Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
στο χωριο σημερα και η δροσια και εδω ειναι εμφανης..αλλα ευχαριστη θα ελεγα.καλο ξημερωμα σε ολους με υγεια! Και μια φωτο απο την παραλια Φαλασσαρνα( τερμα δυτικα νομου Χανιων) που βρισκετε περιπου 15 λεπτα απο το χωριο μου και συνηθως εκει κανω μπανια τετοια εποχη..
Mgie6Xd.jpg
.what..what..what....δεν θα πίστευα ποτέ αν δεν το έβλεπα ότι τα Φαλασσαρνα μπορούν να γίνουν έτσι. Όσες φορές τα έχω δει από κοντά , τα κύματα είχαν ένα με δύο μέτρα ύψος. :confused:

καλημέρα με μια καλή εβδομάδα :)
επιστροφή πριν λίγο από τη οικεία του Μαραθωνίτη Esco ...
ωραια παρέα με τον Μαικ τις γυναίκες και τη μικρή μου η οποία ξετρελάθηκε ...
Ευχαριστούμε Μαικ
ΥΓ Ζολώτα μου πε θέλει φωτομονταζ με Τερζή κάποια στιγμή...
να στε καλά ρε Πάνο μας ξετρέλλανε η μικρή με τα νάζια της να την χαίρεστε αδερφέ :)

.what..what..what....δεν θα πίστευα ποτέ αν δεν το έβλεπα ότι τα Φαλασσαρνα μπορούν να γίνουν έτσι. Όσες φορές τα έχω δει από κοντά , τα κύματα είχαν ένα με δύο μέτρα ύψος. :confused:
Καλημερα! Γιωργο συνηθως φυσαει,αλλα εχει και πολλες καλες μερες το καλοκαιρι!! Προσωπικα προτιμαω κυμα! Το διασκεδαζω περισσοτερο! Η συγκεκριμενη παραλια για μενα ειναι κορυφη στην Κρητη! Αλλα και συνεχως βραβευεται παγκοσμια! Εννοειται οποιον απο εδω μεσα τον βγαλει ο δρομος στα Χανια,μην διστασει να στειλει μηνυμα να κανουμε παρεα!!

Status
Not open for further replies.
Back