Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αργυρη αφου θα εισαι εδω απο τις 2 του μηνα θα ειναι χαρα μας να εισαι αν γινεται 7 κυριακη χανια που εχουμε και τον τελευταιο αγωνα sporting ωστε να δεις και το σκοπευτηριο απο κοντα αλλα μεχρι τοτε εχουμε μερες να μιλησουμε. σου στελνω σε π. μ το κινητο μου

αργυρη αφου θα εισαι εδω απο τις 2 του μηνα θα ειναι χαρα μας να εισαι αν γινεται 7 κυριακη χανια που εχουμε και τον τελευταιο αγωνα sporting ωστε να δεις και το σκοπευτηριο απο κοντα αλλα μεχρι τοτε εχουμε μερες να μιλησουμε. σου στελνω σε π. μ το κινητο μου
Θα χαρω και εγω Ευτυπιδη...well done.

Νικο θυμισέ μου μέρος.Εχω και γω εδώ ενα ξαδερφάκι που πήγε τα μελίσσια κάπου στα Γρεβενά σε καστανιές και αριές και επειδή δεν εχω δοκιμάσει τέτοιο μέλι θα πάρω ενα βαζο απο περιέργεια.
Φωκιδα. Τα παιδια βγαζουν ελατο και ξεχωριστα δρυ αργια καστανια. Φετος ο ελατος γιοκ. Το θεμα ομως ειναι οτι οχι μονο δεν ταιζουν τα μελισσια αλλα και το κερι που βαζουν στις κυψελες ειναι απο τις μελισσες και το κοψιμο δεν το κανουν ζεστενοντας τες ειναι πραγματα που ξεχωριζεις το αγνο μελι. Και σ αυτα τα δεντρα ξεκουραζοντε και τα φασακια μας.sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα. Ωραία περάσαμε και σήμερα στο σκοπευτήριο, καλούτσικα τα πήγα, αν και δεν απέφυγα πάλι κάποιες στιγμιαίες μ@λακίες που μου στοίχισαν 5 πιάτα από την κάθε πούλα!!! .hit.
Όπως π.χ. το "teal" (το σχεδόν κατακόρυφο ή "φασιανό" που το λένε εδώ) που στην 1η πούλα το έχασα και στους 2 ντουμπλέδες που συμμετείχε, ενώ μονό το πήρα με τη 2η τουφεκιά στο κατέβασμα ... ενώ στη 2η πούλα το κάπνισα μονοτουφεκιά στο ανέβασμα 5 φορές !!! (το έδινε και εξτρα στη 2η πούλα, αντί του battue που βγήκε η μηχανή off)... Ή το "mark" (συνήθως από τα "εύκολα" μου πιάτα) που σήμερα το έχασα όλες τις φορές !!! εκτός από μία που ... το τουφέκισα ακριβώς πάνω στον ήλιο !!!!!! .buy buy. .smashfrak. Τέλος πάντων, συμβαίνουν αυτά, δε θα τα βάψω και μαύρα, σημασία έχει που περνάμε καλά ...;)
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους ...

Καλησπέριζω και καληνυχτίζω την παρέα!
Σήμερα για μια γρήγορη απογευματινή επίσκεψη σ'ενα φιλικό σπίτι πήγαμε και πως δεν κοιμηθήκαμε εκεί...
Μας πήρε η ώρα έπεσε και το σχετικό .bbq..beer., αντε να φύγεις...

Βαζω και μια φώτο για τους φίλους μου τους Κρητικούς-και όχι μόνο-

th

Πιο δυνατή φωνή σε κόκορα δεν έχω ξανακούσει .asking.
Ευτυχώς ο κ@ργιόλης είναι τεμπέλης και ξυπνάει αργά.sarcastic.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν αλλά μάλλον αργότερα θα ζεστάνει αφού τα σύννεφα των τελευταίων ημερών έφυγαν.
Το πρόγραμμα συνεχίζει το ίδιο με μάσες χάψες πιώματα και μπάνια .ha ha ha.

Καλημέρες και καλή συνέχεια στους εργαζόμενους :D !!!!!

Πιο δυνατή φωνή σε κόκορα δεν έχω ξανακούσει .asking.
Ευτυχώς ο κ@ργιόλης είναι τεμπέλης και ξυπνάει αργά.sarcastic.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν αλλά μάλλον αργότερα θα ζεστάνει αφού τα σύννεφα των τελευταίων ημερών έφυγαν.
Το πρόγραμμα συνεχίζει το ίδιο με μάσες χάψες πιώματα και μπάνια .ha ha ha.

Καλημέρες και καλή συνέχεια στους εργαζόμενους :D !!!!!
καλια να βράζει παρά να κραζει
Καλημέρα και καλό κουράγιο να έχουμε

Κα
Καλησπέριζω και καληνυχτίζω την παρέα!
Σήμερα για μια γρήγορη απογευματινή επίσκεψη σ'ενα φιλικό σπίτι πήγαμε και πως δεν κοιμηθήκαμε εκεί...
Μας πήρε η ώρα έπεσε και το σχετικό .bbq..beer., αντε να φύγεις...

Βαζω και μια φώτο για τους φίλους μου τους Κρητικούς-και όχι μόνο-

th
Καλημεραααα.
Ο ιδιος ο Μανούσος του κουμπαρου μου είναι αυτός.
Τον βγαλαμε ετσι οταν το εφερε κουτάβι απ την αγαπημένη μας Κρητη.

Status
Not open for further replies.
Back