Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα. Οι καλυτερες μερες θα ερθουν ισως οταν σταματησουμε να κοιταμε μονο τον εαυτο μας, και να προσπαθουμε να ζημιωσουμε τους υπολοιπους. Οι μαυρες μερες που ζουμε, και κεινες που ζησαν οι παλιοτεροι, επρεπε να ειναι παραδειγμα, αλλα δυστυχως δε μαθαινουμε ως ανθρωποι απο τα λαθη μας.

Καλημέρες...μαύρες, άσπρες, κόκκινες...την υγειά μας να έχουμε (και σωματική και ψυχική όσο μπορούμε με αυτά που ζούμε) και θα τα καταφέρουμε!!! :):)
Και τις δύσκολες μέρες κοιτάζουμε και δίπλα μας αν είναι και ο άλλος καλά...απλώνουμε το χέρι στον διπλανό μας!.shake hands.

Αυτα τα ποκεμον με τι νούμερο σκαι τα ρίχνουν. ?
Θα μπουν στην ρυθμιστική. ?
Ποσο είναι το οριο?
Ολοι τρελάθηκαν.
Μοναξιά εχει ο κοσμος κ εσσωστρεφια......με ολα οσα υον φορτωνουν.
Κ είναι πολύ άσχημες οι επιπτώσεις τους. ..

Καλημερα μας κ να μαστε ολοι καλά

Αυτα τα ποκεμον με τι νούμερο σκαι τα ρίχνουν. ?
Θα μπουν στην ρυθμιστική. ?
Ποσο είναι το οριο?
Ολοι τρελάθηκαν.
Μοναξιά εχει ο κοσμος κ εσσωστρεφια......με ολα οσα υον φορτωνουν.
Κ είναι πολύ άσχημες οι επιπτώσεις τους. ..

Καλημερα μας κ να μαστε ολοι καλά
Μονόβολο η καλύτερα μονομπαλο. Έχει ένα ενδιαφέρον δεν λέω αλλά εδώ φαινεται ότι ο άνθρωπος έχει το κυνήγι στο δεσοξυριβο(ζο)νουκλεϊκόν οξύ μας.my man.

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.

Οι μέρες πραγματικά περνάνε πολύ γρήγορα. 1 μήνας έμεινε παιδιά και θα ξαναβγούμε έξω. Αν και είναι η μόνη χρονιά που δε με εμπνέει να βγάλω άδεια από τον Αύγουστο αφού τρυγόνι δεν βρίσκω ούτε για δείγμα. Φέτος το χειμώνα το πρόγραμμα μου θα είναι πολύ ελαστικό αν δεν μπω φαντάρος και συνεχίσω με μεταπτυχιακό εδώ. Έχω σκοπό κυνηγητικά να κάνω 3 δυνατές εξορμήσεις. Θα ανέβω στα περάσματα προς Αλεξανδρούπολη για τσίχλες με ένα φίλο του πατέρα μου που ήταν χρόνια εκεί και ξέρει τα κατατόπια. Εκεί λέει δεν την κυνηγάνε την τσίχλα και τους φαίνεται πολλούς παράξενο γιατί τόση αρρώστια με αυτό το θήραμα. Δεύτερη δυνατή εξόρμηση στο δέλτα για παπιά πάλι με το φίλο του πατέρα μου λίγο μετά την πρωτοχρονιά και στο γυρισμό από κει φάσσες στον κάμπο. Και τέλος περιμένω πρόσκληση από την τρελοπαρέα μας στο φόρουμ αν τελικά ανηφορίσει και φέτος για καμιά τσίχλα το Φεβρουάριο. ;)

Καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν. :)

Κώστα δεν το αλλάζεις λίγο το πρόγραμμα πάντα σε συνεννόηση με τον φίλο του πατέρα σου; :) Να πάτε περισσότερο για φάσα στα περάσματα τέλος Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τουφεκάτε και τσίχλες ασταμάτητα αν θέλετε και τον Γενάρη μετά το παπί να ανηφορίσετε στα ορεινά για γερακότσιχλες. Είναι πιο " ψαγμένη" επιλογή ...;)

Σωστή η ιδέα σου Γιώργο.well done.. Θα του την μεταφέρω. Εγώ δεν τα ξέρω τα κατατόπια εκεί, αυτός κυνηγούσε 10 χρόνια στην περιοχή όταν δούλευε πάνω και κρατάει ακόμα επαφές με τους φίλους του που μένουν εκεί και πηγαίνει κάθε χρόνο. Θέλω να ζήσω οπωσδήποτε και την εμπειρία στο δέλτα. Ξέρω ότι θα κοστίσει αρκετά ο εξοπλισμός για εκεί αδιάβροχα κλπ. αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω και μόνο, η εξόρμηση αυτή αξίζει με το παραπάνω. :)

Κώστα αν έχεις μέσο (για να έρθεις μέχρι Κομοτηνή), χρόνο και γουστάρεις και καμιά βόλτα για ορτυκάκια ή για καμμιά μπεκατσούλα (αναλόγως το timing :) ) μη διστάσεις να έρθεις κι από εδώ μια βόλτα. Να κάνουμε τη βόλτα μας και να πάμε και για κανένα ουζάκι μετά... ;)

Last edited:
Εγώ δεν τα ξέρω τα κατατόπια εκεί, αυτός κυνηγούσε 10 χρόνια στην περιοχή όταν δούλευε πάνω και κρατάει ακόμα επαφές με τους φίλους του που μένουν εκεί και πηγαίνει κάθε χρόνο.
Οπότε θα τα ξέρει πολύ καλά. Πες του ότι πέρσι την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη, στην Μάκρη στα αρχαία, τους φάγανε οι φασες ;). Ήταν η εβδομάδα που έκανε σε όλη την Ελλάδα το δυνατό μπάσιμο.

Οπότε θα τα ξέρει πολύ καλά. Πες του ότι πέρσι την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη, στην Μάκρη στα αρχαία, τους φάγανε οι φασες ;). Ήταν η εβδομάδα που έκανε σε όλη την Ελλάδα το δυνατό μπάσιμο.

Πράγματι τις βλέπαμε και στα δικά μας παράλια που ήμασταν για ορτύκια...

Κώστα αν έχεις μέσο (για να έρθεις μέχρι Κομοτηνή), χρόνο και γουστάρεις και καμιά βόλτα για ορτυκάκια ή για καμμιά μπεκατσούλα (αναλόγως το timing :) ) μη διστάσεις να έρθεις κι από εδώ μια βόλτα. Να κάνουμε τη βόλτα μας και να πάμε και για κανένα ουζάκι μετά... ;)

Αν έρθω προς τα κει θα τα πούμε σίγουρα Χρήστο. :) .shake hands.

.well done.

Status
Not open for further replies.
Back