Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλαράκο, μας έχεις πρήξει τα λιοκια με το κρύο και την ψύχρα, άναψε το τζάκι να ζεσταθείς . Κόψε και αυτούς τους φραπεδες γιατί σε βλέπω να την κόβεις την αλυσίδα....yell at.
Αντε φτιάξε το σπίτι να έρθουμε με τον Πανουτσο να στο κάνουμε καλοκαιρινό. .banana.
Να μας πας και για φασσες να χορτάσουμε τουφεκιδι .llk.
Ζολώτα θα στο κάμουμε κάμπριο...
Συνοδεια ηχητικης υπόκρουσης Στελας Μπεζεντακου ήτοι θέλεις τραλαλά θέλω τραλαλό...

Καλησπερα σε ολους, καλη εβδομαδα να εχουμε, παντοτε με υγεια, αισιοδοξια και ελπιδα. Πλησιαζουν και οι ημερες των διακοπων,
μας φτιαχνει λιγακι και η διαθεση, ταυτοχρονα βεβαια βροχη και τα εκκαθαριστικα, η πατριδα προσταζει....
Ομορφο βραδυ να εχετε, με οποια παρεα και αν ειστε.

γειά σου παίχτα ... και παίχται
a10a2cb5cbdda08c566199a0ba2a1a4c_469938.jpg

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
Ρώτησε η γυναίκα μου προχτές ενα μάστορα πόσο θέλει να αλλάξει 5 συρόμενες σίτες που εχουμε στις μπαλκονόπορτες. 150€ ζήτησε ο τύπος....
Πήγα σήμερα το πρωί, πήρα τις νέες σίτες και τα λάστιχα, έκατσα 4 ώρες το πρωί και τις άλλαξα. Συνολικό κόστος 30€!!! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... ( να της πω οτι μου χρωστάει 120 € ?)

Ρώτησε η γυναίκα μου προχτές ενα μάστορα πόσο θέλει να αλλάξει 5 συρόμενες σίτες που εχουμε στις μπαλκονόπορτες. 150€ ζήτησε ο τύπος....
Πήγα σήμερα το πρωί, πήρα τις νέες σίτες και τα λάστιχα, έκατσα 4 ώρες το πρωί και τις άλλαξα. Συνολικό κόστος 30€!!! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... ( να της πω οτι μου χρωστάει 120 € ?)
Οχι παρτα φυσιγγια.sarcastic. αλλα και φυσιγγια να μην τα παρεις ενα καλο μενου οι δυο σας;)

Εννοείται! Θα της πεις ότι θα είναι για τα πρώτα έξοδα του κουταβιού! .big smile.
Βρήκες και το ρολάκι που βάζει το λάστιχο στο αυλάκι; Αν ναι θέλω να μου πάρεις κι εμένα ένα και να μου το φέρεις όταν βρεθούμε.

Καλησπέρα σας

Εννοείται! Θα της πεις ότι θα είναι για τα πρώτα έξοδα του κουταβιού! .big smile.
Βρήκες και το ρολάκι που βάζει το λάστιχο στο αυλάκι; Αν ναι θέλω να μου πάρεις κι εμένα ένα και να μου το φέρεις όταν βρεθούμε.

Καλησπέρα σας
Δεν βρήκα το ρολάκι.... έβαλα το λάστιχο μέσα, με ανοιχτήρι για μπουκάλια (το δούλευα μπρος - πίσω σαν μπουγατσομάχαιρο!)
2211_S.jpg

Συντεκνοι κατεβαινω στη μεγαλονησο 2 με 14 /8 για διακοπες Ρεθυμνο , ελπιζω να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστουμε....buy buy.
θυμισε μας το οταν θα πλησιαζει ο καιρος να σου στειλουμε τηλεφωνα να βρεθουμε οπωσδηποτε

Δεν βρήκα το ρολάκι.... έβαλα το λάστιχο μέσα, με ανοιχτήρι για μπουκάλια (το δούλευα μπρος - πίσω σαν μπουγατσομάχαιρο!)
2211_S.jpg

Καλή σκέψη αλλά μάλλον σε παίδεψε λίγο... Έτσι εξηγούνται οι 4 ώρες. Με το ρολάκι σίγουρα θα τελείωνες πολύ γρηγορότερα...

Καλησπερα σας ελπιζω να σας βρηκα ολους καλα. Μολις γυρισα απο το χωριο. Μελι δασους δρυς καστανια αργια απο τα φασοτοπια. Ποιημα. Και με κερυθρα βεβαιως βεβαιως. ;)
Νικο θυμισέ μου μέρος.Εχω και γω εδώ ενα ξαδερφάκι που πήγε τα μελίσσια κάπου στα Γρεβενά σε καστανιές και αριές και επειδή δεν εχω δοκιμάσει τέτοιο μέλι θα πάρω ενα βαζο απο περιέργεια.

Status
Not open for further replies.
Back