buy. να βαλει μυαλο???? .my man.

Τι πρόβλημα έχετε στρακιαπού και τα δύο ... .xm.
Τώρα συνήλθα από τον λήθαργο ... .cofee. .badboys.
Τάσο, ο σαλούμπαρδος τελικά σαν κρέας δεν μου είπε και μένα κάτι αλλά έβγαλε μια σουπα νέκταρ. Μάλλον ότι "διαθέτει" το δίνει απλόχερα στην σούπα.
Οι σαργοί στην σχάρα με λαδολέμονο, απλά σε τρελαίνουν ... :confused: Κοντά στο γκριλ σε δυνατή φωτιά και ταψάκι με νερό από κάτω για να τρέχουν τα ζουμιά. Για μένα μακράν το πιο νόστιμο ψάρι από όλα τα άσπρα, με μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στην γεύση τους.

Τι πρόβλημα έχετε στρακιαπού και τα δύο ... .xm.
Τώρα συνήλθα από τον λήθαργο ... .cofee. .badboys.
Τάσο, ο σαλούμπαρδος τελικά σαν κρέας δεν μου είπε και μένα κάτι αλλά έβγαλε μια σουπα νέκταρ. Μάλλον ότι "διαθέτει" το δίνει απλόχερα στην σούπα.
Οι σαργοί στην σχάρα με λαδολέμονο, απλά σε τρελαίνουν ... :confused: Κοντά στο γκριλ σε δυνατή φωτιά και ταψάκι με νερό από κάτω για να τρέχουν τα ζουμιά. Για μένα μακράν το πιο νόστιμο ψάρι από όλα τα άσπρα, με μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στην γεύση τους.
Έτσι ακριβώς είναι Γιώργο τη σούπα του δεν την κάνει κανένα ψάρι αλλά το κρέας του δεν λέει τίποτα εμείς τους λέμε γαρους (γάιδαρος).

Μετά σου λέει ο άλλος κατέβηκα στο κέντρο και ήπια καφέ και τον απολαυσα .asking.
Τι να του απαντήσεις βλέποντας αυτό το τοπίο με φωτο τις βουνοκορφες ?
Θα σε περάσει για τρελό το λιγότερο οπισθοδρομικο o_O
Βρε αυτός ο καφές με τέτοια παραδεισένια θέα δεν πληρώνεται ούτε με 50 ευρώ ;)
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Αχ αυτη η δροσιά.... αν κ δεν λειπει σημερα απο το μπουρδέλ@! Μπουφανάκι φαντάζομαι ετσί;
Τι μπουφανάκι ,πλάκα με κάνεις ;.sarcastic.
Χθες και ειδικά απίψε δεν κάθεσαι έξω με τίποτα απο το κρύο.Τρεις βδομάδες εδώ, καθε βράδυ δροσερό και στον ύπνο σκέπασμα.

Τι μπουφανάκι ,πλάκα με κάνεις ;.sarcastic.
Χθες και ειδικά απίψε δεν κάθεσαι έξω με τίποτα απο το κρύο.Τρεις βδομάδες εδώ, καθε βράδυ δροσερό και στον ύπνο σκέπασμα.
Φιλαράκο, μας έχεις πρήξει τα λιοκια με το κρύο και την ψύχρα, άναψε το τζάκι να ζεσταθείς . Κόψε και αυτούς τους φραπεδες γιατί σε βλέπω να την κόβεις την αλυσίδα....yell at.
Αντε φτιάξε το σπίτι να έρθουμε με τον Πανουτσο να στο κάνουμε καλοκαιρινό. .banana.
Να μας πας και για φασσες να χορτάσουμε τουφεκιδι .llk.

Status
Not open for further replies.
Back